Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin ararım güzellik salonunu ya da giderim. İlk defa bu oluyor. O kadar da bir şey yapmamıştı normal geçti seansGeçmiş olsun.
Bendede yanık izi oluşmuşdu seneler önce peelingden sonra.
3-4 ay cicalfate avene kullandım geçti
Ben yüzde kullandım lazer yanığı sonrası cilt doktoru vermişti5 gün önce lazere gittim. Ama ilk gidişim değil devamlı gitmeye çalışıyorum.
Genital bölgemde küçük bir yanık izi var. Yeni fark ettim
Geçer mi napsam ? Madecassol hucre yeniliyor ama sürülür mü o bölgeye
Yüksek doz olabilir. Çünkü daha önce yaptırdim yeni oldu böyle bir şey..Bende de oldu, Madecassol sürebilirsiniz, genital bölge için uygun. Dermatolog bana ayrıca fito krem vermişti. Lazerle yanık izi ancak 2-3 ayda geçer demişti, nitekim bende öyle oldu. Ancak bu yanık oluşması gittiğiniz merkezin hatası, yüksek doz ya da uygunsuz lazer kullanmışlardır.
Her gün mü kullandınız sizYüksek doz olabilir. Çünkü daha önce yaptırdim yeni oldu böyle bir şey..
Gitmeme gerek var mı acaba doktora
Bende de oldu, Madecassol sürebilirsiniz, genital bölge için uygun. Dermatolog bana ayrıca fito krem vermişti. Lazerle yanık izi ancak 2-3 ayda geçer demişti, nitekim bende öyle oldu. Ancak bu yanık oluşması gittiğiniz merkezin hatası, yüksek doz ya da uygunsuz lazer kullanmışlardır.
Yani görüntü hoşuma gitmedi tabi de krem rahatlattibi cildiyeye gösterin rahatsız ettiyse
Cidden mi ? Acı yok bende kaşıntı oldu o da geçti zten madecassol surcem uzun süreBenimde kolumda yanık oldu bepanthol plus sürün dedi salon sürdüm acısını azalttı ama izi kaldı bende
Yüze ne kullandılar ki yandıBen yüzde kullandım lazer yanığı sonrası cilt doktoru vermişti
Aleksandr da 4.seansta yandımYüze ne kullandılar ki yandı
Bende acı oldu tam dirseğimdeydi çünküCidden mi ? Acı yok bende kaşıntı oldu o da geçti zten madecassol surcem uzun süre
bir süre hergün kullandım ama ne kadar kullanılması gerektiğini bilmiyorum, şu an hatırlamıyorum doktorum ne kadar süre kullandırttı.Her gün mü kullandınız siz
buradan ilaç / tedavi önermek doğru değil o bakımdan imkanınız varsa gidin doktora daha sağlıklı bilgi alırsınız.Yüksek doz olabilir. Çünkü daha önce yaptırdim yeni oldu böyle bir şey..
Gitmeme gerek var mı acaba doktora
Güzellik merkezinde çalışmıştım lazer yanıklarına maddecasol veriliyor zaten..Mutlaka kullanın geçer maddecasol yanık izlerinde çok etkili5 gün önce lazere gittim. Ama ilk gidişim değil devamlı gitmeye çalışıyorum.
Genital bölgemde küçük bir yanık izi var. Yeni fark ettim
Geçer mi napsam ? Madecassol hucre yeniliyor ama sürülür mü o bölgeye