ben lazer epilasyon için bagdat caddesinde bir doktora gidiyordum güzellik salonlarını sakın tercih etmeyin uzman vs i de geçin dr olsun ..ben sordugumda kesinlikle hiç birşekilde almayacaksın demişti ne jilet nede ağda lazer epilasyon dediğiniz şey cildin altındaki kılların beslendiği damarlara iletilip boğarak öldürmesiymiş tuyler beslenemeyincede haliyle seanslarınız tamamen bittikten sonra birdaha çıkamıyorlar ama herseferinde arada süreceğiniz jilet yada ağda silbaştan bütün seansları en başa alıp onca zamanı ve parayı boşa atmanız demektir...Doktorum un söylediği bu
ama bunlarn kısaltlması da gerekio ben hepsinn çıkmasını beklerkn bazısı uzuyo ben kesmesem orda aletle kesiolr yani ağdayı anlarm da yaplmaması gerkr tabiki de jileti anlamadm onun kökle ilgisi yok ki???
ben lazer epilasyon için bagdat caddesinde bir doktora gidiyordum güzellik salonlarını sakın tercih etmeyin uzman vs i de geçin dr olsun ..ben sordugumda kesinlikle hiç birşekilde almayacaksın demişti ne jilet nede ağda lazer epilasyon dediğiniz şey cildin altındaki kılların beslendiği damarlara iletilip boğarak öldürmesiymiş tuyler beslenemeyincede haliyle seanslarınız tamamen bittikten sonra birdaha çıkamıyorlar ama herseferinde arada süreceğiniz jilet yada ağda silbaştan bütün seansları en başa alıp onca zamanı ve parayı boşa atmanız demektir...Doktorum un söylediği bu
yaw simdi kafam karisti incesazbende bi hastanede gidiorum diot la yapiliyor , kolalti icin gidiyorum.. ama epilasyonu yapan kisi özellikle, epilasyona gelmeden en az 1 gün önce jiletle temizleyip öyle gelmemi istiyorrr
ama bunlarn kısaltlması da gerekio ben hepsinn çıkmasını beklerkn bazısı uzuyo ben kesmesem orda aletle kesiolr yani ağdayı anlarm da yaplmaması gerkr tabiki de jileti anlamadm onun kökle ilgisi yok ki???
kızlar ben de lazer epilasyona gidiyorum 2 yıldır.şöyleki lazer epilasyon devam ederken seansa gitmeden önce tüyleri kısaltma makinasıyla kısaltıp gitmek gerekiyor.çünkü tüyler uzun olduğunda lazerin etkisi azalıyormuş ışın diplere inene kadar.fakat konuyu acan arkadaş artık lazeri bırakmış sanıyorum o zaman o ya iğneli epilasyon yaptıracak ya da kalanları çıktıkça ağdayla aldıracak.jiletle alınırsa tüylerin kökü değil ama görünen kısmı kalınlaşıyormuş.epilasyon merkezinde sorup öğrenmiştim.
evet tatlım bıraktım son 2 seanstır aynı çünkü bi değişiklik yok.tüy şeklinde çıkıyo kol altımda ise 3,4 tane.onları ağda yapsam çoğalırlı die korkuyorum .şimdilik dokunmadım duruyolar öyle.gerçi lazar merkezlerine güven olmuyo ki artık heryerde çok yaygınlaştı kim doğru söylüyo bilemiyosun.belkide yalnış şeyler söylüyolar bitmesin ki seans uzasın die.kafam çok karıştı bi arkadaşta çoğaltıcağını yazmış.
yaw simdi kafam karisti incesazbende bi hastanede gidiorum diot la yapiliyor , kolalti icin gidiyorum.. Ama epilasyonu yapan kisi özellikle, epilasyona gelmeden en az 1 gün önce jiletle temizleyip öyle gelmemi istiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?