• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazerden sonra dökülmeyen kıllar

Karanfilkokusu34

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
157
185
23
30
Merhaba hanımlar. 8 seanstır tüm vücut lazere gidiyorum. 5 gün önce gittim ve bugün vücudumu incelediğimde kılların kısa kısa kaldığını farkettim. Bazılarını çekince hemen elime geliyor, bazıları gelmiyor. İlk defa yaşıyorum bunu. Normalde cilt üzerinde hiç kıl kalmaz, zamanla kökler dökülürdü. Gittiğim merkezde bu sefer farklı bir estetisyen vardı, ve cihazı diğer estetisyenlerden daha uzaktan tuttu cildime. Mesela normalde 3 cm den tutuluyorsa bu sefer 6 cm den tutuldu diyebilirim. Onun etkisi olabilir mi? Kontrol seansım var ona da gidicem ancak bazı bölgelere hiç lazer uygulanmamış gibi çok moralim bozuldu. Umarım dökülmeler olur da ben yanılırım.

Bende gidiyorim benim de 7 seans falan oldu galiba hatırlamıyorum bazı yerler döküldü bazı yerler duruyor ama süre geçse dökülenler de çıkacak gibi

Bende gidiyorim benim de 7 seans falan oldu galiba hatırlamıyorum bazı yerler döküldü bazı yerler duruyor ama süre geçse dökülenler de çıkacak gibi
Teşekkür ederim cevabınız için ama benim sorum tam olarak öyle değildi yani lazerin üzerinden 5 gün geçti ilk defa böyle oluyor, normalde yüzeyde hiç kıl kalmazken şu an yarısı duruyor ve dökülmüyor onu anlamadım

Teşekkür ederim cevabınız için ama benim sorum tam olarak öyle değildi yani lazerin üzerinden 5 gün geçti ilk defa böyle oluyor, normalde yüzeyde hiç kıl kalmazken şu an yarısı duruyor ve dökülmüyor onu anlamadım
Benim.hic komple dökülmedi bı yerler de var sürekli bazı yerler de yok hangi lazere gidiyorsunuz

Back