S sultanada44 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2024 3 1 18 8 Eylül 2024 Konu Sahibi sultanada44 #1 Merhabalar,ben dün lazer epilasyon yaptırdım fakat bugün hem kollarım,becaklarım yara dolu hem de kıllar jiletle almışım gibi çıktı. Bu işte bir terslik var değil mi,sizce dava etmeli miyim?
Merhabalar,ben dün lazer epilasyon yaptırdım fakat bugün hem kollarım,becaklarım yara dolu hem de kıllar jiletle almışım gibi çıktı. Bu işte bir terslik var değil mi,sizce dava etmeli miyim?
hunny bunny Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2024 256 313 8 Eylül 2024 Konu Sahibi sultanada44 #2 Nasil yara dolu? Yakti mi teninizi?
S sultanada44 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2024 3 1 18 8 Eylül 2024 Konu Sahibi sultanada44 #3 hunny bunny .!.: Nasil yara dolu? Yakti mi teninizi? Genişletmek için tıkla... Evet,normalde hemen atış yapıp çekmesi gerekiyormuş ama bana yapan kişi aynı noktada çok fazla tuttu. İki gündür uğraşıyorum,hâlâ geçmedi
hunny bunny .!.: Nasil yara dolu? Yakti mi teninizi? Genişletmek için tıkla... Evet,normalde hemen atış yapıp çekmesi gerekiyormuş ama bana yapan kişi aynı noktada çok fazla tuttu. İki gündür uğraşıyorum,hâlâ geçmedi
hunny bunny Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2024 256 313 8 Eylül 2024 Konu Sahibi sultanada44 #4 sultanada44 .!.: Evet,normalde hemen atış yapıp çekmesi gerekiyormuş ama bana yapan kişi aynı noktada çok fazla tuttu. İki gündür uğraşıyorum,hâlâ geçmedi Genişletmek için tıkla... Doktora git yanik kremi versin. Ya da hametan medicasol birlikte karistir ve sür. Bi daha da gitme o merkeze.
sultanada44 .!.: Evet,normalde hemen atış yapıp çekmesi gerekiyormuş ama bana yapan kişi aynı noktada çok fazla tuttu. İki gündür uğraşıyorum,hâlâ geçmedi Genişletmek için tıkla... Doktora git yanik kremi versin. Ya da hametan medicasol birlikte karistir ve sür. Bi daha da gitme o merkeze.