• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazerde yüzünüze kaçla uygulama yapılıyor biliyor musunuz_?

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.684
3.220
448
Arkadaşlar,lazerde yüz bölgesinde kaçla uygulama yapıldığını biliyor musunuz?Size doktorunuz kaçla uyguluyor? Benim ki bana dediğine göre 18-18 miş.İzmirde böyle çalışan yok dedi.Yksekmiş yani???

cnmmm benim diyotla 33 dü ayarı.. 6 .seasım oldu ben yüzümün bitecegine inanmıyorum ayva tüyü bile olmas..sanırım 2 sene daha giderimmmm belkide bi ömür agda niyeti gibi düşünüyorum artık..ama vucutta 3.seasnımmm ve bittiii aldırmasam rahatsız etmez ama tam bitsin diye 2 seasn daha gitcem..
yüz çok nankörr çok sertler inceliyor okdr..

cnmmm benim diyotla 33 dü ayarı.. 6 .seasım oldu ben yüzümün bitecegine inanmıyorum ayva tüyü bile olmas..sanırım 2 sene daha giderimmmm belkide bi ömür agda niyeti gibi düşünüyorum artık..ama vucutta 3.seasnımmm ve bittiii aldırmasam rahatsız etmez ama tam bitsin diye 2 seasn daha gitcem..
yüz çok nankörr çok sertler inceliyor okdr..

vücut çok iyi dediğin gibi herkes iyi diyor ama yüz evet:( diot 33 demişsin alexte 33 var mı bilmiyorum en yükseği 22 di sanırım:S

yedirenks benim kide 18-18 miş artık ne sınıfına giriyo bilmiyorummm:D

benimde diodda favariye 32 kaln diğer yüz bölgelerine de dr.28 verio alex le de yaptırdım dr.12 veriodu genelde hiç faydasını göremedim yüz kılları çok sorunlu ve dirençli ne yazık ki ...

Back