- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi Attonatofoli
-
Konuyu okurken çok sinirlendim. Şu herkesi kendi sevgilisinin/nişanlısının peşinde olan kadınlar bitsin artık ya.
Bi de ayrıntılı ayrıntılı anlatmış, yok evliymis de profil resmi gelinlikliymis de e bekar olunca noluyor yani?
Saçma fazla saçma bize de lazere yüzlerce insan geliyordu hiç o gözle bakmadık insanlar işi neyse oraya bakar iş kıl , kılı yok etmek başka hiçbir şeye dikkat etmiyoruz oda bizim için müşteri sizin birde kız versiyonlarınız var oramı açamam buramı açamam ya dikkatli bakmasanız şunu anlayın artık lazer de de ağda da baktığımız yer kıl kılın kalınlığı ve yönü kıl dışında hiçbir şeye bakmıyoruz bir müşterimin bir hastalığı varmış bana söyledikten sonra fark ettim vilitigo mu ne benim vücudum yer yer beyaz ya dedi işlem yeni bitmiş aaa öyle mi diye şok oldum bir senelik müşterim hiç gözüme bile görünmemiş düşün kızda da erkekde de dokunduğumuz yerlerin farkında bile değiliz bu işi kadınların erkeklerin vücudunun görmek için de yapmıyoruz zaten günde yüz kişi geliyor bitse de gitse diye gözünün içine bakıyoruz sohbet kısmı da müşteriyi bağlamak memnun etmektir erkek diye içine düşmüyoruz özellikle kadınlarla da aynı güzel sohbet hoş vakit iyi hizmet çok çok hoşgeldiniz nasılsınız işlemden memnun musunuz umduğunuz gibi gidiyor mu v.s yani kıskanacak hiçbir şey yok adam size iyi katlanıyorkızlar meraba ayy cok gerıldımm sımdı nısnalım meslegı geregı yapılı olması gerek spora gıdıyor sureklı spor yapanlarda geliştırdıklerı bazı bolgelerının kıllarını aldırıyolarmıs daha etkılı olsun dıye yanı cevremdekı her spor yapan erkek boyle nısanlımda bu yuzden gogus kıllarını aldırıyor. gıttıgı lazer merekzı bayan tabı kı ama evlı yanı nısanlımın whatsabında kayıtlı ıste randevu verıyor su gun glebılırsınız bugun gelebılırsınız dıye fotosunda esıyle gelınlık resmı var benm nısanlımda da ıkımızın resmı var nısanlımdan tabı kı boyle bısy beklemem cok guvenıyorum ve en fazla 15 dk duruyor zaten her adımını haber eder arar sureklı bılmem ne asla guven soz konusu degıl ama ben kendımde bıtıyor ıs gecmısımde aldatılan bırı oldugum ıcın evlı olcaksam bile sankı kocam benı aldatacakmıs gıbı dusunceler kıskanclıklar edıorum su duruma cıldırıyorum zaten kafamda sunu kuruyorum '' nısanlım gogsunu acıyor kadının elının altına yatıyor kadın ona dokunuyor belkı kalktıktan sonra nısanlımın gogus kısmına dokunarak surda bıraz kaldı dıger sefer surayı alırız gıbı gogsunde parmaklarını gezdırıyor falan'' off cok sınır bozucu ya onada bısey dıyemıyorum cok kıskanıyorum sınırımden aglıyorum artık gıtme desem lazere benımle tanısmadan once baslamıs suan3.seansı altı ustu bı öş yanı ne akdar daha uzar bu seans ve alalhım ıftıra yada gunah almak ıstemıyoru msu ramazan uzerı ama lazercı kadınlardan duydugnuz kotu hıkayeler varmı. bıızm burda bı evlenıp ayrılmıs kadın vardı lazer ep. yapan erkekelrde gelırmıs kadının bır ara adı cıktı ya utanc verıcı allah affetsın ama kıskanclıktan aklıma gelmeyen kalmadı nasıl oruc tutucam ben bu kotu ahlaksız dusuncelerımleben lazer yaptırmadıgım ıcın ortam nasıldır işlem sırasında sohbet edıyolarmı? bi erkekle neyin sohbetını edıyolar ? sonucta o an yabancı bır erkege dokunuyorsun (allahım affetsın) o an ne hısedıyorlar falan ooff lutfen taslamadan bılgı verın kızlar cok uzgunum ayrıca esı sevgılısı nısanlısı(erkek) lazere gıden varmı kızlar sız ne dusunuyorsunuz sacma bı konu kızmayın ama her oraya gıdısınde olay cıkarıyorum kadının yannda da tartısamıyor bırzdan cıkayım arıcam senı dıyo ıcımde kalıyor çalıstıgım yerde masayı klavyeyı parcalıyorum sınırımden
Ya bütün sırrı bozdun ya şimdi kimse gelmeyecek sokaktakilere saldıracağızLazer epilasyon merkezleri zina yuvası. Mesela ben lazerde muhakkak sevişirim.
Çünkü orda çalışanlar hep öyle insanlar.
Şu yazdıklarınıza mı hak verip üzüleyim,yoksa araya bu tür konularda hep sıkıştırılan 'evlenmiş,boşanmış adı çıkmış kadın' vurgusuna mı üzüleyim bilemedim.
O güçlü kadınlar çoğu konudan nasibini alıyor.
Çok ılımlı mesajlar gelmiş, ben okurken çok sinirlendim konunuzu. Orada alın teri döküp ekmek parası kazanan bir kadın var, gelinlikle fotoğrafı var diyorsunuz. Hadi evli değil, bekar ee ne olmuş? Hakaret bu sizin yaptığınız. Eminim o da bayılıyordur adamların kıllı göğsüne. Hay Allah ya ne sapkın düşünceler var, her geçen gün insanlarla iletişim kurmaktan daha fazla korkar hale geldim. Çok çirkin biliyorsunuz değil mi düşündükleriniz? Kesinlikle destek almanız gerekiyor, toplum sağlığı açısından en başta da.
Hayirli aksamlar hanimlar. Nisanliyim dun sabaha karsi ruyamda nisanlimi gordum sarisin bi kiz bize brosur veriyomus cok bilgili kulturlu bi kizmis sonra benim nisanlimla bayagi muhbbete dalip gidiyolarmis ben durtuyorum hadi gidelim diye nisanlim sen git ben geliyotum diyomus. Kiskancliktan catliyorum ruyamsa ya beni birakir o kizla olursa diye cunku beni tamamen kenarda unutup kizla hahakiki sohbete dalmslar . Zzaten bikac gun once ilk defa bi tartisma yasadik ailelere kadar sonra toparladik ama tabiki biraz soguktuk birbirimize ondan mi artik kaybetme korkusumu bilmiyorum. Cok sukur suan daha iyiyiz. Ama bahsettigim ruyandan gozumu bi actim bedenim resmen titriyor kan ter icindeyim. Ellerim ayaklarim vucudum inanilmaz titiroyr. Ruya alti ustu ama niye o halde uyandim. Birde titredigimin farkindaydim. Ben niye titriyorumki suan dedim .odada zaten sicakti.Hemen telefona yapistim epilepsi belirtilerine falan baktim. Cok korktum acaba epilepsiyemi tetikliyor bazi korkularim yani kaybetme korkumda yok aslinda burbirmzii cok seviyoruz birbirmze karsi istekli ve eminiz ama birden oyle uyaninca ruyayi kotu yorumlamaya basladimayy allah esirgesin sixlerde boyle uyandiginz oldumu hic? İnsallah normal biseydir nette bisey bulamadim allahim kimsenin basina vermesinde omur boyu bi hastalikla hayat surdurmek zor olur doktora gitmeyede korkuyorim duyacagim sonuc kotuyse diye
Açıkçası ben sizi hasta ya da psikolojik rahatsızlık derecesinde kıskanç vs olarak tanımlamayacağım. Bazıları doktor olsa ne yapacaksın demiş kusura bakmayın ama lazer uygulayan kişi ile doktor herhalde bir değildir değil mi? Öyledir böyledir demiyorum ama yakın ve uzun süreli temas gerektiren bir durum ve bence Hipokrat’ın görev ve meslek alanına da girmiyor. Kimisi umursamaz kimisi umursar bu da konu sahibini hasta yapmaz. Bence siz kendinizi yanlış ifade ettiniz biraz masaj vb. Örneğini vererek. Misal mememde kitle var diyelim genel cerraha gittim muayene etti bir de mememe dövme yaptırmak istiyorum diyelim dövmeciye gittim bu durumda doktor ile dövmeci bir midir? Kusura bakmayın ama aynı kefeye konulamaz. Tabiki herkes ekmeğinin peşinde ve kimseye iftira atıldığı da Yok. Ama tıbbi ortam ile bu tarz keyfi olayların aynı olduğunu ben düşünmüyorum. Genel cerrahtan çekinmem mesela ama dövmecinin aynı gözle bakacağına da pek inancım yok. Belki bu benim hastalıklı düşüncemdir.kızlar meraba ayy cok gerıldımm sımdı nısnalım meslegı geregı yapılı olması gerek spora gıdıyor sureklı spor yapanlarda geliştırdıklerı bazı bolgelerının kıllarını aldırıyolarmıs daha etkılı olsun dıye yanı cevremdekı her spor yapan erkek boyle nısanlımda bu yuzden gogus kıllarını aldırıyor. gıttıgı lazer merekzı bayan tabı kı ama evlı yanı nısanlımın whatsabında kayıtlı ıste randevu verıyor su gun glebılırsınız bugun gelebılırsınız dıye fotosunda esıyle gelınlık resmı var benm nısanlımda da ıkımızın resmı var nısanlımdan tabı kı boyle bısy beklemem cok guvenıyorum ve en fazla 15 dk duruyor zaten her adımını haber eder arar sureklı bılmem ne asla guven soz konusu degıl ama ben kendımde bıtıyor ıs gecmısımde aldatılan bırı oldugum ıcın evlı olcaksam bile sankı kocam benı aldatacakmıs gıbı dusunceler kıskanclıklar edıorum su duruma cıldırıyorum zaten kafamda sunu kuruyorum '' nısanlım gogsunu acıyor kadının elının altına yatıyor kadın ona dokunuyor belkı kalktıktan sonra nısanlımın gogus kısmına dokunarak surda bıraz kaldı dıger sefer surayı alırız gıbı gogsunde parmaklarını gezdırıyor falan'' off cok sınır bozucu ya onada bısey dıyemıyorum cok kıskanıyorum sınırımden aglıyorum artık gıtme desem lazere benımle tanısmadan once baslamıs suan3.seansı altı ustu bı öş yanı ne akdar daha uzar bu seans ve alalhım ıftıra yada gunah almak ıstemıyoru msu ramazan uzerı ama lazercı kadınlardan duydugnuz kotu hıkayeler varmı. bıızm burda bı evlenıp ayrılmıs kadın vardı lazer ep. yapan erkekelrde gelırmıs kadının bır ara adı cıktı ya utanc verıcı allah affetsın ama kıskanclıktan aklıma gelmeyen kalmadı nasıl oruc tutucam ben bu kotu ahlaksız dusuncelerımleben lazer yaptırmadıgım ıcın ortam nasıldır işlem sırasında sohbet edıyolarmı? bi erkekle neyin sohbetını edıyolar ? sonucta o an yabancı bır erkege dokunuyorsun (allahım affetsın) o an ne hısedıyorlar falan ooff lutfen taslamadan bılgı verın kızlar cok uzgunum ayrıca esı sevgılısı nısanlısı(erkek) lazere gıden varmı kızlar sız ne dusunuyorsunuz sacma bı konu kızmayın ama her oraya gıdısınde olay cıkarıyorum kadının yannda da tartısamıyor bırzdan cıkayım arıcam senı dıyo ıcımde kalıyor çalıstıgım yerde masayı klavyeyı parcalıyorum sınırımden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?