lazerde kafamızda kurdugumuz masaj gibimi?

Lazer yapan bayanlarda zaten sevgilin gelsede kıllı göğsünü ellesem diye düşünür. Hiç saglıklı düşünemiyorsunuz. Ayrıca ne demek lazer yapan kadınlar ahlatsız , herkes ekmeginin peşinde onlarda meraklı değildir kıl tüyle uğraşmaktan

Niye ilk olarak biz kadınlar tehlikeliyiz siz gibi kadınların gözünde ?
Evet siz gibi diyorum çünkü ben böyle hastalıklı düşüncelere sahip değilim .
Elin evli barklı kadını da senin nişanlına çok meraklıydı .
Ayıptır günahtır valla ,ekmek parası için çalışan kadını potansiyel kötü kadın gibi görmek .

Ayy yok artik bu kadar kıskançlık fazla değil mi? Her erkek gören asilsaydi o erkeğe ooo evin yolu bulunmaz. Kıskançlık konusunda takintilarinizdan kurtulmaya bakın yoksa çok üzer sizi bu

Bi de bekar olsaydi demek ki..
Yazik ya insanlar emegiyle calissa da suc bazilarinin gozunde. Hayret ediyorum.

Saçma fazla saçma bize de lazere yüzlerce insan geliyordu hiç o gözle bakmadık insanlar işi neyse oraya bakar iş kıl , kılı yok etmek başka hiçbir şeye dikkat etmiyoruz oda bizim için müşteri sizin birde kız versiyonlarınız var oramı açamam buramı açamam ya dikkatli bakmasanız şunu anlayın artık lazer de de ağda da baktığımız yer kıl kılın kalınlığı ve yönü kıl dışında hiçbir şeye bakmıyoruz bir müşterimin bir hastalığı varmış bana söyledikten sonra fark ettim vilitigo mu ne benim vücudum yer yer beyaz ya dedi işlem yeni bitmiş aaa öyle mi diye şok oldum bir senelik müşterim hiç gözüme bile görünmemiş düşün kızda da erkekde de dokunduğumuz yerlerin farkında bile değiliz bu işi kadınların erkeklerin vücudunun görmek için de yapmıyoruz zaten günde yüz kişi geliyor bitse de gitse diye gözünün içine bakıyoruz sohbet kısmı da müşteriyi bağlamak memnun etmektir erkek diye içine düşmüyoruz özellikle kadınlarla da aynı güzel sohbet hoş vakit iyi hizmet çok çok hoşgeldiniz nasılsınız işlemden memnun musunuz umduğunuz gibi gidiyor mu v.s yani kıskanacak hiçbir şey yok adam size iyi katlanıyor

Ben 8 seans gittim sana ortamı anlatayım. Buram buram yanık kıl kokuyor bikere lazer yapan kişi eldiven giyiyor eline direk dokunma yok aleti tutup kıl köklerini yakıyor.
Çok dikkatli olmak zorunda o an senin suratına bakamıyor bile zaten kıl köklerine bakıyor.
Işlem çok acı verdiği için o an uyuşuyor insan sohbet etmek istemiyorsun bile zaten etsen bile hava su olur en fazla.

Zaten çalışanlar önlük gibi bişey giyiyor maske falanda takıyorlar duruma göre.
Hiç öyle masaj salonu gibi bi ortam yok herkes seviyeli klinik gibi bi yer oluyor hatta.
Ayrıca kadın evli barklı senin nisanlini napsın allasen bu kadar değerli görmeyin ya şu partnerlerinizi off dünyada erkek mi kalmadı sanki ?
5 ay tanışıp nişanlanmak için çok kısa zaten emin değilsen beklersin ya da ayrılırsın bu kadar basit elin kadınini suçlama lütfen ekmek parası için milletin kili tüyüyle uğraşıyor zaten.

Haklısınız. Görevli boşanmış ya da bekar bir kadın olsaydı bu sefer konu sahibi için tolere edilecek yanı kalmamış olacaktı. Kadın kadın için bu kadar erkek kafasıyla düşünürse adamlar ne yapmaz? Yapıyorlar da zaten. Adı çıkmış da boşanmış da, son zamanlarda okuduğum en sinir bozucu konu.

Bir de kabul etmiyor düşüncelerinin normal olduğunda o kadar ısrarcı ki. Psikolojik yardım alması gerekiyor, insanın kendi düşüncelerinin sağlıksız olduğunu fark ederek yardım alması gerektiğini bilmesi büyük bir erdemdir. Ama hala "Psikoloğa gidiyorsam deliyimdir, ben deli değilim" gibi abuk düşüncelerden kurtulamadık.

Konu sahibi, yine söylüyorum. Düşünce yapın sağlıksız. Sevgilin senden memnun gözüküyor çünkü ona çaktırmayarak kendini yiyip bitirme evresindesin. Ama bugün lazerci kızdan kıskanacaksın, yarın sevgiline merhaba diyen herhangi bir hemcinsini kıskanacak, "Niye sevgilime merhaba dedi" diye sevgilini suçlayacaksın adam da seni çekmeyip ayrılacak. Ben olsam ben de gereksiz kıskançlıklar yapan biriyle ilişkimi sürdürmem. En iyi ihtimalle poposunu kaldıracak, adamın gözünde önemsizleşeceksin. Şu yaptığının sadece sana zararı var, burada onlarca kadın sana yazdı hiçbirinin de böyle düşünceleri yok. Herkes senin gibi düşünmüyor, psikolojik yardım almak da ayıp değil. Grip olduğun için utanıyor musun? Psikoterapi al, özgüvenini ve özsaygını geri kazan ki sağlıklı bir ilişkin olsun sevgilinle de.

siz Lütfen bir tedavi olun
Ne kadar cahil bir kadınsınız kusura bakmayın ama başka bir açıklaması yok şu edepsizce açtığınız konunun
Lazerciler erkeklerle zorla birlikte olmadan asla bırakmıyorlar lütfen kafanızı yiyin kıskançlıktan çatlayın ben haliniz varsa görün
Hatta nişanlınızı da alın ötede oynayın buradaki kadınlara da güven olmaz nişanlınıza falan sarkarlar siz kafa yerken

Lazerci kadın bayılıyordur nişanlınızın koltuk altı göğüs kıllarına, kesin aşık olmuştur.
Bu kıskançlıkla evlenilmez. Yok daha neler.

Dokunduğunu sanmam uzaktan atım ile yapılıyorya lazer gözüyle görüyor elleyeck degl evli kadın.iciniz yinede rahat etmiyorsa seansına birlikte gidin anlarsınız kadında bisey var mi dye

Yazildi mi bilmiyorum ama bayan a da yapıyorlarsa siz de gidin erkekleere nasildir bilmiyorum ama bende gittim herkes işini yapiyor bence fazla abartiyorsunuz

Kıskanç değilim diyen konu sahibesinin asıl durumu.
Ben çok ama çok sinirlendim. Millet ekmeğinin peşinde yahu yazık günah. Bir de evliyse sorun yok yazanlar olmuş. Allahtan korkun yahu.

Açıkçası ben sizi hasta ya da psikolojik rahatsızlık derecesinde kıskanç vs olarak tanımlamayacağım. Bazıları doktor olsa ne yapacaksın demiş kusura bakmayın ama lazer uygulayan kişi ile doktor herhalde bir değildir değil mi? Öyledir böyledir demiyorum ama yakın ve uzun süreli temas gerektiren bir durum ve bence Hipokrat’ın görev ve meslek alanına da girmiyor. Kimisi umursamaz kimisi umursar bu da konu sahibini hasta yapmaz. Bence siz kendinizi yanlış ifade ettiniz biraz masaj vb. Örneğini vererek. Misal mememde kitle var diyelim genel cerraha gittim muayene etti bir de mememe dövme yaptırmak istiyorum diyelim dövmeciye gittim bu durumda doktor ile dövmeci bir midir? Kusura bakmayın ama aynı kefeye konulamaz. Tabiki herkes ekmeğinin peşinde ve kimseye iftira atıldığı da Yok. Ama tıbbi ortam ile bu tarz keyfi olayların aynı olduğunu ben düşünmüyorum. Genel cerrahtan çekinmem mesela ama dövmecinin aynı gözle bakacağına da pek inancım yok. Belki bu benim hastalıklı düşüncemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…