• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazerde kafamızda kurdugumuz masaj gibimi?

Ouuwwww fanteziye gel bacım konulu film yazmışsın kafanda
Yahu kıl kokan ortamda ki insanlar işini yapıyor nasıl bir düşünce bu nişanlınız kuaför yada doktor olaydı nasıl senaryolar çıkacaktı meraklandım
Kendi kendinize kuruntu edip hem sizin hem de nişanlınızın hayatını zindan etmeyin
Ay evet leş gibi yanık kıl kokar orası

Ben buzlu lazere gidiyorum (bacak). Bir krem gibi bir şey sürüyor ve üzerimde gezdiriyor. Acı falan yok ve çok kisa sürüyor.
Kadin evliyse sorun görmuyorum. Gelinlukle çekilmiş fotolari varmiş yeni evli galibam
İcinizi ferah tutun. O tip yerlerde düşündüğünüz şeyler olmuyor...

Bi kere eldiven ve gözlük takiliyor ve acili bir islem tuyler yandigi icin iğrenç bir kokuda oluyor hic erotik bir ortam değil anlayacaginiz biraz fazla abartmissiniz bence...

Agda degil ki şurada kalmış desin.Jiletlenip uyguluyorlar.Ben gittiğimde sohbet ediyorum Tabiki ama erkekler ne sohbet edicek.Eşim de gidecekti ama lazer aletim oldugu için ben uyguluyorum ona da. Abartma yani korkcak durum yok.Alışkınlardır zaten bizim burada full travestiler gidiyor.

Ben buzlu lazere gidiyorum (bacak). Bir krem gibi bir şey sürüyor ve üzerimde gezdiriyor. Acı falan yok ve çok kisa sürüyor.
Kadin evliyse sorun görmuyorum. Gelinlukle çekilmiş fotolari varmiş yeni evli galibam
İcinizi ferah tutun. O tip yerlerde düşündüğünüz şeyler olmuyor...

Evli değilse bile sorun yok:KK66:

Benim eşim de çin masajına gitcem diye tutturduydu bir dönem ama bir türlü ayarlayıp gidemedi. Ahaha sizin için kalp krizi sebebi olur sanırım, zira orada hakikaten dokunuyorlar :KK70:

Valla hiç kıl sevmez biri olarak bence kılsız nişanlı gayet iyi olur, bardağın dolu yanını görmeye çalış :KK66:

Konu sahibi burada nişanlısını 'Biscolata erkeği' gibi tanıtarak "Aaa evet nişanlın çok yakışıklı kesin kızların dibi düşüyordur" dememizi mi bekliyor?

Az güvenin kendinize böyle yapa yapa adamların totosunu Kaf Dağı'na çıkardınız!

Lazer yapan bayanlar vucudunuza filan degmiyor .Bir gun gidin isterseniz hem islemi görmüş olursunuz hem de hakkiyla isini yapan insanlarla ilgili kafanizda boyle seyler kurmazsiniz .Sizdeki kıskançlığı aşmış. Nisanliyken boyle evlenince adama zehir edersiniz hayati .Bence abartmayın .

Çok ılımlı mesajlar gelmiş, ben okurken çok sinirlendim konunuzu. Orada alın teri döküp ekmek parası kazanan bir kadın var, gelinlikle fotoğrafı var diyorsunuz. Hadi evli değil, bekar ee ne olmuş? Hakaret bu sizin yaptığınız. Eminim o da bayılıyordur adamların kıllı göğsüne. Hay Allah ya ne sapkın düşünceler var, her geçen gün insanlarla iletişim kurmaktan daha fazla korkar hale geldim. Çok çirkin biliyorsunuz değil mi düşündükleriniz? Kesinlikle destek almanız gerekiyor, toplum sağlığı açısından en başta da.

Öyle bir anlatmışsınız ki artık kafamda lazer ortamı oluştu erotik falan.
Oysa hiç alakası yok gayet insanın bitse de gitse diye gerildiği bir ortam.
Aşırı kuruyorsunuz kafanızda. Böyle şey mi olur.

Siz de lazere başlayın. Görün ortamı. Jinekologa gittiğinizde neler oluyorsa orada da hemen hemen aynı şeyler oluyor:) Kaç dakikalık iş zaten. Boşuna üzüyorsunuz kendinizi...

Yahu kadin isini yapiyor ne hissedecek ha duvara dokunmus ha gogsune. Kadin alin teriyle parasini kazanma derdindedir.

Ne bicim bir zihniyetiniz var nasil hastalikli dusunceler okuyunca cok sinirlendim.

Tedavi olun en acilinden.

Üçüncü seansı. Seninle tanışmadan önce başlamış ve şu an nişanlısınız??!!

Masajla lazeri bir tutman garip. Masaj keyif veren birşey lazer acı. Bu ayrımı yap önce.

Valla bende en çok böyle fanteziler kurulmasına bir de evli demenize takıldım. Bekar olsa atlayacak mıydı sevgiline?:işsiz: Ayrıca sadece işini yapan birine bu yakıştırmaları yapmak bilemedim çok sağlıklı değil.. Birde bir arkadaş daha yazmış yanık kıl kokusu ile çok romantik bir ortam oluşur diye, dikkat et bak.:KK48:

Konuyu okurken çok sinirlendim. Şu herkesi kendi sevgilisinin/nişanlısının peşinde olan kadınlar bitsin artık ya.

Bi de ayrıntılı ayrıntılı anlatmış, yok evliymis de profil resmi gelinlikliymis de e bekar olunca noluyor yani?

Yani mutlu sonlu masaj gibi falan lazer merkezinde bence de olmaz. Öyle vücuduna dokunuyor falan diye düşünüp kendini üzme. Acıyor galiba zaten, nişanlın o an kadını mı düşünecek. Ben de kıskanç biri olarak kendimi senin yerine koydum. Beni rahatsız eden whatsapp'dan direkt kadınla yazışmaları olurdu randevu için. Ne alaka yani neden merkezi arayıp randevu almıyor danışmada o an kim varsa. Ve evet kıskanılacak bir durum nişanlın yakışıklı atletikse ama mutlu son paranoyaları yapacak kadar değil. Lazere gidenlerin çoğu genelde kadın olduğu için çalışanlar da kadın. Kadınlar tüm vücut yaptırıyor sonuçta. Erkek lazerci yoktur bence. Direkt yazışmaları falan rahatsız ediyorsa güzellikle önerir gibi bir bahane bulun ve kendiniz başka bir lazer merkezine yönlendirin nişanlınızı. Ben olsam bu açıdan bakardım. Direkt kıskanıyorum demeyin tabii nişanlınıza.

Çok ılımlı mesajlar gelmiş, ben okurken çok sinirlendim konunuzu. Orada alın teri döküp ekmek parası kazanan bir kadın var, gelinlikle fotoğrafı var diyorsunuz. Hadi evli değil, bekar ee ne olmuş? Hakaret bu sizin yaptığınız. Eminim o da bayılıyordur adamların kıllı göğsüne. Hay Allah ya ne sapkın düşünceler var, her geçen gün insanlarla iletişim kurmaktan daha fazla korkar hale geldim. Çok çirkin biliyorsunuz değil mi düşündükleriniz? Kesinlikle destek almanız gerekiyor, toplum sağlığı açısından en başta da.
Şu yazdıklarınıza mı hak verip üzüleyim,yoksa araya bu tür konularda hep sıkıştırılan 'evlenmiş,boşanmış adı çıkmış kadın' vurgusuna mı üzüleyim bilemedim.
O güçlü kadınlar çoğu konudan nasibini alıyor.

Back