• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazerde kafamızda kurdugumuz masaj gibimi?

En acilinden bir klinik psikologtan randevu alıp psikoterapi alman lazım senin. Bu sağlıksız düşünce yapısıyla kimse seninle ilişki sürdürmek istemez. Bunu da kendine atfetmeyip başka kızlarla alakalı sanar, depresyona sürüklenebilirsin.
iyiyim teşekkur ederım . otu b.u kıskanan cınslerden degılım kı nısanlım memnun benden. ılıskımden. sadece ortamı bılmıyorum hıc gıtmedım bıkadınında nısanlıma dokundugu dsuncesı cokmu kotu normal mı merak ettım ama sızlerınde esı sevgılsıı gıtse bence aynı seylerı dusunursunuz. emınım bundan

Lazer yapan kadınlar size dokunmuyor merak etmeyin ellemeden aletle uzaktan atış yapıyorlar öyle kafanızda kurduğunuz gibi erotik film tadında dokunmalı okşamalı bir ortam olmuyor da siz bu kafanızı bir değiştirin bence...

iyiyim teşekkur ederım . otu b.u kıskanan cınslerden degılım kı nısanlım memnun benden. ılıskımden. sadece ortamı bılmıyorum hıc gıtmedım bıkadınında nısanlıma dokundugu dsuncesı cokmu kotu normal mı merak ettım ama sızlerınde esı sevgılsıı gıtse bence aynı seylerı dusunursunuz. emınım bundan

Düşünmem. Sağlıklı bir düşünce yapın yok, üzgünüm. Öncelikle kendinin farkında olman lazım zaten, bu kafayla bugün lazerciden, yarın garsondan, başka bir gün merhaba diyen kızdan kıskanırsın. Sonu hayra alamet değil bunun.

Şimdi seni kışkırtmak gibi olmasında 2 sene önce falan arkadaşım lazercide çalışıyordu, oraya gelen erkekler için şöyle yakışıklılar böyle vücutları var falan diyordu.
Ne desem bilemedim bende çok kıskancımdır izin vermem yani kıllı gezsin öle daha seksiiii :KK200:
:D :D bende dıyorum ben kıllı sevıyorum gerek yok dıye ama spor yapıyorum vucut gelıssın kıllı etkısı olmuyor ayagına gıdıyolar ıste.

Neden bu kadar gerildiniz ki? Bir yamuğunu gördünüz mü basarsınız tekmeyi k..çına. O korksun, siz değil.:KK61:

Çok üzüldüm halinize. Ciddi anlamda destek almanız gerekiyor. Asosyal misiniz ? Böyle şeyleri dizi - filmlerde görüp, internetten mi okuyorsunuz ?

Evet cok kotu dusunuyosunuz.
Asiri kiskancliginiz icin psikolog dedim.
O ortami merak etmek hayra alamet degil.

Lazerle mutlu sonu ilk kez sizden duydum. Allah askina ne mutlu sonu ?
Siz ordakileri ne yerine koyuyorsunuz ?
aşırı kıskanc degılım malesef bugune kadr tek kıskandıgım konu bu oldu bunuda ona soramadıgım ıcın buraya yazdım . kı bak bı uye demıskı lazercı bı arkadas gelen erkekler ıcın ay cok yakısklıydı vucudu cok guzeldı dıye yorumlar yapıyordu demıs. öyle yorumlar yapanlar oldukca her seansta olay farklı yerlerede gıdebilirmiş yanı.

İnsanlar eşleriyle geliyor benim gittiğim merkeze. Seanslara ayrı ayrı girip çıkıyorlar hemen. Gidip görün ortamı da kafanızdaki fantazi dünyası sönsün biraz.

Neden bu kadar gerildiniz ki? Bir yamuğunu gördünüz mü basarsınız tekmeyi k..çına. O korksun, siz değil.:KK61:
yok nısanlımdan bısey beklemem tabık ıevlı kadın zaten ondanda beklemem ama lazer ortamı nasıldır bır erkek kadının elının altına yatarken ılla arada dıyalog gecıyordur ya da benmı cok buyutuyorum sankı erkekgın vucudunu kadınlar gormesı sakıncalıymıs ayıpmış gıbı.

yok nısanlımdan bısey beklemem tabık ıevlı kadın zaten ondanda beklemem ama lazer ortamı nasıldır bır erkek kadının elının altına yatarken ılla arada dıyalog gecıyordur ya da benmı cok buyutuyorum sankı erkekgın vucudunu kadınlar gormesı sakıncalıymıs ayıpmış gıbı.
Eee o zaman lazere yollama. Hayır senin içinin rahatlığından daha mı önemli?

Koltuk altı için lazere gittim...
Ve,lazeri uygulayan kişinin parmak uçları bile temas etmedi...

Cihazla yapılıyorya hani bu lazer denilen şey...
Abartmayın bence...

Sanırsın birtek sizin nişanlınızın göğüsleri var...
:bicak:

Back