- 5 Mart 2018
- 239
- 111
- 18
- Konu Sahibi Attonatofoli
-
keske gıtmese para vermişmiş parası batasıcaEee o zaman lazere yollama. Hayır senin içinin rahatlığından daha mı önemli?
kacan kovalanir, umursama yahu
kızlar gercekten 5 aydır nısanlıyız tek taktıgım kıskanclık bu oldu hıcte gıtmedım ortamı bılmıyorum dıye buyutuyorum haklısınız.Koltuk altı için lazere gittim...
Ve,lazeri uygulayan kişinin parmak uçları bile temas etmedi...
Cihazla yapılıyorsa hani bu lazer denilen şey...
Abartmayın bence...
Sanırsın birtek sizin nişanlınızın göğüsleri var...
Ağda da mantıklıymış, lazer de en az onun kadar acıtıyordur zaten. Yapıştır çek Aklı başına gelirbayıldım sıze . para vermiş gitmesi gerekiyomuş sinir bozucu herif
'Ben istemiyorum, bitti.keske gıtmese para vermişmiş parası batasıca
bende esımle gıtsem sorun olmaz ama tek gıdınce işte
kızlar gercekten 5 aydır nısanlıyız tek taktıgım kıskanclık bu oldu hıcte gıtmedım ortamı bılmıyorum dıye buyutuyorum haklısınız.
Koltuk altı için lazere gittim...
Ve,lazeri uygulayan kişinin parmak uçları bile temas etmedi...
Cihazla yapılıyorya hani bu lazer denilen şey...
Abartmayın bence...
Sanırsın birtek sizin nişanlınızın göğüsleri var...
Gerçekten öyle bir anlatmış ki konu sahibi, şu an gidiyor olmama rağmen cidden böyle ellemeli falan yapılıyor diye kuruyorum kafamda, yorumu gördüm de silkelendim çok sağolun.
yok nısanlımdan bısey beklemem tabık ıevlı kadın zaten ondanda beklemem ama lazer ortamı nasıldır bır erkek kadının elının altına yatarken ılla arada dıyalog gecıyordur ya da benmı cok buyutuyorum sankı erkekgın vucudunu kadınlar gormesı sakıncalıymıs ayıpmış gıbı.
ZATEN NISANLIMA demıs ıelrde esınızıde getırın dıye. AY NEBILIM HIC GITMEDIM İŞTE sonu masaj gıbımıdır nedır dıye kurup kurup durdumda rahattlattı bazı arkadaslar sagolsunBir de kadin evli bence bu düsüncelerinle ona bile ayip ediyorsun. Cok kiskaniyorsan sen de bir gün onunla git hem görmüs olursun. Teklif et benimde gitmem gerek de
İçki içmeyenin, içkiyi çok kötü ve ahlaksız bir şey sanması gibi ya da karşı cinsten arkadaşı olmayanın karşı cinsle normal arkadaşlık kurulamayacağını düşünmesi gibi siz de lazeri bilmediğinizden böyle bir kanıya kapılmışsınız.
gıtme desem lazere benımle tanısmadan once baslamıs suan3.seansı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?