• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazerci arıyorummm

broken61

Zeyneo Sare'nin annesiyim benn
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2014
20
0
6
38
Bursa Nilüferde güvenebileceğim bi lazer epilasyon merkezi arıyorum doktorlu olmasını istiyorum şuan hamile olduğum için gidemem ama en azından bilgim olur 😃

Merhaba Bursa da nilüfer fsm de Fizmer lazer epilasyon diye bir yer var. Sahibi Banu hanım kendisi de doktor severek yardımcı olacaktır telefonla bilgi de alabilirsin.

Merhaba Bursa da nilüfer fsm de Fizmer lazer epilasyon diye bir yer var. Sahibi Banu hanım kendisi de doktor severek yardımcı olacaktır telefonla bilgi de alabilirsin.

Çok teşekkür ederim hemen arastirmasina basliyim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bursa Nilüferde güvenebileceğim bi lazer epilasyon merkezi arıyorum doktorlu olmasını istiyorum şuan hamile olduğum için gidemem ama en azından bilgim olur 😃

merhaba canım sana önerebileceğim en iyi yer tanındık ve bilindik hastanedir. Medical park bursa'da alexandrite + nd:yag duetto cihazları var. İnce tüylerden kurtuluyorsun ve tüm cilt tipleri ile uyumlu olduğunu söylemişlerdi. 2 ayda bir gittiğim ve oldukça verimli sonuçlar aldığım bir yer.

merhaba canım sana önerebileceğim en iyi yer tanındık ve bilindik hastanedir. Medical park bursa'da alexandrite + nd:yag duetto cihazları var. İnce tüylerden kurtuluyorsun ve tüm cilt tipleri ile uyumlu olduğunu söylemişlerdi. 2 ayda bir gittiğim ve oldukça verimli sonuçlar aldığım bir yer.

Merhaba Ceren,

FIyatla ilgili bilgi vermen mumkun mudur?

Arkadaslar Este-Slim merkezinde lazer epilasyon uygulamasi hakkinda olumlu yada olumsuz yorum yapabilecek birileri varsa paylasabilir mi?

Teşekkürler ☺

Tesekkur ederim ☺

Ben rentıp hastahanesinde lazer epilasyona hem yüz hem de kolum için gidiyorum oldukça memnunum öneririrm (=

Back