• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer !!!!!

ben diode yaptırdım, canım yandı bi işe de yaramadı
alex daha iyi oldu.
bi arkadaşım da diode lazere gidiodu ilk giittiğinde hiç acımadı demişti
hiç bi değişiklik olmamış dökülmede
sonraki seansta yükseltmişler atışı
o zaman baya acımış, biraz dökülmüş ama o da memnun kalmadı
o da alexe geçti
ama bana göre en iyisi iğneli
ama çok maliyetli ve bacakta canım yandığı için ben lazerle kalanları iğneliyle aldırcam
ve dediğim gibi koltukaltım bitti iğneliyle.

Canım ben dıyot ıcın butun vucuduma gıdıyorum parayı verdım ıste neyse deneme atısı yaptırdım 45 gunde bır atıs yaopılıyormus ıste
Gelmeden ıkı gun once jıletle alın dedı. Hıc acımadııııııı:)

bana 1 gün öncesinde Jilet ile alın dedi bugün gideceğim bakalım

ben diode yaptırdım, canım yandı bi işe de yaramadı
alex daha iyi oldu.
bi arkadaşım da diode lazere gidiodu ilk giittiğinde hiç acımadı demişti
hiç bi değişiklik olmamış dökülmede
sonraki seansta yükseltmişler atışı
o zaman baya acımış, biraz dökülmüş ama o da memnun kalmadı
o da alexe geçti
ama bana göre en iyisi iğneli
ama çok maliyetli ve bacakta canım yandığı için ben lazerle kalanları iğneliyle aldırcam
ve dediğim gibi koltukaltım bitti iğneliyle.
Yaaaaaaaaa
Ole deme yahu ben bu dıot ta bılmıorm yanı ınce bı acı bıle yoktu bu foto lazermıs ole bısı dıyolar ıste
Bakalım basladım bıde bunu denıcem

Alex sanırım benm gıttım bende ondan pek bısı gormedım ama tezem gıttı ona bısı olöadı

Cuma akşamı lazere gittim fakat ilk seans IPL oldu ve genital bölge inanılmaz acıdı

22.01 tarihinde DİOD ile devam edeceğim aynı zamanda da Emla krem almayı kesinlikle düşünüyorum:53:

merhaba arkadaşlar aranızda adena ıpl cihaz ile ilgili bilgisi olan varmı? 1 seansına gittim ama sizin yorumlarınızı görünce 2. ye gitmeyi düşünmüyorum alexsandre ya gitmeyi düşünüyorum. onun 1 seans fiyatı ne kadar ki ?

Ben de bacak koltuk altı ve bikini bölgeme lazer yaptırdım çok büyük rahatlık bir kadın olarak kendim için yaptığım en iyi şey bu olsa gerek. Kıl tüy derdi çekmiyorm hiç

acaba hangi makina ve kaç seansta rahata erdin. Bende ilk seansımı 1 hafta önce oldum ama çok az dökülmeler var. aslında seans sırasında acıda hissettim acaba 16 joule düşük mü kaldı.:26:

acaba hangi makina ve kaç seansta rahata erdin. Bende ilk seansımı 1 hafta önce oldum ama çok az dökülmeler var. aslında seans sırasında acıda hissettim acaba 16 joule düşük mü kaldı.:26:

Bende iki seans lazere gittim henüz ve 16 joule uyguladılar, bence normal bu doz ilk seanslar için .Sonrası hakkında henüz tecrübem yok ama .Ve daha ilk seanstan dökülmelerin az olması gayet normal fikrimce:44:

Son düzenleme:
Back