• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer !!!!!

kızlar dediğiniz fiyatlar çok az,o fiyata alex.olmaz
olsa olsa ıpl olur.oda sonuç vermez zaten.
paranıza yazık.

Merhaba canim;

valla bende senin gibi 7 seans gittim koltuk alti, genital + bikini bölgesi için. Fakat tatile gidip bronzlasacagim için yaklasik 3 ay ara verdim (bronzlasmanin öncesinde ve sonrasinda yaptirmak önerilmiyor)
Bu ara süresindede jiletle almaya devam ettim, ama farkettim ki koltuk altim için hiç fayda etmedi. Hatta tatilden sonra ilk randevum için gittigimde yapan kadina da gösterdim o da onayladi ise yaramamis oldugunu :50:
simdi genital bölgem eskisi kadar yogun degil ama koltuk altim malesef aynisi oldu geriye :43: çektigim acilara ve verdigim parama acidim :52:
Yani demem o ki; kimi insanlarda ise yariyor ara seanslara bile gitmelerine gerek kalmiyor.. kimileride benim gibi pisman cevremdekilerden duydugum kadariyla..
Hamilelige etkisi oldugunu sanmiyorum, ben de sormustum ve o kadar derine islemedigini söylemisti doktor..
ben simdi igneliyi arastirmak istiyorum ama onuda yurtdisinda yapan var mi bilen soran gören var mi arastirmadim daha bakalim :26:

paranıza yazık.

Ben sımdı netten sehır fırsatları yazdım

Gruponya sanırım ole bır sıte

Ankarada tunalıda bıncok yer buldum hepsıde netten almayın supenız varsa gelın cıhaızmızı bı gorun atıs yapalım dedı

Ayyy cok sewındım. Netten alıswerıs yapmaya cok korkuyordum bu cok ıyı oldu :52:persembeye randevu aldım

Merhaba canim;

valla bende senin gibi 7 seans gittim koltuk alti, genital + bikini bölgesi için. Fakat tatile gidip bronzlasacagim için yaklasik 3 ay ara verdim (bronzlasmanin öncesinde ve sonrasinda yaptirmak önerilmiyor)
Bu ara süresindede jiletle almaya devam ettim, ama farkettim ki koltuk altim için hiç fayda etmedi. Hatta tatilden sonra ilk randevum için gittigimde yapan kadina da gösterdim o da onayladi ise yaramamis oldugunu :50:
simdi genital bölgem eskisi kadar yogun degil ama koltuk altim malesef aynisi oldu geriye :43: çektigim acilara ve verdigim parama acidim :52:
Yani demem o ki; kimi insanlarda ise yariyor ara seanslara bile gitmelerine gerek kalmiyor.. kimileride benim gibi pisman cevremdekilerden duydugum kadariyla..
Hamilelige etkisi oldugunu sanmiyorum, ben de sormustum ve o kadar derine islemedigini söylemisti doktor..
ben simdi igneliyi arastirmak istiyorum ama onuda yurtdisinda yapan var mi bilen soran gören var mi arastirmadim daha bakalim :26:

Ignelıyı kesınlıkle tawsıye edmıyorum ben. Fecı bı acı cekıyosun eskı bır yontem bıde atıs yapıldıktan sonra kanıyo ve patır patır gozenek bıde

paranıza yazık.

Ankarada gop da ecm estetık dıye cok unlu yere gıttık gıtmez olaydım kolumu yaptılar bıde

Ustelık deneme atısıydı keske sıkayet etseydım dedım cok pısman oldum

Ignelıyı kesınlıkle tawsıye edmıyorum ben. Fecı bı acı cekıyosun eskı bır yontem bıde atıs yapıldıktan sonra kanıyo ve patır patır gozenek bıde

hadi ya :26::26::26:
aci çekmek varsa ben yokum :18:
emla sürdükten sonra bile lazerde gözlerimden yaslar gelirdi kendimi sıkmaktan...

neyse umarim sen gönlüne göre olani bulursun.. :34:

ben koltuk altını 4 seans yaptırdım. çok çok az çıkıyor. 1 sene ara verdim 3. seanstan sonra, çünkü baya azalmıştı.
8 seansta nasıl bitmez anlamadım

koltukaltı için kesinlikle iğneli tavsiye ediyorum
alex hiç etki etmedi iğneliyle şu anda bitti benim.
evet acıyo ama değer sonuca

Aslında iğneli en mantıklısı ama iğnelide iyi birini bulmak sıkıntı.
sonra daha fazla zaman alıyor ve daha fazla ağrı oluyor.
bende lazer için hastane dışında başka yerlere güvenemiyorum.
dediğim gibi fiyatlar çok azsa dikkat edin.bazı yerler ıpl'yi,alex diye yutturuyor.
sonra bronz ve esmer tende yanık riski yüksek ona da dikkat edin.

Merhaba ;

Bende cuma günü lazere başlıyorum. IPL diye konuştuk ama lazer yöntemimi değiştirmeye karar verdim DİOD seçeceğim. gittiğimde yerde Alex yok.

IPL ilk başlayanlar için kullanılıyormuş bide çok açık renk ve ince kökleri görmeyebiliyormuş. lazere gitmeden 1 gün önce jiletle alıp öyle gidiyorsun

Alex ise tüm tüyleri görebiliyor. ve alexe çıkan kıllarla birlikte gidiyorsun yani yüzüne falan yaptıranlar için kötü uzamasını beklemek zorundasın ama çözüm güzel diyorlar.

Diod ise oyu ciltte kullanıma uygun , 80 sn dalgalar ile ypılan lazer

Aslında lazerden çok bilgim yok görümcem 2 yıldır gidiyor bide internetten okumaktan alıntılar ile yazdım.

Pazartesi sizede düşüncelerimi yazarım :34: çocuk konusundan bende genital istememiştim ama kurtulmuşken komple kurtulmak lazım :34:

Genital , Yarım kol yarım bacak koltuk altı gideceğim

Merhaba ;

Bende cuma günü lazere başlıyorum. IPL diye konuştuk ama lazer yöntemimi değiştirmeye karar verdim DİOD seçeceğim. gittiğimde yerde Alex yok.

IPL ilk başlayanlar için kullanılıyormuş bide çok açık renk ve ince kökleri görmeyebiliyormuş. lazere gitmeden 1 gün önce jiletle alıp öyle gidiyorsun

Alex ise tüm tüyleri görebiliyor. ve alexe çıkan kıllarla birlikte gidiyorsun yani yüzüne falan yaptıranlar için kötü uzamasını beklemek zorundasın ama çözüm güzel diyorlar.

Diod ise oyu ciltte kullanıma uygun , 80 sn dalgalar ile ypılan lazer

Aslında lazerden çok bilgim yok görümcem 2 yıldır gidiyor bide internetten okumaktan alıntılar ile yazdım.

Pazartesi sizede düşüncelerimi yazarım :34: çocuk konusundan bende genital istememiştim ama kurtulmuşken komple kurtulmak lazım :34:

Genital , Yarım kol yarım bacak koltuk altı gideceğim

Yanı ben ıpl gıttım ıste kolum yandı su topladı :(((((((((
Dıodu ıcın persemye bı yere gıtcem.

Once arastır derım alex dıod ıpl muhakkak bı bacanaaa atıs yaptır derım ben deneyerek basladım ılk denemelerınde yaktılar allahtan koluma geldı

Yanı ben ıpl gıttım ıste kolum yandı su topladı :(((((((((
Dıodu ıcın persemye bı yere gıtcem.

Once arastır derım alex dıod ıpl muhakkak bı bacanaaa atıs yaptır derım ben deneyerek basladım ılk denemelerınde yaktılar allahtan koluma geldı

Araştırdım canım buna istinaden DIOD diyorum

ben koltuk altını 4 seans yaptırdım. çok çok az çıkıyor. 1 sene ara verdim 3. seanstan sonra, çünkü baya azalmıştı.
8 seansta nasıl bitmez anlamadım

Bence atıs gucu cok dusuktu bole makına uzaktan soguk hava uflemelı atıs atıyordu !!!!! Bosuna para verdım!

Araştırdım canım buna istinaden DIOD diyorum

Yanı boyle ınce bır acı oluyormus bı atıs yaptırsınlar bakıcam durumaaa zaten atıs yaptırmadan asla baslamam zaten

Acaba uyusturucu krem emla mı kullansam
Yoksaaa anestol mu bılemedm. Ya cok acıyo dıye stres yapıorm

Bılıyorm agda daha cok acıyorrrr belkıde ama ıste egzantırık bır korku

Yanı boyle ınce bır acı oluyormus bı atıs yaptırsınlar bakıcam durumaaa zaten atıs yaptırmadan asla baslamam zaten

Acaba uyusturucu krem emla mı kullansam
Yoksaaa anestol mu bılemedm. Ya cok acıyo dıye stres yapıorm

Bılıyorm agda daha cok acıyorrrr belkıde ama ıste egzantırık bır korku

benden önce gitmeyeceksen ben sana cumartesi yazarım nasıl olduğunu falan

krem kullanmayı düşünmüyorum açıkçaı bakalım

IPL yeni başlayanlar içinmiş diye bişey yok kızlar.
burda açılan konuları baştan sona okursanız anlarsınız.
IPL yapılan yerlerden kıllar tekrar çıkmaya başlıyor.ilk başlayanlar içinmiş diye bişey yok.

Back