• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer !!!!!

hel_in

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
4.838
199
363
Kızlar merhaba bir sorum olucak !!!

Daha once 8 seans genıtal bolgemı ve koltuk altımı lazer yaptırdım

Ama atılan ışık sanırım yetersız geldıki Hala bıldıgın cıkıyor dedım lazer yapan bayana bende bu yuzden bıraktım

Genıtal bolgemı olsun. Lazere gıtmek ıstıyorum dun nette arastırma yapıyım dedım lazerle alakalı yan etkısı oldunu ve cocuk hamılelık vb olayları engelledıgı yazıyor

Uzun zamandır gıt gellerdeyım. Gecenlerde agdacıya gıttım. Sir agda ıle aldırdım ama bacaklarımdakı kıl yönleri hep ıcıne hep ıcıne cıkmıs bırıncısı buna ne yapabılırım yanı kucuk bı ıgneyle dısarımı cıkartım kendım mıkropmkaparmıyım

2.Bıde ben daha once agda bır ıkı kere yapmıstım son uc aydırda kendım yapmaya calısyorum (((((; en basıt genıtal bolgemı 1 saate anca alabılıyorum ;((((((((

Annem de dıyor sen alma. Sarkma yaparsın işi bılene bırak deyıp duruyor

Sımdı lazere baslasam bıde ara donemlerde bır ıkı tek tük cıkması normalmıs

Ne dıyosunuz hamılelıgı engellermı bu ya da agdaya devam edıyımmı ben bıde ben ılık agda kulanıyorum !

Son düzenleme:
ben de lazer epilasyona gidiyorum gayet memnunum.gabalikten önce başladım.2 seans gittim hamile kaldığımı öğrenince ara verdim.şimdi tekrar devam ediyorum.kesinlikle hamileliğe engel bir durum teşkil etmiyor.zaten lazer ışını sadece kıl kökünü hedef alıyor derin dokulara ilerlemesi mümkün değil.güvenle gidebilirsin..

ben de lazer epilasyona gidiyorum gayet memnunum.gabalikten önce başladım.2 seans gittim hamile kaldığımı öğrenince ara verdim.şimdi tekrar devam ediyorum.kesinlikle hamileliğe engel bir durum teşkil etmiyor.zaten lazer ışını sadece kıl kökünü hedef alıyor derin dokulara ilerlemesi mümkün değil.güvenle gidebilirsin..

Tsk ederım janım pekı suan kacıncı senastasın bıde hangı cıhazıle atıs yapıyorlar bıde ten rengın nedır:53:

Tsk ederım janım pekı suan kacıncı senastasın bıde hangı cıhazıle atıs yapıyorlar bıde ten rengın nedır:53:

cevap yazdım ama çıkmadı sanırım.neyse 5 seanas gittim.kullanılan cihaz kombin bi cihazmış.alex.ve adını hatırlayamadım şimdi hem kalın hem ince tüyleri etkiliyormuş.şimdilik memnunum batıklarımdan kurtuldum çok şükür.esmerim ben çok koyu değil tenim buğday denilebilir..

cevap yazdım ama çıkmadı sanırım.neyse 5 seanas gittim.kullanılan cihaz kombin bi cihazmış.alex.ve adını hatırlayamadım şimdi hem kalın hem ince tüyleri etkiliyormuş.şimdilik memnunum batıklarımdan kurtuldum çok şükür.esmerim ben çok koyu değil tenim buğday denilebilir..

Alexsandır cok acıtıyor esmerlere onerılıyor sonuc verıyor ama bıraz urtum ben pekı emla uyusturucu krem fılan sürdün mü kac dk suruyor cok acıyor mu

Canım bende çok araştırdım direk kadın doğum dr ma sordum hiç bir zararı yok derye uygulanıyor dedi kk da güzellik bölümde lazerle ilgili formu okuyabilirsin kesinlikle ıpl cihazı önermiyor yaptıranlra .alexandirite bir cihazı öneriyor.

Alexsandır cok acıtıyor esmerlere onerılıyor sonuc verıyor ama bıraz urtum ben pekı emla uyusturucu krem fılan sürdün mü kac dk suruyor cok acıyor mu

hiçbir şey sürmüyoruz inan ağda daha fazla acıyor.ben tüm vucut gidiyorum ilk gittiğimde 1 saate yakın sürdü.şimdi 40 dakika felan sürüyor

batıkların varsa tek çare lazer.tek tek iğneyle çıkarsan bile,sürekli batık oluyor ve iz kalma ihtimali var.
sir ağda ise sıcak olduğundan kararma yapabiliyor.lazerle çok rahat edersin.
neden sende etki etmedi şaşırdım?seans ücreti ne kadar ödemiştin?
birde beyaz tenliler için alex.,esmer tenliler içinde dio. öneriliyor.
bende şunu sorayım,buğday tenliler hangi gruba giriyor?cevap verebilen varsa memnun olurum.

Her yerden yetişiyorum sana :P şöyle birşey var ki,bu fırsat sitelerinden olan lazer uygulamalarına gittiysen onlar bir işe yaramıyor. o Tuzağa ben de düştüm ne yazık ki.. Her lazer aletinin atım sayısı varmış. Atıyorum 10.000 atımlık hakkı var :D 10.000 atımı bitince attığı atımalr boşunaaa...o alet çöpe atmalık oluyor. Ama çöpe atmak yerine fırsat sitelerine veriyorlar,ya da acaip uygun bir kampanya yapıyorlar. Biz de zannediyoruz ohhh 200 liraya bir bölgeden kurtulduk :( ama öyle olmuyor. Öyle bir tuzağa düşmüş olabilrsin sen de :(

Birde en son çıkan ütüleme lazer diye birşey var. Asla acı hissedilmiyormuş en büyük özelliği o. ben onu denemeyi düşünüyorum. Zaten alet yeni çıktığı için atım sayısı dolayısıyla kandırılmak da söz konusu olmaz en azından. henüz heryerde yok bile bu alet. İnternetten adresileri bulabilirsin...

Bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum annem zararlıdır o ellerin nerde ağda yap diyor ama ne kdar agda yapsam 2 haftada diken diken cıkıyor sert siyah ve sık sık çıkıyor. çok fazla batıklarımda var ne kdar agda yapsam onlar gözüküyor yapmamışım gibi... en cokta bacaklarımdakilerden şikayetciyim.. kumralım ten rengim açık, açık buğday gibi.. seneye evleneceğim kısmetse 2 haftada bir agda ile ugrasmak istemiyorum..

Lazer epilasyonun fiyatı ortalama ne kadar tüylerin tamamen bitmesi kaç ayı buluyor arkadaşlar

Son düzenleme:
Canım bende çok araştırdım direk kadın doğum dr ma sordum hiç bir zararı yok derye uygulanıyor dedi kk da güzellik bölümde lazerle ilgili formu okuyabilirsin kesinlikle ıpl cihazı önermiyor yaptıranlra .alexandirite bir cihazı öneriyor.

Ipl yaptırdım kolumda yanık oldu su topladı cok acıdı o yuzdn yanmayım bıdaha cok korkuyorum!

batıkların varsa tek çare lazer.tek tek iğneyle çıkarsan bile,sürekli batık oluyor ve iz kalma ihtimali var.
sir ağda ise sıcak olduğundan kararma yapabiliyor.lazerle çok rahat edersin.
neden sende etki etmedi şaşırdım?seans ücreti ne kadar ödemiştin?
birde beyaz tenliler için alex.,esmer tenliler içinde dio. öneriliyor.
bende şunu sorayım,buğday tenliler hangi gruba giriyor?cevap verebilen varsa memnun olurum.

Yanı soyle soyluyim ben agdacıya gıttım on taraflarda bırsey yok bacagımda ama arka tarafım Hepsı ıcıne donmus ıltıhap. Sıvılce olucak dıye cok korkuyorm. Bıdeee

Ben esmerım yanı tam degılım bugday gurubuna gırıyorum teyzem de esmer. Gıttı merkez var ankara. Esmer oldugu ıcın jıletle alıp gıtmıs alexsandırls atıs yaptırıyor

Banada alexsandır onerdı oradakı guzellık uzamanı dıger cıhazlarda vardı Onu onerdı:15:

Bende lazer epilasyon yaptırmak istiyorum annem zararlıdır o ellerin nerde ağda yap diyor ama ne kdar agda yapsam 2 haftada diken diken cıkıyor sert siyah ve sık sık çıkıyor. çok fazla batıklarımda var ne kdar agda yapsam onlar gözüküyor yapmamışım gibi... en cokta bacaklarımdakilerden şikayetciyim.. kumralım ten rengim açık, açık buğday gibi.. seneye evleneceğim kısmetse 2 haftada bir agda ile ugrasmak istemiyorum..

Lazer epilasyonun fiyatı ortalama ne kadar tüylerin tamamen bitmesi kaç ayı buluyor arkadaşlar

Ben ankarada tum vucut fılan kampanyaları var ıste 500 tl bıtene kadar bazı yerler sozlesme yapıyor bıde

Tek bolge 80 tl den 200 tl

Bunlara semt. Guzellık merkezı yada doktorun klıgını fılan etkılıyor

Ben de bacak koltuk altı ve bikini bölgeme lazer yaptırdım çok büyük rahatlık bir kadın olarak kendim için yaptığım en iyi şey bu olsa gerek. Kıl tüy derdi çekmiyorm hiç

ben samsundayım şuan, ismini vermek istemiyorum bi güzellik salonunda kampanya vardı şehir fırsatından aldım. genitalde 8 seans 100 tl. makineleri ipl. daha 1. seansıma gittim bakalım ne olacak?
birde yoldan geçerken gördüm bu ayın sonuna kadar başvuranlara yine bi güzellik merkezinde her bölge seans başı 10 ar tl idi.
ütüleme lazermiş kullandıkları. afişte öyle yazıyordu. tel nosunu aldım bi arayıp soracam.
ama tabi şöyle bişeyde var insan kampanya fln olunca bi şüphelenmiyorda değil hani. acaba kandırılıyomuyum, gerçekten etkili olacak mı fln diye...

ben samsundayım şuan, ismini vermek istemiyorum bi güzellik salonunda kampanya vardı şehir fırsatından aldım. genitalde 8 seans 100 tl. makineleri ipl. daha 1. seansıma gittim bakalım ne olacak?
birde yoldan geçerken gördüm bu ayın sonuna kadar başvuranlara yine bi güzellik merkezinde her bölge seans başı 10 ar tl idi.
ütüleme lazermiş kullandıkları. afişte öyle yazıyordu. tel nosunu aldım bi arayıp soracam.
ama tabi şöyle bişeyde var insan kampanya fln olunca bi şüphelenmiyorda değil hani. acaba kandırılıyomuyum, gerçekten etkili olacak mı fln diye...

Allahtan bedava sankı o fıyat ne oyle dıkkat et mıkrop fılan kapma

Bıde sehır fırsatı dedın ınternetten fılan bıldın yeremı aldın

Allahtan bedava sankı o fıyat ne oyle dıkkat et mıkrop fılan kapma

Bıde sehır fırsatı dedın ınternetten fılan bıldın yeremı aldın

kapmam inşallah temiz bi yere benziyodu..

şehir fırsatı yazarsan google çıkıyo birsürü site. şehrine göre seçiyosun işde.
yani şöyle düşündüm, tüylerimi bitirmese de azaltsa bile yinede 100 lira para değil yani.
sonuçta çoğu yerde o bölgenin seansı 100 tl.
deneme amaçlı biraz benimkisi..

kapmam inşallah temiz bi yere benziyodu..

şehir fırsatı yazarsan google çıkıyo birsürü site. şehrine göre seçiyosun işde.
yani şöyle düşündüm, tüylerimi bitirmese de azaltsa bile yinede 100 lira para değil yani.
sonuçta çoğu yerde o bölgenin seansı 100 tl.
deneme amaçlı biraz benimkisi..

Ben de o sekılde bır konu actım arkadaslar bazısı memnun kalmıs bazısı yanmış bıldıgım yerlerı arastırarak gıtmekten yanayım ama hemen bır bakıcam :56:

Back