Lazer Epilasyon Lazer

• Konu Sahibi Konu Sahibi NMB24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NMB24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
2.908
4.975
48
Kizlar,

doktor googleye sordum ama bir cevap bulamadim.

ben bacaklarimi su an kila karsi lazerletiyorum. ilk seansim iki hafta önceydi.

bacaklarimdan su an kil dönmesi varmis gibi sivilceler cikmaya basladi ama o sivilcelerin icindeki killar elimde dokundugum an kendiliginden dökülüyor. sivilceler cok kasiniyor.

sizce bu normalmi?

kötü türkcem icin beni affedin.

Selam..
Lazer epilasyondan 15 gun kadar sonra tuyler dokulmeye baslar kese yapabilirsiniz
Kontrol seansi yaptırıyor musunuz?
Cilt beyaz tüyler siyah ise lazer cevap verir.
Moraliniz bozulmasin ama ust bacak tamamen bitmeyebilir
Bir de lazer sayesinde kil donmesinden kurtulursunuz
Sivilcelerin onemli bisey oldugunu sanmiyorum yanan kıl köküdür hatta ilk yaptırınca kipkirmizi olabilir yapilan bölge.

Tuyler güçsüzleştigi için cıkmakta zorlanıyor ve batıklar olusuyordur. Benım gittigim yerde bı sekilde anlatmıslardı

sivilceler tam 15 gün sonra gelmeye basladi. cildim beyaz tüylerim cok siyah. ondan yapan kisi cok iyi sonuc alicaz simdiden belli demisti. lazerden sonra hic bir yan etki olmadi ondan acaba gercekten ise yaradi mi diye düsündügüm bile oldu . bir dahaki randevum bu ayin 20 inde. ozaman hem cildimi kontrol edip hersey yolundaysa 2. seansi uygulicani söylemisti.

aman su killardan kurtuliyim de sivilcelerden insAllah öyle böyle kurtulurum esim gözümü korkuttu biraz ondan solugu burda aldim.

Tuyler güçsüzleştigi için cıkmakta zorlanıyor ve batıklar olusuyordur. Benım gittigim yerde bı sekilde anlatmıslardı

ama batiklar zamanla yok oluyor dimi?

Çok normal. Dökülüyorlar zaten bir süre sonra.
Onları böyle tek tek çekmek çok keyifli değil mi ya?

Çok normal. Dökülüyorlar zaten bir süre sonra.
Onları böyle tek tek çekmek çok keyifli değil mi ya?

evet ikinci seansi sabirsizlikla bekliyorum kilsiz bir hayat hayali bile mikemmel

Ohhh ohh super. Yok yok sen musterih ol canim bakma esine erkekler zaten hep korkutuyor
Cok rahat ediceksin
Benim bitti coktan lazerim cok rahatım acikcasi ancak kol bölgemde sonuc alamadim tuyler ince ya bitmedi agda yapiyorum.. aman dert degil bitek ora bitmedi zaten.
O sivilceler gecer bence kisa surede cnm
Derin ilk kez boyle biseyle karsilasiyor tepki verebilir.
6 seansa sonuc alirsin muhtemelen

Ben kendi kendine dökülmesi daha iyi diye biliyorum. Yani seanstan sonra ölen köklerin tüyleri kendi düşürmesi daha doğru. Tutup çekince etkisi azalıyor sanırım. Ama kıl dönmesi gibi derinin içinde kalıp dökülmüyorsa kese en güzel çözüm tabi.

İlk lazerde dökülüyor
Benim 4. Oldu şimdi İlk seans sonunda 15 gün sonunda her yerimden kıl dökülüyordu. Çok normal
Hatta kadın bana dökülecek dedi sonra 1 ay çıkmaz. Çıkınca gel 2. Yi yapalım dedi.

Benim gibi alerjik reaksiyon geliştirmediysen bir şey olmaz merak etme. Lazer alerjik bünyelerde ürtikere sebep olabiliyor ( mesela ben). Ama eğer öyle şişlik olan ağrılı kasıntılı değilse önemli değil.

Bende kol alti ve ozel bolgeye gidiyorum. 3-4 seans oldu. Bi dahaki sefer bacaklara baslicaz komple kurtulmayi planliyorum. Ilk seanstan sonra bile killarin uzama suresi uzuyor ise yariyor yani. Ben simdilik ayda 1 gidiyorum ve sadece 1 defa traslsmak zorunda kaliyorum o da lazere gitmeden once. Ama o killarin dokulmesi vs. Olmadi henuz bende

Lazerden 2 gun sonra ve lazere gitmeden once kese yapiyorum.

Hangi tarz lazere Gidiyorsun. Çoğu IPL, oluyor onda dökülme olmuyor.

Hangi tarz lazere Gidiyorsun. Çoğu IPL, oluyor onda dökülme olmuyor.
Adini unuttum desem: ( vakumlu lazer. Jelsiz yapiyolar. Alexandrite ile ayni oldugunj soylediler. Etkisi aynimi bilmiyorum.

Jelle yaptilar ilk defa baska bi makinada.. o kadar canim yandiki istemedim onda bir daha. Yapan kizda zaten vakumlu olanin kil koklerini cektigini daha iyi oldugunu soyledi

Makineye iyi bak, vakumlu makine diye bir şey duymadım ben paranı yakıyor olabilirsin. Evet lazer acıtır epey acıtır hem de,Buz lazer com dan buz lazer olan merkezlere bak acoso daha azdır ama en son teknolojiyi kullanan makinelerden biridir, acısı daha az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…