Kese yapmalısınız. Dogal tabi dökülecek
Selam..
Lazer epilasyondan 15 gun kadar sonra tuyler dokulmeye baslar kese yapabilirsiniz
Kontrol seansi yaptırıyor musunuz?
Cilt beyaz tüyler siyah ise lazer cevap verir.
Moraliniz bozulmasin ama ust bacak tamamen bitmeyebilir
Bir de lazer sayesinde kil donmesinden kurtulursunuz
Sivilcelerin onemli bisey oldugunu sanmiyorum yanan kıl köküdür hatta ilk yaptırınca kipkirmizi olabilir yapilan bölge.
Tuyler güçsüzleştigi için cıkmakta zorlanıyor ve batıklar olusuyordur. Benım gittigim yerde bı sekilde anlatmıslardı
Elbetteama batiklar zamanla yok oluyor dimi?
Çok normal. Dökülüyorlar zaten bir süre sonra.
Onları böyle tek tek çekmek çok keyifli değil mi ya?
sivilceler tam 15 gün sonra gelmeye basladi. cildim beyaz tüylerim cok siyah. ondan yapan kisi cok iyi sonuc alicaz simdiden belli demisti. lazerden sonra hic bir yan etki olmadi ondan acaba gercekten ise yaradi mi diye düsündügüm bile oldu. bir dahaki randevum bu ayin 20 inde. ozaman hem cildimi kontrol edip hersey yolundaysa 2. seansi uygulicani söylemisti.
aman su killardan kurtuliyim de sivilcelerden insAllah öyle böyle kurtulurum esim gözümü korkuttu biraz ondan solugu burda aldim.
Bende kol alti ve ozel bolgeye gidiyorum. 3-4 seans oldu. Bi dahaki sefer bacaklara baslicaz komple kurtulmayi planliyorum. Ilk seanstan sonra bile killarin uzama suresi uzuyor ise yariyor yani. Ben simdilik ayda 1 gidiyorum ve sadece 1 defa traslsmak zorunda kaliyorum o da lazere gitmeden once. Ama o killarin dokulmesi vs. Olmadi henuz bende
Lazerden 2 gun sonra ve lazere gitmeden once kese yapiyorum.
Adini unuttum desem: ( vakumlu lazer. Jelsiz yapiyolar. Alexandrite ile ayni oldugunj soylediler. Etkisi aynimi bilmiyorum.Hangi tarz lazere Gidiyorsun. Çoğu IPL, oluyor onda dökülme olmuyor.
Acı oluyor mu acaba
Adini unuttum desem: ( vakumlu lazer. Jelsiz yapiyolar. Alexandrite ile ayni oldugunj soylediler. Etkisi aynimi bilmiyorum.
Jelle yaptilar ilk defa baska bi makinada.. o kadar canim yandiki istemedim onda bir daha. Yapan kizda zaten vakumlu olanin kil koklerini cektigini daha iyi oldugunu soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?