yarıca ameliyat sonrası süreci paylaşabilirmisniz acaba.diğer tekniğe göre ne farklılıklar var
yarıca ameliyat sonrası süreci paylaşabilirmisniz acaba.diğer tekniğe göre ne farklılıklar var
Mrb,bende de aynı sorunlar var.ameliyat sonrası resimlerini merak ettim:)
Canim ya majmi insl gorursun bende gorusmeye gitmeye dusunuyorum ama oncesinde olan kisiler nasillar memnunlarmi bilmemw gerek bana cvp yazarsan cok sevinirim
Merhaba , özel mesaj atamıyorum sana , mesaj sayım yetersizmiş . Coşkun bey'e ameliyat olmadım ama görüşmeye gittim . Kendisi çok kibar çok nazik bir doktor , bazı doktorlar gibi burnu havada değil , hastayı başından savmaya çalışmıyor , ben gittiğim gün çok aşırı yoğun olmasına rağmen en az 25-30 dakikasını bana ayırdı , çok iyi bir insan .
Başka bir doktora ameliyat oldum ben , tanınmış birisi değil fakat o da Coşkun bey gibi çok nazik çok kibar asker kökenli bir doktor . Fiyatı da çok makuldu ben ameliyat olduğumda . Hemşireleri de çok tatlılar , herhangi bir sorun yada can sıkıcı birşey yaşamadım . Ameliyatımdan da çok memnunum , o stresi yaşamak gerçekten zor , ama inan göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor hepsi , rahat olabilirsin . Sormak istediğin birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım . Doktorlar konusunda da sorabilirsin , birçok doktor dolaştım hepsiyle yüz yüze görüştüm , az çok fikrimi söyleyebilirim .
Görüşürüz ...
şuan resimlerde ki yan profillerim bu şekilde :)
canım dısarıya acık değil resimler, istersen ekle beni öncesi sonrası fotograflarıma bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?