Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lazer yöntemle burun kemeri operasyonu...2 hafta sonra yeni bir burun :)
- Konu Sahibi suspus__
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yarıca ameliyat sonrası süreci paylaşabilirmisniz acaba.diğer tekniğe göre ne farklılıklar var
resimlerimin altındaki yorumlarda var canım eger baska bişe merak edersen özelden yaz cvp vermeye calışırım
yarıca ameliyat sonrası süreci paylaşabilirmisniz acaba.diğer tekniğe göre ne farklılıklar var
istersen ekle canım resimlerimin altında opersayon sonrası oncesı yorumlar var okuyabilirsin hepsini ordan
Mrb,bende de aynı sorunlar var.ameliyat sonrası resimlerini merak ettim:)
canım dısarıya acık değil resimler, istersen ekle beni öncesi sonrası fotograflarıma bakabilirsin
kusura bakmayın bi süredir giremiyorum yoğunlıktan... ücret için net bişe diyemiyorum lazer yöntemi gittigim merkezde yapan 3 doktor var fıyatlar doktoruna göre degısıyo bıldıgım kadarıyla. ben coşkun beyi baya arastırdım gittim görüştüm ve onda karar kıldım. fiyatlar 5-6 bin arası. ister cok sorunlu bi burun ıster az bi sorunun olsun fıyat aşa çekilmiyo yani ben öle tahmin ediyorum . istersenız randevvu alın muyene ve gorusme ucretsız bızzat doktorun kendısı sızınle ılgılenıyo asıstanı falan degıl. içiniz rahatkayana kadar onlarca soru sorun hepsini cevaplıyo kendisi :)
Canim ya majmi insl gorursun bende gorusmeye gitmeye dusunuyorum ama oncesinde olan kisiler nasillar memnunlarmi bilmemw gerek bana cvp yazarsan cok sevinirim
Merhaba , özel mesaj atamıyorum sana , mesaj sayım yetersizmiş . Coşkun bey'e ameliyat olmadım ama görüşmeye gittim . Kendisi çok kibar çok nazik bir doktor , bazı doktorlar gibi burnu havada değil , hastayı başından savmaya çalışmıyor , ben gittiğim gün çok aşırı yoğun olmasına rağmen en az 25-30 dakikasını bana ayırdı , çok iyi bir insan .
Başka bir doktora ameliyat oldum ben , tanınmış birisi değil fakat o da Coşkun bey gibi çok nazik çok kibar asker kökenli bir doktor . Fiyatı da çok makuldu ben ameliyat olduğumda . Hemşireleri de çok tatlılar , herhangi bir sorun yada can sıkıcı birşey yaşamadım . Ameliyatımdan da çok memnunum , o stresi yaşamak gerçekten zor , ama inan göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor hepsi , rahat olabilirsin . Sormak istediğin birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım . Doktorlar konusunda da sorabilirsin , birçok doktor dolaştım hepsiyle yüz yüze görüştüm , az çok fikrimi söyleyebilirim .
Görüşürüz ...
Merhaba hala memnun musunuz? Cok ciddi bilgiye ihtiyacim var lutfeennn...
Merhaba , özel mesaj atamıyorum sana , mesaj sayım yetersizmiş . Coşkun bey'e ameliyat olmadım ama görüşmeye gittim . Kendisi çok kibar çok nazik bir doktor , bazı doktorlar gibi burnu havada değil , hastayı başından savmaya çalışmıyor , ben gittiğim gün çok aşırı yoğun olmasına rağmen en az 25-30 dakikasını bana ayırdı , çok iyi bir insan .
Başka bir doktora ameliyat oldum ben , tanınmış birisi değil fakat o da Coşkun bey gibi çok nazik çok kibar asker kökenli bir doktor . Fiyatı da çok makuldu ben ameliyat olduğumda . Hemşireleri de çok tatlılar , herhangi bir sorun yada can sıkıcı birşey yaşamadım . Ameliyatımdan da çok memnunum , o stresi yaşamak gerçekten zor , ama inan göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor hepsi , rahat olabilirsin . Sormak istediğin birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım . Doktorlar konusunda da sorabilirsin , birçok doktor dolaştım hepsiyle yüz yüze görüştüm , az çok fikrimi söyleyebilirim .
Görüşürüz ...
şuan resimlerde ki yan profillerim bu şekilde :)
aynı benim burnum seni anlıorum nolur bilgilendir beni de .(((
canım dısarıya acık değil resimler, istersen ekle beni öncesi sonrası fotograflarıma bakabilirsin
suspus seni ekledm sırf fotona bakmak için nolur acil cevap yaz üzülmekten yoruldum ...estetik de yaptıramıorum hem dini açıdan hem de çevremdeki baskıııı.((
- 16 Aralık 2011
- 70
- 3
- 96