• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer yöntemle burun kemeri operasyonu...2 hafta sonra yeni bir burun :)

son bandajımı haftasonu çıkardım ve bandajım çıktıktan sonraki resmimi paylaştım bakabilirsiniz... yanlız o gün biraz şişti bikaç gün arayla yeni resimleri paylaşıcam :)

Benim cok az bı kemerim var birazcık da üçünün kaldırılmasını istiyorum cok az acaba ücret ne kadar olur bu yöntemle? Bı de ne kadar süre Van'dan oluyo cevap verirseniz cok sevinirm:)

Benim cok az bı kemerim var birazcık da ucunun kaldırılmasını istiyorum cok az. acaba ücret ne kadar olur bu yöntemle? Bı de ne kadar süre Bandaj oluyo cevap verirseniz cok sevinirm:)

ne kadara yapıyolar bende merak edıyorum klasık estetık amelıyatları gıbı bır ucret almıyolardır umarım

kusura bakmayın bi süredir giremiyorum yoğunlıktan... ücret için net bişe diyemiyorum lazer yöntemi gittigim merkezde yapan 3 doktor var fıyatlar doktoruna göre degısıyo bıldıgım kadarıyla. ben coşkun beyi baya arastırdım gittim görüştüm ve onda karar kıldım. fiyatlar 5-6 bin arası. ister cok sorunlu bi burun ıster az bi sorunun olsun fıyat aşa çekilmiyo yani ben öle tahmin ediyorum . istersenız randevvu alın muyene ve gorusme ucretsız bızzat doktorun kendısı sızınle ılgılenıyo asıstanı falan degıl. içiniz rahatkayana kadar onlarca soru sorun hepsini cevaplıyo kendisi :)

Canim ya majmi insl gorursun bende gorusmeye gitmeye dusunuyorum ama oncesinde olan kisiler nasillar memnunlarmi bilmemw gerek bana cvp yazarsan cok sevinirim

Canim ya majmi insl gorursun bende gorusmeye gitmeye dusunuyorum ama oncesinde olan kisiler nasillar memnunlarmi bilmemw gerek bana cvp yazarsan cok sevinirim

Merhaba , özel mesaj atamıyorum sana , mesaj sayım yetersizmiş . Coşkun bey'e ameliyat olmadım ama görüşmeye gittim . Kendisi çok kibar çok nazik bir doktor , bazı doktorlar gibi burnu havada değil , hastayı başından savmaya çalışmıyor , ben gittiğim gün çok aşırı yoğun olmasına rağmen en az 25-30 dakikasını bana ayırdı , çok iyi bir insan .

Başka bir doktora ameliyat oldum ben , tanınmış birisi değil fakat o da Coşkun bey gibi çok nazik çok kibar asker kökenli bir doktor . Fiyatı da çok makuldu ben ameliyat olduğumda . Hemşireleri de çok tatlılar , herhangi bir sorun yada can sıkıcı birşey yaşamadım . Ameliyatımdan da çok memnunum , o stresi yaşamak gerçekten zor , ama inan göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor hepsi , rahat olabilirsin . Sormak istediğin birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım . Doktorlar konusunda da sorabilirsin , birçok doktor dolaştım hepsiyle yüz yüze görüştüm , az çok fikrimi söyleyebilirim .

Görüşürüz ...

Merhaba hala memnun musunuz? Cok ciddi bilgiye ihtiyacim var lutfeennn...
Merhaba , özel mesaj atamıyorum sana , mesaj sayım yetersizmiş . Coşkun bey'e ameliyat olmadım ama görüşmeye gittim . Kendisi çok kibar çok nazik bir doktor , bazı doktorlar gibi burnu havada değil , hastayı başından savmaya çalışmıyor , ben gittiğim gün çok aşırı yoğun olmasına rağmen en az 25-30 dakikasını bana ayırdı , çok iyi bir insan .

Başka bir doktora ameliyat oldum ben , tanınmış birisi değil fakat o da Coşkun bey gibi çok nazik çok kibar asker kökenli bir doktor . Fiyatı da çok makuldu ben ameliyat olduğumda . Hemşireleri de çok tatlılar , herhangi bir sorun yada can sıkıcı birşey yaşamadım . Ameliyatımdan da çok memnunum , o stresi yaşamak gerçekten zor , ama inan göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor hepsi , rahat olabilirsin . Sormak istediğin birşey varsa yardımcı olmaya çalışırım . Doktorlar konusunda da sorabilirsin , birçok doktor dolaştım hepsiyle yüz yüze görüştüm , az çok fikrimi söyleyebilirim .

Görüşürüz ...

mesaj sayım yeterli olmadığından bakamıyorum :( merak ettim fotoları..

Merhaba kızlar ben bugün lazerle ameliyat oldum Coşkun taşçı beye hersey okadar rahat ve sorunsuz geçti ki suanda odamda dinleniyorum gün icinde taburcu olacağım.soru sormak isteyen olursa yardımcı olabilirim .

Back
X