• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer yöntemle burun kemeri operasyonu...2 hafta sonra yeni bir burun :)

suspus__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
105
0
26
İstanbul
merhaba bayanlar...
uzun araştırmalarım sonucu ( yaklaşık 2 yıl kadar ) lazer yöntemiyle burun ameliyatı olmaya karar verdim. burnum kemerli bi burun yani çok büyük diyemem ama küçük de diyemem aslında yüzeme göre gayet uygun bi boyutu var . önden oldukca normal hıc bır sıkıntım yok doktorumun sölediğine göre burun ve dudak acım gayet normal alnım ve elmacık kemıklerımle orantısıda aynı sekılde sadece sorun bi tümsekcik :) yan profil aman allah :)... herhangi bir saglık problemım yok çok şükür yani nefes alma ve buna benzer. benım tamamen psikolojik yani o kemer gidince daha mutlu olucagımı hıssedıyorum. suan da bırcok devlet hastanesı yada ozel hastane bıldığımız burun operasyonlarını yapıyo ancak hem izlediklerim hemde cevremde bu operasyonu gecırenlerın anlattıklarından olsa gerek hep uzak durdum yani ötesi yok korkuyodum. Ta ki lazer yöntemi bulana kadar. gittim görüştüm belli bi birikim yaptım ve 2 hafta sonra lazer yöntemle operasyonum gerceklesıcek . suan kı gorunumumu en kısa zamanda paylasıcam sonrasını da insallh :)... bu surecte cok arastırma yaptım benım gıbı cesaretı olmayan arkadslara elımden geldıgınce destek olmak ısterım. eger fıyatını merak edenler varsa şöle dıyebilirim piyasadakı standart bi burun operasyonuna verilen ücretin neredeyse 2katı . operasyonum doktorumun anlattıgı kadarıyla söliyim; yaklasık 20 dakıka yada yarım saat surecek. sadece kemer kısmı duzeltılecek kesi falan asla olmayacak. ince bi cubuk dusunun hanı annelerımızın kullandıgı tığ iğneleri var ya öle bı cubukla buruna giriş yapıp kemıgı hamur kıvamına yakın bı sekle getırıp gereklı toprlamayı yapacak. burun kanatlarımda herhangı bı daralma yada baska bıse söz konusu olmayacak. ıkıncı gorusmemı yarın yapıcam burnumun son halıne karar verıcez duz bı burun mu yoksa kavıslı mı yoksa az bi kavis mı olucak buna karar vericez. nasıl bıse olmasını ıstedıgımı bende bılmıyorum daha cok doktorumun goruslerı dogrultusunda olması gereken en mantıklı olanı hangısıyse ona uymaya calısıcam tabi kendı ıstegımı de göz ardı etmıcem. yarın iş dönüşü resmimi paylaşıp sizinde görüşlerinizi almak isterim acıkcası kararsızım dıyemıcem cunku ne ıstedıgimi daha bilmiyorum bile bu yuzden deneyimli arkadslardan fıkır almak ıstıyorum

ameliyat olduğunuzda lütfen bu konu hakkında bilgilendirin. bende de sıkıntı aynı çünkü

şuan resimlerde ki yan profillerim bu şekilde :)

Eklentiler

• $DSC04254.jpg
    $DSC04254.jpg
    22,2 KB · Görüntüleme: 6.594
bu yöntemleameliyat olanların resmi var mı acaba?

burda ıkı kısı var bırı memnun ama sonrasında burun kanatlarını begenmemıs dıgerı de hiç memnun değil ayy deli olcam surda 2 haftam kaldı keske okumasaydım yorumları dıyorum . o arkadsları ekledım ama yenı uye oldugum ıcın mesaj atamıyorum suan onlara acayip keyfim kactı

klasik yöntemin daha garanti olacağını düşünüyorum.evet daha zor bir süreç belki ama daha sağlıklı olacağına inanıyorum:)

lazer burun estetigi benim edindiğim bilgilere
ve gördüklerime göre burun ucu geniş burun kanatları
geniş kisilere uygun değil ve burun deliği daraltmak
isteyenlere uygun değil ama bir kemer tümsek varsa burun ucu
düşükse kaldırılabilir kemer lazer ile eriilerek şekil
verilir kavis yada düz yapmaya uygun burun ucu geniş
olup daralmak isteyenlere nekadar deselerde
daraltıyoruz diye minimal derecede olduğundan bu daraltma
kişileri tatmin etmiyor ama senin gördüğüme
göre burun kanatların dar sadece kemerin var bellki
ucu biraz düşük sadece kemer alınacak hafif bir kavis falan
normal açık teknik vs olmuş olsan bile senin bununa sadece
kemere yönelik müdahale olur ucunda kesilecek
biçilecek bir problem yok çünkü

lazer burun estetigi benim edindiğim bilgilere
ve gördüklerime göre burun ucu geniş burun kanatları
geniş kisilere uygun değil ve burun deliği daraltmak
isteyenlere uygun değil ama bir kemer tümsek varsa burun ucu
düşükse kaldırılabilir kemer lazer ile eriilerek şekil
verilir kavis yada düz yapmaya uygun burun ucu geniş
olup daralmak isteyenlere nekadar deselerde
daraltıyoruz diye minimal derecede olduğundan bu daraltma
kişileri tatmin etmiyor ama senin gördüğüme
göre burun kanatların dar sadece kemerin var bellki
ucu biraz düşük sadece kemer alınacak hafif bir kavis falan
normal açık teknik vs olmuş olsan bile senin bununa sadece
kemere yönelik müdahale olur ucunda kesilecek
biçilecek bir problem yok çünkü

içimi ferahlattın canım çok saol yaa . dedıgın gıbı geniş bi burnum yok . benım burun ucu hafıf kalrılıck ve sorun sadece kemer. olabildıgınce arastmayı bıraktm doktoruma guvenıyorm yınede hatta amelyt tarıhımı erkene cekmeye calısıcm çunku cok stres olmaya basladm

resım albümüme ekliyorum . taze taze daha bır ıkı saat oldu :) suan cok duz ama doktorum 2 haftaya kadar şişlik ve ödemler gecınce verdıgı çok az bi kavis varmış o olucak dedi. sakın böle kalck dıye dusunme dıye çok talkin etti sağolsun. bu bandajımda haftasonu cıkıcak kendım cıkarabılırmısım. haftasonu tekrar eklicem resimleri ;)

inşallah ödemler çabuk inerde kavisli halini
çabucak görebiliriz ama bence nekadar kolay bir
yöntem olsada bu teknik diyer normal teknikte olduğu
gibi hemen ameliyat olur olmaz asıl şekli beklememek
gerek diye düşünüyorum iki hafta sonra kavis ortaya
çıksa bile tam şekil icin üç ay gerekli çünkü iki hafta
sonra kavis olsa bile burnun arada sırada şişip inebilir
kalıcı bir kavis net burun şekli için 3ay bir süre gerekli bence

inşallah ödemler çabuk inerde kavisli halini
çabucak görebiliriz ama bence nekadar kolay bir
yöntem olsada bu teknik diyer normal teknikte olduğu
gibi hemen ameliyat olur olmaz asıl şekli beklememek
gerek diye düşünüyorum iki hafta sonra kavis ortaya
çıksa bile tam şekil icin üç ay gerekli çünkü iki hafta
sonra kavis olsa bile burnun arada sırada şişip inebilir
kalıcı bir kavis net burun şekli için 3ay bir süre gerekli bence

bende böle düşünüyorm acelem yok kavis için o kadar sene beklemişim 3 ay hiç bişe değil :)

Back
X