Lazer Epilasyon Lazer yaptırmayı düşünüyorum kızlar, bi bakar mısınızzz ?

canım yüz için nd yağ diye bi cihazdan bahsettiler sanırım. bu alet nasıl acaba ?

yüz için çok deneme yaptım,ciddi sonuçlar alındığını söyleyemem.ben yaptırdığım epilasyonun üstüne med lite denen cihazla epilasyon yaptırıyorum hem varolan tüyler anında sarraıp dökülüyor hemde ciltte yenileme oluyor.2ay içinde yavaş yavaş yeniden çıkıyorlar.uzun vadede azalma görebilirsiniz.piyasada en az zarar veren cihaz sanırım bu yüz için.

canım benim görüştüğüm merkezde-ki zaten erzurumda yaşıyorum ve alternatifim yok pek- sadece alex. ve nd-yag cihazları var. bir merkez de ipl yapıyor ama forumda anladığım kadarıyla onu zaten tavsiye etmiyorlar. görüşmeye gittiğimde yüz bölgesinden geç sonuç alındığını sölediler zaten, hem bana incelse yeter aslında tamamen yok olsun gibi bi iddiam yok, hani olsa iyi olur tabi ama olmuyorsa da nabalım artık idare ederiz rahatsız etmesin yeter ki.. =)

5 seans ta kalici cözüm bekleme 5 hafta sonra yine cikar tüyler.

sana yazilan hormon hapinin adi ney?

5 seans ta kalici cözüm bekleme 5 hafta sonra yine cikar tüyler.

sana yazilan hormon hapinin adi ney?

ben de 5 seans az değil mi dedim, bitmese bile çook azalmış olur dediler. bilemedim walla.
xxxxxyazdı doktor, onu da kullanmadım henüz

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de 5 seans az değil mi dedim, bitmese bile çook azalmış olur dediler. bilemedim walla.
xxx yazdı doktor, onu da kullanmadım henüz

xxxxxxl)

eger ayniysa sana dogum kontrol hapi verilmis farkli bir isim altinda :) bu hapin gercek adi Diane 35
Dogum kontrol hapi ile tüylerin incelmiyor yada dökülmüyor, sex yapinca hamile kalmiyorsun :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Dogum kontrol hapının tüylerı dökmedıgını, ama en azından hormon bozuklugu olan kadınlarda hormonları dengeleyerek, bir kadında normalde cıkmaması gereken yerlerdekı kılları incelttıgını ve bu yerlerde yenı ekstra kıl oluşturmamasını sagladıgını artık herkes biliyor. Endokrın ve kadın dogum doktorları da bu yuzden verıyor bu hapı. Ama bu tür kışılerde bu hapı bir seneden fazla kullanmaya izin vermıyorlar, kısırlıga neden olabılır dıye. Sadece doktorlar degıl, lazercıler de hormon bozuklugunda mutlaka doktora gıdılıp ilaç tedavısı olunması gerektıgını soyluyor. Bu kadın dogum ılaçlarının üreme bakımından bu etkısı var ama tek etkisi o degıl işte, hormon bozukluguna baglı tedavıde de doktorlar tarafından kullanılıyor.

2niz de haklısınız kızlar ama sorun şu ki bende hormon bozukluğu yok =) buna rağmen böyle bi hap verdi doktor...

2niz de haklısınız kızlar ama sorun şu ki bende hormon bozukluğu yok =) buna rağmen böyle bi hap verdi doktor...

o zaman seni hislerin kandirmiyor.

5 Seans icin 3000 istiyor
hormon bozuklugu yokken gerekmedigi halde dogum kontrol hapi yaziyor
5 Seans sonra kalici cözüm olmayacak elinde 5 hafta sonra yine cikacak
5 seans sonra seyrelme olsa bile ne kadar seyrelme olacak ? bu seyrelme verdigin 3000 degecekmi?
etc..

bu konuda baska yazan kizlarda var 8 seans icin 2000 ödemis.

Canım sımdıye kadar aşırı tuylenmeden bır sorunun yokmuş zaten, hıç kullanmamıssın da hapı, bır sey olmamış sımdıye kadar, kontrol amaclı oylesıne gıtmıssın doktora, hormon bozuklugu da cıkmamış, acaba hapı kullanırsam ne olur, nıye verdı hapı doktor dıye sureklı çekıncelerın var ve bu çekıncelerın agır basıyor gordugum kadarıyla, o zaman kullanma madem hapı ve dırekt lazere başla. Hormon bozuklugun yoksa daha cabuk etkı eder lazer zaten ve kurtulursun sen de. Bu kadar düşünecek bır şey yok bence, rahat ol bıraz

ay harbiden doğru diyorsun canım kastım walla yok hani alsam zararı olur mu yoksa daha çabuk mu biter diye sorular var aklımda sonuçta doktor yazdı elbetr bizden iyi biliyordur ama, bazen hata yaptıkları da oluyo hani hehe =) sağol canım ilgin için

canım ilacı yazan devlet hastanesinde bi doktor.
bense özel bi hastaneye sordum seans ücretlerini.
ayrıca erzurumda lazer yapan fazla yer yok, yapanlar da aynı fiyata yapıyor her yere göre pahalı yani burda. bi istanbul bi ankarayla fiyatlar arasında uçuk farklar var.. bir tek ipl ile yapan bi merkez bitme garantisi veriyor 1 yıl sürüomuş seanslar... ona da güvenmiyorum sitede okuduklarımdan sonra...
bu arada sanırım ilaç adı paylaşmak yasakmış..

Ankara'ya gelıp gıtsen seanslarda, o fıyattan ucuza gelır:) Pahalıymıs gercekten. Canım ucunda ölum yok ya, ver bır karar işte ve lazere başla. Lazerı aklına koymuşsun zaten, gunesten korunursan bu sıralar baslayabılırsın lazere. Alwksandrate ideal bence. İlacı o kadar aklına takacagına şimdilik hiç başlama ilaca derim. İlaç ısmi yasak evet ama bazen agzımızdan kaçabılıyor işte, affola:)

lazer konusunda kararlıyım canım çünkü çok çekiyorum kıldan tüyden.. sen yaptırıyor musun acaba ?

diger konulara bir bak, 1 sene sonra bile tüylerin ciktigini yazanlar var. 5 seans sonra tüylere kesin cözüm bulamazsin. Aslinin da yazdigi gibi ankara yada baska yerlere gidenler gibi yap ucuza gelir sana yada illaki orada olacam diyorsan kücük bir bölge sec vucudunda ve 5 seans oraya yaptir 5 seans sonra görürsün bir degisme varmi diye ve 3000 verecegine belki 500 vermis olursun sonuctan memnun kalirsan diger bölgeleri de yaptirabilirsin

ben kullanmadım hem tüyleri zayıflatacaksa lazerin mantığına ters çünkü cihaz siyah olarak gördüğünü yakıyor o nedenle beya ztenli ve siyah tüylülerde daha etkili oluyor esmer tenlilerde süreç uzuyor
doktorun bahsettiği ne denli bir zayıflama sor bence
tüyler ciddi ciddi zayıflayacak mı yoksa sadece azalacak mı belirginliği değişecek mi?

alexandrite cihazı kullanıyorum ben de
belirgin ve siyah tüylerde daha çok işe yarıyor
hoş ben beyaz teni olduğumdan incelerde bile dökülme ve azalma oldu

canım ben bembeyaz değilim ama gene de açık tenliyim, doktor sertleşen tüyler varsa yumuşasın biraz dedi öyle yazdı ilacı.
hormon bozukluğu olan bi arkadaşım benimkine benzer bi ilacı kullandığında kalınlaşan siyahlaşan tüyleri tekrar sarı oldu ( çenede mesela) ama bende ne gibi bi etki yapar kestiremiyorum. yaparsa lazer açısından iyi mi olur kötü mü o da var =) ama doktor bunu kullan incelir lazere gerek duymazsın da demedi, sadece biraz yumuşar dedi.

lazer konusunda kararlıyım canım çünkü çok çekiyorum kıldan tüyden.. sen yaptırıyor musun acaba ?

evet yenı başladım ,yıllar once yüze yaptırmıştım lazer ve ignelı, fayda gorememıştım, şımdı yüz hariç vücuda aleksandrate a başladım, 1 seans oldu daha, şu an memnunum, dedıklerı gibi tüyler dökuldu ve de geç çıkıyor.

evet yenı başladım ,yıllar once yüze yaptırmıştım lazer ve ignelı, fayda gorememıştım, şımdı yüz hariç vücuda aleksandrate a başladım, 1 seans oldu daha, şu an memnunum, dedıklerı gibi tüyler dökuldu ve de geç çıkıyor.

ohh oh dökülsün hiiç çıkmasın inşallah =) sen kaç seans gideceksin acaba canım yani paket falan mı aldın ? ücret ne kadar nerdesin =)

Ankarada bır polıklınıkte aleksandrate 8 seans 2000 tl benımki. alt kol tüm bacak koltukaltı bikini genıtal. Senınkı daha pahalıymış.

daha önceden burada yazmışım sorduklarını ılk seans oldu benım daha, sımdılık memnunum. Ama bır yandan dökulenler oluyor, dıge r yandan yavas yavaş çıkanlar oluyor doğal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…