Ankarada bır polıklınıkte aleksandrate 8 seans 2000 tl benımki. alt kol tüm bacak koltukaltı bikini genıtal. Senınkı daha pahalıymış.
Ankarada bır polıklınıkte aleksandrate 8 seans 2000 tl benımki. alt kol tüm bacak koltukaltı bikini genıtal. Senınkı daha pahalıymış.
daha önceden burada yazmışım sorduklarınıılk seans oldu benım daha, sımdılık memnunum. Ama bır yandan dökulenler oluyor, dıge r yandan yavas yavaş çıkanlar oluyor doğal olarak.
benim bildigim kadariyla lazer icin tuylerin zayif degil kuvvetli olmasi gerekiyo ki en iyi sonuc alinsin.
Hatta lazer yapildigi sure boyunce kesinlikle kokten almaya izin verilmiyo.
evet canım ben de öyle biliyorum. ama hla ilacı kullanıp kullanmamakta çok kararsızım :44:
8 seans için 2000 tl çok yüksek. Üstelik alexandrite teknolojisi için oldukça yüksek ütüleme epilasyon teknolojisi diod lazeri araştırın ben 3.seansımı bitirdim inanılmaz etkili ve yüzde 40 azaldı çıkanlarda çok inceldi ilerleyen seanslarda gidecekler.
8 seans için 2000 tl çok yüksek. Üstelik alexandrite teknolojisi için oldukça yüksek ütüleme epilasyon teknolojisi diod lazeri araştırın ben 3.seansımı bitirdim inanılmaz etkili ve yüzde 40 azaldı çıkanlarda çok inceldi ilerleyen seanslarda gidecekler.
konuyu actigin tarih 05.08
bugün ayin 13. o günden beri 8 gün gecmis sana o kadar cok cevap geldi ve hala kararsizim diyorsun. Madem o kadar kullanmak istiyorsun seni tutan ney? gerekli bilgiyi fiyatlari kullanacagin ilaclari herseyi ögrendin !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?