Lazer Epilasyon Lazer yaptırmayı düşünüyorum kızlar, bi bakar mısınızzz ?

BBD

91-----> 77,3
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
3.677
6.591
398
Kızlaaar =)
Lazer yaptırmayı düşünüyorum alex. cihazıyla. son bi kontrol olarak doktora gittim tüylenmede hormon bozukluğu gibi bi faktörün etkisi var mı diye. Hormonlar gayet güzel çıktı, bi sorun yokmuş. ama doktor buna rağmen 'gynelle' yazdı, doğum kntrol hapı galiba. Bunu 2 ay kullandıktan sonra lazere git ki lazere başladığında incelmiş olsun dedi.

Şimdi lazer için tüylerin zaten belirgin olması gerekmiyo muydu ? Bi de hormoın bozukluğu yokken ilaç kullanmak mantıklı mı ? Bunu yapan oldu mu aranızda acaba, kafam çook karıştı da...

şimdiden teşekkürler

ben bir üniversıte hastanesıne gıtmıstım ,hormon bozuklugu ıcın baska bır dogum kontrol hapı yazmsıtı, hapla beraber lazer tedavı de onerıldı dıye yazmıstı dosyama. hoş ben pek fayda goremedım ilaçtan. sen de bir ay bı kullan bakalım, doktor verdıgıne gore bır bıldıgı vardır herhalde, belkı yenı tüy cıkmasını engeller hap; ama olan tüyü ınceltır mı bılmıyorum, belkı de ınceltır ve lazere gıtmene gerek kalmaz dıye 1-2 ay kullan dedı doktor. Lazer için kıl kökünün güçlü olması avantaj oluyor.

arkadaşlarımdan doğum kntrol hapı kullanarak özellikle yüzdeki tüyleri incelenler var ama onlarda bi hormon problemi vardı. hani durduk yere sistemi bozmaktan korktum açıkçası canım çünkü yan etkisi oldukça kuvvetli olan ilaçlar

Canım o verdıgı ilacın prospektusune bakmak lazım, ne içinmiş neye yarıyormuş diye. Belkı de dogum kontrol hapı degıldır... Olmadı başka bir doktora daha danış ( gwrcı sımdı aile hekımi var) ya da bir eczacıya sor. Lazercıler hormon bozuklugu varsa, lazer yapılırken de ilacın duzenlı olarak kullanılmasını önerıyorlar bu arada.

canım ben 4. seansımı yaptıracam çok memnun kaldım ayrıca bende hormon bozukluğuda var ona rağman baya bi azaldı açık tenliyim tüylerim siyah ve sert olunca çok iyi sonuç veriyo ben inceltme tüylerini derim çünkü cihaz ince tüyleri daha zor görüyo

kızlar yorumlarınız için çok teşekkürler prospektüse baktım şimdi endikasyonları şöyle imiş:

- kadında akne ve hafif-orta şiddetteki hirsutizm gibi androjene bağlı hastalıkların tedavisinde endikedir.
- çocuk arzulamayan kadınlar polikistik over sendromu tedavisinde endikedir.

Bazen tüylenme şikayeti varolsa bile artmış androjen hormonu seviyesi gösterilemez. Buna nedeni bilinmeyen veya ailesel tüylenme de denir. Burda sorun kan seviyesi artmış androjenler değil, kıl kökünde etkinliği artmış normal seviyedeki androjenlerdir. İlaçla tedavisi mümkündür. ( alıntı )

doktorun ilaç yazması bunla mı alakalı acaba ?

eger hormonel bozukluk yoksa hap yazilmasi cok yanlis. O haplari almayin.
Lazer ayari saclara göre yapiliyor, saclar kökünden kesilip üzerine sivi sürülüyor eger bu sivi sürülmezse sicakliktan dolayi yanma olusabiliyor tende

canım ben ilacı sordum eczacı bir arkadaşa, erkeklık hormonunu baskılayıp kadınlık hormonunu arttırıyormuş tuylenme için, kullanılabılır dedi. Bence kullan ilacı; cunku dedıgım gibi bana özellıkle tembıhledı lazercıler, hormon bozuklugu ıcın doktora gidin ve verdıgı ilacı kullanın ki lazer de etkı etsin diye. Sonucta hormon dengesı bozuk olunca lazerden sonra yıne tuylenme olabılır, hormonları dengeleyecegız ki her tür tedavıye cevap versin.

canım benim zaten o yzden gittim doktora hormon durumları önemli diye. ama hormonlar normal çıktı :S zaten o yzden kafam karıştı, hormonlar dengesiz olsaydı ilaç kullanıp düzene girdikten snra lazer yaptırırdım tabi ama şimdi ilaçlar neyi düzenleyecekki? Hani durduk yere ilacın yan etkilerine maruz kalmak istemiyorum... sadece gerekliyse kullanayım diyorum.

bende lazer yaptirdim. Kollarima,koltuk altina ve ozel bolgeye. Inanilmaz rahat bi sey cok menmunum. Ama onemli bi not cok iyi arastirip iyi ve temiz bi yere gitmek lazim ve bide yarim birakmamak ve seans atlamamak gerekli. Iste ozaman sonuc cok iyi oluyor.

anlıyorum canım da doktora sorsaydın ya o zaman:) eczacı arkadas hormon bozuklugu olmasına gerek yok dıyor.

anlıyorum canım da doktora sorsaydın ya o zaman:) eczacı arkadas hormon bozuklugu olmasına gerek yok dıyor.

ya çok şaşkın bi ifadeyle doktora sordum zaten kullan kullan bişe olmaz dedi hmm eczacı arkadaşın da ööle diosa.. o halde kullanayım bi iki ay bişe olmaz heralde =)

gerçekten lazer çoook rahat olacak, ben özel bi hastanede yaptrmayı düşünüyorum..

bilemıyorum canım baska doktora veya eczaneye danısabılırsın kendın, kafanda soru ısaretı varsa... Lazer ii olsun, yapılan yer de guvenılır olsun, sonucu da alırız ınsallah.

bilemıyorum canım baska doktora veya eczaneye danısabılırsın kendın, kafanda soru ısaretı varsa... Lazer ii olsun, yapılan yer de guvenılır olsun, sonucu da alırız ınsallah.

özel bi hastanede yaptırmayı düşünüyorum, yalnız tüm vücut 5 seans 3 bin lira istiolar.. sanırım diğer illere oranla oldukça pahalı... ama bitsin deee ona da razıyızz =)

alexi kesinlikle bacak koltuk altı ve genital bölge dışında kullanmayın müthiş bir arttırma yapıyor.

özel bi hastanede yaptırmayı düşünüyorum, yalnız tüm vücut 5 seans 3 bin lira istiolar.. sanırım diğer illere oranla oldukça pahalı... ama bitsin deee ona da razıyızz =)

Ankarada bır polıklınıkte aleksandrate 8 seans 2000 tl benımki. alt kol tüm bacak koltukaltı bikini genıtal. Senınkı daha pahalıymış.

Ankarada bır polıklınıkte aleksandrate 8 seans 2000 tl benımki. alt kol tüm bacak koltukaltı bikini genıtal. Senınkı daha pahalıymış.

alexi kesinlikle bacak koltuk altı ve genital bölge dışında kullanmayın müthiş bir arttırma yapıyor.

canım yüz için nd yağ diye bi cihazdan bahsettiler sanırım. bu alet nasıl acaba ?

gözünü sevdiğim memlekette her şey pahalı yahuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…