• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer yaptırmak istiyorum...

sinemce27t

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2017
2
0
1
34
Merhaba kızlar ben Gaziantep'e yeni tayin oldum kendime güvenilir ve gerçekten sonuç alacağım bir lazer merkezi arıyorum.yardımcı olr msnz?bildiğiniz bi yer var mı?

bende senin gbi bnu çok araştırdım cnm sonra alya plus ile tanıştım buz lazer yapıyorlar şuan 4.seansım hemen hemen hiç tüym kalmadı diyebilirim zaten bitirme garantisi veriyorlar 6seansta bitmese bile sonrası onlara ait oluyor lazer de hiç acıtmıyor temiz strelize bir ortam müşteri memnuniyetine de önem veriyorlar gayet memnun kaldım tavsiye ederim mutlaka gidip görüşmelisin

buz lazer yeni bir sistem diye bliyorum antebe gelmiş demek merkez yeni mi açılmış fiyatları nasıl bide adres yda tlf varmı

bende senin gbi bnu çok araştırdım cnm sonra alya plus ile tanıştım buz lazer yapıyorlar şuan 4.seansım hemen hemen hiç tüym kalmadı diyebilirim zaten bitirme garantisi veriyorlar 6seansta bitmese bile sonrası onlara ait oluyor lazer de hiç acıtmıyor temiz strelize bir ortam müşteri memnuniyetine de önem veriyorlar gayet memnun kaldım tavsiye ederim mutlaka gidip görüşmelisin

buz lazer yeni bir sistem diye bliyorum antebe gelmiş demek merkez yeni mi açılmış fiyatları nasıl bide adres yda tlf varmı

ben versem telefon ?

Merhaba kızlar ben Gaziantep'e yeni tayin oldum kendime güvenilir ve gerçekten sonuç alacağım bir lazer merkezi arıyorum.yardımcı olr msnz?bildiğiniz bi yer var mı?[/QU Merhaba; gaziantepte bir hastaneden alaksendrt cihazı vardı yaptırdım kol altımda yanık oluştu. 6 ay sonra dügünüm var bir yere güvenip bende bir yere başlayamıyorum tavsiye edeceğiniz bir yer varmı.

Merhaba; gaziantepte bir hastaneden alaksendrt cihazı vardı yaptırdım kol altımda yanık oluştu. 6 ay sonra dügünüm var bir yere güvenip bende bir yere başlayamıyorum tavsiye edeceğiniz bir yer varmı.

ben lazer epilasyonuna bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim şimdi üçüncü seansdayım ve dökülmelerden çok memnunum arkadaşım 6 seansda tüm tüylerinin kurtulmuş bende ise tek tük kaldı 3. seanstayım size tavsiye ederim. Şehitkamilde Beautyfit diye güzellik merkezine gidiyorum diode ütüleme buz başlık en güzel tarafı ise acısız:)

Arkadaşlar kusura bakmayın ama yok 3.seansta yarışandı yok 6 seansta bitti Yok öyle bi dünya kafadan en az 10 seansı gözden çıkaracaksınız he biri öyle hemen bitti diyorsa da yalan söylüyordur

Hepsi firmanın elemanları amaçları reklam ...

Back