lazer yaptırıp bitiren,hangi şehir ve ne kadar???

cnm ilk 2 harfini yazsan yeterli olur sanırım bi de şehri yazsan buluruz inş :):)

güzellik merkezini övüp durma klinik ortam uygun nerden bilebilim senin orada çalışmadığını ve oranın reklamını yapmadığını beyaz önlük giyenlerin doktnr değil güzellik merkezindende uzak durun onların yaptığı daimi epilasyon değil sağlık bakanı yasaklamış o tür işlemler klinik ve doktoru olan yerde yaptırınız yoksa parayı sokağa atmış olursunuz az para değil!

Son düzenleyen: Moderatör:

bir iş sürekli yapılırsa buna övüp durma diyebilirsin,ben özelden bana gittiğim yeri soran 2 arkadaşı cevapsız bırakmak istemedim, mesaj sayım da yeterli değildi onlara cevap vermek için, bu yüzden buraya yazdım.gerçi okusaydın yazma nedenime vakıf olurdun,hakkımda bir kanıya varmak için takip etmiş olman gerekli beni takip ettiysen sebebi de anlardın,ama bilip bilmeden birini suçlamak ,canını sıkacak laflar söylemek daha basit,uyarında haklısın tabi bünyesinde doktor barındıran güvenilir yerlere gitmek gerekir,hemfikirim bu konuda seninle,bende güven duydum bir yere ve orda yaptırdım iş bu kadar basit sorana da bilgi vermek istedim,ama boş yere keyfince suçladın beni be arkadaşım, ne diyeyim başka

bende samsundayım ve özel bölgeye lazer ep. yaptırmak istiyorum mümkünse yaptırdığınız yer ve fiyat hakkında bilgi alabilirmiyim özelden msj atamıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…