Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yenı basladım ankarada 8 seans 2000 tl 1 yılda, alt kol, tum bacak,koltukaltı,genıtal bikini.
ben bıtırdım 4 sean 1000 tl gıbı bı seye denk geldo genıtal ve koltuk altı ama tek tuk sarı tuy kaldı onları da bı seand daha gıdıcem ama bu sefer aleksandr deıl sarı tuyler ıcın olanına
sordum yok dedıler ama cok az bır kısım musterımız -yuzde on kadar- sekız seanstan sonra bıraz daha devam edıyor dedıler. bu da hormonal duruma bağlı oluyor genelde dedıler.
canımbenim evet hep öyle diyorlar ama soruyoum sana hormonbozukluğu ve pko tedavisi görülmediği sürece epilasyonun faydası nekdar olabilirki?dr.a gidiyosun dr.larda biçözüm bulamıyor.ilaç küpüne döndük valla.bu byle sürüp gidecek tabi.lazer epilasyoncular lort oluyor.ömrümcemi gidecem epilasyona?maddi güçmü yeter buna moralmi kalır?deli oluyor insan. kandırmasınlar insanları.
Sanırım sizde bu sektörün içindesiniz ??? Ben 6 yıldır bu işin içerisindeyim.Kimseyi kandırma gibi bir telaşım da yok.Yaşadıklarımı paylaşmak istedim bir pko hastasıyım.Başlangıçta kesin çözüm deyip 1 yıl geçtikten sonra vay efendim biz bitiriyoruz yine başlıyor diyorlar kesin çözüm dedikleri bu mu en az 3 merkeze gittim.1.merkezde 1 yıl sonra boğazımda yanıklar oluştu.2. merkez davalık olmuş her açıdan.3.merkez bir hastane ortamı olmasına rağmen kesin çözüm demelerine rağmen bir süre sonra yine su koyverdiler.O zaman bunları neden başta söylemiyorsunuz bizde kafamıza göre gelirdik.En azından bazı seanslara geç giderdim her ay 80-100 tl arası vermek memur eşi için pek de uygun olmasa gerek.Saygılarımla.:86:canım bılemıyorum 1 yıllık sozlesme yaptım ben. iyi düşününce sonucun da iyi olmasını ıstıyorum, ilk seansta fayda da gördum, agdadan daha ii oldugu kesın, agdaya göre daha uzun süre rahat edıyorsun sonucta. ayrıca bundan fayda goren ınsanlar da var, gormeyen ınsanlar kadar. başladık bir kere, sonucu da gorecegız artık hayırlısı ıle. o yuzden başlamış ve başlayacak olanların moralını bozmayalım kesın konusarak
Sanırım sizde bu sektörün içindesiniz ??? Ben 6 yıldır bu işin içerisindeyim.Kimseyi kandırma gibi bir telaşım da yok.Yaşadıklarımı paylaşmak istedim bir pko hastasıyım.Başlangıçta kesin çözüm deyip 1 yıl geçtikten sonra vay efendim biz bitiriyoruz yine başlıyor diyorlar kesin çözüm dedikleri bu mu en az 3 merkeze gittim.1.merkezde 1 yıl sonra boğazımda yanıklar oluştu.2. merkez davalık olmuş her açıdan.3.merkez bir hastane ortamı olmasına rağmen kesin çözüm demelerine rağmen bir süre sonra yine su koyverdiler.O zaman bunları neden başta söylemiyorsunuz bizde kafamıza göre gelirdik.En azından bazı seanslara geç giderdim her ay 80-100 tl arası vermek memur eşi için pek de uygun olmasa gerek.Saygılarımla.:86: