• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lazer yaptırıp bitiren,hangi şehir ve ne kadar???

offoff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
569
6
118
Balıkesir
kızlar bu sayfaya sadece lazer başalayıp bitirenler, hangi şehirde oldukları ve fiyatını yazsınlar ki yaptrmak isteyenlere yardmcı olalım... öpüyrum hepinizi :16: :16: :16: :16: :16:

ben yenı basladım ankarada 8 seans 2000 tl 1 yılda, alt kol, tum bacak,koltukaltı,genıtal bikini.

sordum yok dedıler ama cok az bır kısım musterımız -yuzde on kadar- sekız seanstan sonra bıraz daha devam edıyor dedıler. bu da hormonal duruma bağlı oluyor genelde dedıler.

slmlar :) bitirdiğini yazan yok pek,ben bitirme kampanyalı gitmedim,Alt bacak , seans başı ödeyerek gittim 300tl civarıydı.Tam olarak bitmiş hiç yok artık diyemem ama benim için yeterli, bayağı azaldı ve ince artık.Çoğu kişi de öyledir herhalde,ben kendimce bunu bitmiş sayıyorum,sonuçta eskisi gibi değil.Bir arkadaşım mesaj yazmış özelden mesaj yazamıyorum mesaj sayım yeterli değil, gittiğim yer tarsusta toplam 1500 lira civarı tuttu alt bacak, ben bitmiş sayıyorum tüyler çok inceldi çünkü:)

Son düzenleme:
ben bıtırdım 4 sean 1000 tl gıbı bı seye denk geldo genıtal ve koltuk altı ama tek tuk sarı tuy kaldı onları da bı seand daha gıdıcem ama bu sefer aleksandr deıl sarı tuyler ıcın olanına

arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum!tecrübeliyim ben bu lazer epilasyonda hemde çok!inanın bana ve lütfen bu uyarımı dikkate alın. bunların hepsi para tuzağı!6senedir gidiyorum ama aralıklı;hiçbir şekilde azalma bitme olmadı.1seans gitmesem sonuç hüsran!ömrümce buna bağlı kalmak sinirlerimi bozuyor!bide bitiyor garantisi verip sonra biraz paraya da doyunca bitmez diyorlar.seanslara düzenli tabi tutup para kazanıyorlar!bana öyle yaptılar çok üzgünüm:43:

sordum yok dedıler ama cok az bır kısım musterımız -yuzde on kadar- sekız seanstan sonra bıraz daha devam edıyor dedıler. bu da hormonal duruma bağlı oluyor genelde dedıler.

canımbenim evet hep öyle diyorlar ama soruyoum sana hormonbozukluğu ve pko tedavisi görülmediği sürece epilasyonun faydası nekdar olabilirki?dr.a gidiyosun dr.larda biçözüm bulamıyor.ilaç küpüne döndük valla.bu byle sürüp gidecek tabi.lazer epilasyoncular lort oluyor.ömrümcemi gidecem epilasyona?maddi güçmü yeter buna moralmi kalır?deli oluyor insan. kandırmasınlar insanları.

canımbenim evet hep öyle diyorlar ama soruyoum sana hormonbozukluğu ve pko tedavisi görülmediği sürece epilasyonun faydası nekdar olabilirki?dr.a gidiyosun dr.larda biçözüm bulamıyor.ilaç küpüne döndük valla.bu byle sürüp gidecek tabi.lazer epilasyoncular lort oluyor.ömrümcemi gidecem epilasyona?maddi güçmü yeter buna moralmi kalır?deli oluyor insan. kandırmasınlar insanları.

canım bılemıyorum 1 yıllık sozlesme yaptım ben. iyi düşününce sonucun da iyi olmasını ıstıyorum, ilk seansta fayda da gördum, agdadan daha ii oldugu kesın, agdaya göre daha uzun süre rahat edıyorsun sonucta. ayrıca bundan fayda goren ınsanlar da var, gormeyen ınsanlar kadar. başladık bir kere, sonucu da gorecegız artık hayırlısı ıle. o yuzden başlamış ve başlayacak olanların moralını bozmayalım kesın konusarak:33:

canım bılemıyorum 1 yıllık sozlesme yaptım ben. iyi düşününce sonucun da iyi olmasını ıstıyorum, ilk seansta fayda da gördum, agdadan daha ii oldugu kesın, agdaya göre daha uzun süre rahat edıyorsun sonucta. ayrıca bundan fayda goren ınsanlar da var, gormeyen ınsanlar kadar. başladık bir kere, sonucu da gorecegız artık hayırlısı ıle. o yuzden başlamış ve başlayacak olanların moralını bozmayalım kesın konusarak:33:
Sanırım sizde bu sektörün içindesiniz ??? Ben 6 yıldır bu işin içerisindeyim.Kimseyi kandırma gibi bir telaşım da yok.Yaşadıklarımı paylaşmak istedim bir pko hastasıyım.Başlangıçta kesin çözüm deyip 1 yıl geçtikten sonra vay efendim biz bitiriyoruz yine başlıyor diyorlar kesin çözüm dedikleri bu mu en az 3 merkeze gittim.1.merkezde 1 yıl sonra boğazımda yanıklar oluştu.2. merkez davalık olmuş her açıdan.3.merkez bir hastane ortamı olmasına rağmen kesin çözüm demelerine rağmen bir süre sonra yine su koyverdiler.O zaman bunları neden başta söylemiyorsunuz bizde kafamıza göre gelirdik.En azından bazı seanslara geç giderdim her ay 80-100 tl arası vermek memur eşi için pek de uygun olmasa gerek.Saygılarımla.:86:

Sanırım sizde bu sektörün içindesiniz ??? Ben 6 yıldır bu işin içerisindeyim.Kimseyi kandırma gibi bir telaşım da yok.Yaşadıklarımı paylaşmak istedim bir pko hastasıyım.Başlangıçta kesin çözüm deyip 1 yıl geçtikten sonra vay efendim biz bitiriyoruz yine başlıyor diyorlar kesin çözüm dedikleri bu mu en az 3 merkeze gittim.1.merkezde 1 yıl sonra boğazımda yanıklar oluştu.2. merkez davalık olmuş her açıdan.3.merkez bir hastane ortamı olmasına rağmen kesin çözüm demelerine rağmen bir süre sonra yine su koyverdiler.O zaman bunları neden başta söylemiyorsunuz bizde kafamıza göre gelirdik.En azından bazı seanslara geç giderdim her ay 80-100 tl arası vermek memur eşi için pek de uygun olmasa gerek.Saygılarımla.:86:

Ben malesef HASTA olarak bu sektorun ıcındeyım canım. Sana kandırıyorsun demedım ben, demem de, sen başından gecenlerı anlatmışsın. Mesela ben de yüzümden olmustum lazer yıllar önce, fayda goremedım, hormon bozuklugu var, ama sımdı yüz harıc vucut ıcın basladım lazere, yüz en zor sonuc veren yermiş sonucta. Mesela sımdı yüzüme yaptırsam sonuc alacagımı da pek sanmıyorum; ama vücut acısından umutluyum acıkcası, yani umutlu olmak ıstıyorum en azından. Yani insanlar başlangıc yaparken umutlu olmak ıstıyor, herkesın lazerden aldıgı sonuc da aynı olmayabılıyor, o yuzden genelleme yapmak dogru degıl dedım ben sadece. Yoksa başından gecenlere lafım yok:34: lazer de pahalı malesef, umarım verdıgımız paraya deger sonunda... sevgiler:16:

ben SAMSUNDA gidiyorum ben çok memnunum koltuk altım ve özel bölge bitti zaten herkes söylüyor bunu avuç içi gibi olmaz toplam 5 tüy falan kalır oda gözle görülmez diyorlar gerçekten doğru.. sıra bacağımı yaptırmaya geldi ve hiç acımıyor ben acıya dayanıksız biri olarak söylüyorum bunu

ben 4 seanstır gidiyorum toplamda 1300tl civarı para verdim koltuk altı ve özel bölgem bitti bacaklarda da 3. seanstan beri belirgin bir azalma var
epilasyon yapan estetik merkezlerinin kampanya dönemleri oluyor ya da paket halinde alırsan indirimleri
ben onlardan çok faydalanamadım yurtdışına gidip geldiğim için
ama bugünkü aklım olsa 2000tl 1 yıl tüm vücut paket alırdım

slmlar gittiğim yeri soran arkadaşlara yazmak istiyorum ama mesaj sayım yeterli değil :( nasıl paylaşabilirim bir yolu var mı? şöyle ilk harfini yazıp sonrasını sansürlemenin sakıncası olur mu?ya da adresi tarif etmenin ,bilgisi olan var mı?

Back