- 30 Mayıs 2017
- 412
- 429
- 53
- Konu Sahibi StayStrong
-
Angelsa
ben ikinci seansıma gidicem ama hani tüyler ilk seansta bu kadar azala bilir mi anlamadım yoksa biraz daha bekleyip mi randevu alsam ilk randevum nisan 2 deydi bir tavsiye verirsen çok güzel olur
Bende yapmadı, durduk yere leke yapmaz yanarsa yapar ama onlarda beyaz beyaz oluyor, sarı izler farketmeden çarptıysan olabilir bide lazer sonrası hassaslaşıyor ya deri daha çabuk morarabiliyor, bi hafta gözlemle bakalım geçme var mı yok mu geçmiyorsa yaptırdığın yere sormanda fayda var ama lazerden değil gibi geliyor banaLazer vücutda leke yapar mı? Öyle yanık izi gibide değil. Kollarımda bir kaç küçük iz var, güneş lekesi gibi. Bacağımdada sarı izler fark etdim. Bir yere çarpınca kalan izler gibi.
Kollarımda görünce lazer aklıma gelmemişti. Bacakta ama bir kaç tane büyük iz oluştuBende yapmadı, durduk yere leke yapmaz yanarsa yapar ama onlarda beyaz beyaz oluyor, sarı izler farketmeden çarptıysan olabilir bide lazer sonrası hassaslaşıyor ya deri daha çabuk morarabiliyor, bi hafta gözlemle bakalım geçme var mı yok mu geçmiyorsa yaptırdığın yere sormanda fayda var ama lazerden değil gibi geliyor bana
Kollarımda görünce lazer aklıma gelmemişti. Bacağımadakiler yüzünden onu düşündüm. Büyük bi bölgeye yayılmış ama kesinlikle yanık değil. Haklısın qaliba, hassaslaşmış ola bilir.Bende yapmadı, durduk yere leke yapmaz yanarsa yapar ama onlarda beyaz beyaz oluyor, sarı izler farketmeden çarptıysan olabilir bide lazer sonrası hassaslaşıyor ya deri daha çabuk morarabiliyor, bi hafta gözlemle bakalım geçme var mı yok mu geçmiyorsa yaptırdığın yere sormanda fayda var ama lazerden değil gibi geliyor bana
Kollarımda görünce lazer aklıma gelmemişti. Bacağımadakiler yüzünden onu düşündüm. Büyük bi bölgeye yayılmış ama kesinlikle yanık değil. Haklısın qaliba, hassaslaşmış ola bilir.
Alex kalın kıllara çok iyi. Bacak kolda fenaydı durumum, ilk seans sonrası çok fark oldu. Ama işte malum, inceltikce etkide azalıyor.pazartesi 2. seansa gidicem ama harbiden çıkanlar da minicik resmen şoka giriyorum bu kadar fark edebilir mi 1 seans ta diye şaka gibi böyle kalıcaklarını bilsem 1 seans bana yetermiş
tabi bu etkiyi görünce kol ve bacak içinde gitmeye baya niyetliyim ancak kol bacak içinde öneriniz alex mi?
Alex kalın kıllara çok iyi. Bacak kolda fenaydı durumum, ilk seans sonrası çok fark oldu. Ama işte malum, inceltikce etkide azalıyor.
Koldakiler fark edilmiyorsa dokunma hiç derim. Ben alex yaptırıyorum, kadın ince tüyleri tetikleye bilir dedi. (Ben komple vücut yaptırmak istiyordum). Ağdayla hall ederim artık diye düşünüyorum.benim sadece alt bacaktakiler biraz kıla benziyor kolum ve üst bacak resmen tüy gibi acaba etkisi olur mu ??
Yani nomalde kollarımı hiç almadım fark edilmiyor neredeyse bu kadar incelerken yaparsam ters tepme ihtimali beni geriyor..
acaba diot daha mı iyi olur?
Koldakiler fark edilmiyorsa dokunma hiç derim. Ben alex yaptırıyorum, kadın ince tüyleri tetikleye bilir dedi. (Ben komple vücut yaptırmak istiyordum). Ağdayla hall ederim artık diye düşünüyorum.
Öyle gerçekten. O yüzden böyle kullanıcl yorumları olan sitelere bakıyorum sadece.Bu konuda internette güvenilir bilgiye ulaşmak çok zor gerçekten bilgi kirliliğiyle dolu bir çok sayfainsan bildiğini de karıştırıyor güvenilir merkez bulmak ayrı bir dert zaten...
Hey bu arada gelinliğini bulabildin mi
Ağda yapınca yeniden çıkıyor cildi yeniliyormus, jilet kullanılıyor sadece.KislarrrLazer bitti diyelim seanslariniz tuyler yani bitmeyenler ne ile alicaz agda kullansak cogalir mi? Nasil yapiyorsunuz beni aydinlatir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?