• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer yaptiranlar

Kuruması daha iyi, hatta lazer sonrası acı ve yanma hissetmiyorsanız hiçbir krem nemlendirici sürümü önerilmiyor, amaç kıl kökünü yakıp öldürmek, nemlendirilince cilt kendini yeniliyor, köklerde kremle besleniyor.
Ben seanstan 2 hafta sonra arada bi krem sürüyorum, kurudugunu hissettiğimde gül suyu sıkıveriyorum genelde, ama ilk iki hafta bir şey sürmüyorum.

Aranızda lazerden dolayı yanan var mı acaba? Benim tüm vücudum lazerden dolayı yandı. Önce kabuk bağladı sonra altından beyaz bir deri çıktı. 3 ay oldu hala izler aynı. Geçer mi? Ne zamana geçer bilmiyorum. Kadıköy Nova Estetik ve Lazer de ilk seansımda yaktılar. Dr Suzan Murat kontrolünde diye güvenerek gitmiştim. :( 7ad0370f-1fd9-4c13-98b1-f97b28cfa208.jpg

Geçer ama zaman lazım, güneşlenmemeye dikkat edin, bol bol kese yapıp nemlendirin krem ve yağlar ile, kantoron yağı veya ozonlu yağlar oluyor onlar yanık ve iz geçirmede yardımcı. görüştünüz mü izler hakkında ne dediler ?

görüştüm zamanla geçer diyorlar sadece kullanmam için de birşey tavsiye etmediler artık güvenemiyorum onların sözüne de çünkü 3 aya geçer demişlerdi şimdi zaman da vermiyor sadece geçer diyorlar güneşlendikçe . kantaron yağı için geç mi kaldım bilmiyorum bir arkadaşımın annesi yaptı gönderiyor bugün kullanıcam bakalım.

Angelsa Angelsa
ben ikinci seansıma gidicem ama hani tüyler ilk seansta bu kadar azala bilir mi anlamadım yoksa biraz daha bekleyip mi randevu alsam ilk randevum nisan 2 deydi bir tavsiye verirsen çok güzel olur:super:

Yazmısım dün göndermemisim...
S shn_es Hayır hayır sakın güneşlenme. Cildinde leke varken güneşlenirsen iz kalır daha geç geçer. Benim alerjiden dolayı böyle yanık gibi beyaz beyaz lekelerim vardı güneşlenmiştim, bir yıl sonra geçti anca izi, izler hafiflemeden güneşlenmemeye dikkat et.
Bol bol keselenip kantoron ve ozonlu yağlardan sür, cildi çok iyi yeniliyor.

Angelsa Angelsa
ben ikinci seansıma gidicem ama hani tüyler ilk seansta bu kadar azala bilir mi anlamadım yoksa biraz daha bekleyip mi randevu alsam ilk randevum nisan 2 deydi bir tavsiye verirsen çok güzel olur:super:

İlk seans araları fazla uzatılmaması gerek, kişiden kişiye çıkma süresi değişiyor ama ilk bir iki seans arası 1 ile bir bucuk ay arasında olmalı, bir bucuk ayı geçirme diye tavsiye ederim, seans arasındaki süre fazla uzarsa kök kendini yeniliyor yani eski haline dönüyor, e tabi çıkmadanda yaptırılmaz, ama eski hali gibide çıkmasını beklemiceksin hepsi çıkmayacak zaten. Eğer yarısı cıktıysa bu hafta git derim, bir sonraki seansında muhtemelen bir bir bucuk ay arasında gitmen gerekir ondan sonra yavaş yavaş süre artıyor 2 ay daha sonra 2 bucuk 3 ay gibi, ben ilk seansımda bir bucuk ay arayla gitmiştim, normalde bir ay sonra gidilmesi gerekiyormus ilk seansta, benim çok az cıkmıstı, bir hafta sonra gel dediler bir haftaya cıkar mı bunlar dedim meğerse cıkıveriyormus :) o yüzden süreyi fazla uzatmayın diyorlar.

Lazer vücutda leke yapar mı? Öyle yanık izi gibide değil. Kollarımda bir kaç küçük iz var, güneş lekesi gibi. Bacağımdada sarı izler fark etdim. Bir yere çarpınca kalan izler gibi.

Lazer vücutda leke yapar mı? Öyle yanık izi gibide değil. Kollarımda bir kaç küçük iz var, güneş lekesi gibi. Bacağımdada sarı izler fark etdim. Bir yere çarpınca kalan izler gibi.
Bende yapmadı, durduk yere leke yapmaz yanarsa yapar ama onlarda beyaz beyaz oluyor, sarı izler farketmeden çarptıysan olabilir bide lazer sonrası hassaslaşıyor ya deri daha çabuk morarabiliyor, bi hafta gözlemle bakalım geçme var mı yok mu geçmiyorsa yaptırdığın yere sormanda fayda var ama lazerden değil gibi geliyor bana :110:

Bende yapmadı, durduk yere leke yapmaz yanarsa yapar ama onlarda beyaz beyaz oluyor, sarı izler farketmeden çarptıysan olabilir bide lazer sonrası hassaslaşıyor ya deri daha çabuk morarabiliyor, bi hafta gözlemle bakalım geçme var mı yok mu geçmiyorsa yaptırdığın yere sormanda fayda var ama lazerden değil gibi geliyor bana :110:
Kollarımda görünce lazer aklıma gelmemişti. Bacakta ama bir kaç tane büyük iz oluştu

Kollarımda görünce lazer aklıma gelmemişti. Bacağımadakiler yüzünden onu düşündüm. Büyük bi bölgeye yayılmış ama kesinlikle yanık değil. Haklısın qaliba, hassaslaşmış ola bilir.

Kollarımda görünce lazer aklıma gelmemişti. Bacağımadakiler yüzünden onu düşündüm. Büyük bi bölgeye yayılmış ama kesinlikle yanık değil. Haklısın qaliba, hassaslaşmış ola bilir.

Kantoron yağı ile nemlendir, yanık ise o iz kalmasını önler, yanık olmasada derinin iyileşme sürecini hızlandırır :)

pazartesi 2. seansa gidicem ama harbiden çıkanlar da minicik resmen şoka giriyorum bu kadar fark edebilir mi 1 seans ta diye şaka gibi böyle kalıcaklarını bilsem 1 seans bana yetermiş :D
tabi bu etkiyi görünce kol ve bacak içinde gitmeye baya niyetliyim ancak kol bacak içinde öneriniz alex mi?

pazartesi 2. seansa gidicem ama harbiden çıkanlar da minicik resmen şoka giriyorum bu kadar fark edebilir mi 1 seans ta diye şaka gibi böyle kalıcaklarını bilsem 1 seans bana yetermiş :KK70:
tabi bu etkiyi görünce kol ve bacak içinde gitmeye baya niyetliyim ancak kol bacak içinde öneriniz alex mi?
Alex kalın kıllara çok iyi. Bacak kolda fenaydı durumum, ilk seans sonrası çok fark oldu. Ama işte malum, inceltikce etkide azalıyor.

Alex kalın kıllara çok iyi. Bacak kolda fenaydı durumum, ilk seans sonrası çok fark oldu. Ama işte malum, inceltikce etkide azalıyor.

benim sadece alt bacaktakiler biraz kıla benziyor kolum ve üst bacak resmen tüy gibi acaba etkisi olur mu ??
Yani nomalde kollarımı hiç almadım fark edilmiyor neredeyse bu kadar incelerken yaparsam ters tepme ihtimali beni geriyor..
acaba diot daha mı iyi olur?

benim sadece alt bacaktakiler biraz kıla benziyor kolum ve üst bacak resmen tüy gibi acaba etkisi olur mu ??
Yani nomalde kollarımı hiç almadım fark edilmiyor neredeyse bu kadar incelerken yaparsam ters tepme ihtimali beni geriyor..
acaba diot daha mı iyi olur?
Koldakiler fark edilmiyorsa dokunma hiç derim. Ben alex yaptırıyorum, kadın ince tüyleri tetikleye bilir dedi. (Ben komple vücut yaptırmak istiyordum). Ağdayla hall ederim artık diye düşünüyorum.

Koldakiler fark edilmiyorsa dokunma hiç derim. Ben alex yaptırıyorum, kadın ince tüyleri tetikleye bilir dedi. (Ben komple vücut yaptırmak istiyordum). Ağdayla hall ederim artık diye düşünüyorum.

Bu konuda internette güvenilir bilgiye ulaşmak çok zor gerçekten bilgi kirliliğiyle dolu bir çok sayfainsan bildiğini de karıştırıyor güvenilir merkez bulmak ayrı bir dert zaten...
Hey bu arada gelinliğini bulabildin mi

Bu konuda internette güvenilir bilgiye ulaşmak çok zor gerçekten bilgi kirliliğiyle dolu bir çok sayfainsan bildiğini de karıştırıyor güvenilir merkez bulmak ayrı bir dert zaten...
Hey bu arada gelinliğini bulabildin mi
Öyle gerçekten. O yüzden böyle kullanıcl yorumları olan sitelere bakıyorum sadece.
Malesef:olamaz::KK34: Hepsi kabarık modeller. Yarın yine bakmaya gidiyorum.

Kislarrr ;)Lazer bitti diyelim seanslariniz tuyler yani bitmeyenler ne ile alicaz agda kullansak cogalir mi? Nasil yapiyorsunuz beni aydinlatir misiniz

Back