- 18 Kasım 2012
- 167
- 64
- 98
- Konu Sahibi StayStrong
-
hangi tip lazer yaptırdınız acaba ?Merhaba ben tüm vücut gidiyorum bol bol keseleyin ilk 10 gun dokulme sureleri olur sonra ise tertemiz bit goruntu oluyor tekrar cikana kadar dokunmayın ben en iyi sonucu tüm bacaklarimdn aldim 3 seans sonrasi oldu sanirim hic cikmiyor yaklasik 4 yil olacak gidiyorum bende ki problem ozel bolge ve k.alti kararmalarim oldu nasil geciricem bilmiyorum canınızı sıkmayın
Ilık suya bir tatlı kaşığı karbonat dökün ve onu pamukla o bölgelerde bekletin. Haftada 2,3 kere. 15 er dakika. Sonra yıkayın. Zamanla azalıyor o karartılar.Merhaba ben tüm vücut gidiyorum bol bol keseleyin ilk 10 gun dokulme sureleri olur sonra ise tertemiz bit goruntu oluyor tekrar cikana kadar dokunmayın ben en iyi sonucu tüm bacaklarimdn aldim 3 seans sonrasi oldu sanirim hic cikmiyor yaklasik 4 yil olacak gidiyorum bende ki problem ozel bolge ve k.alti kararmalarim oldu nasil geciricem bilmiyorum canınızı sıkmayın
Alexsandrat insallah doğru yazmışımdır adınıhangi tip lazer yaptırdınız acaba ?
acı kişiye ve yapılan bölgeye göre değişir. Mesela ben bacağımın çoğu kısmında hiçbirşey hissetmiyorum nerdeyse. Ama koltukaltına zor dayanıyorum. Başkası yapınca, bir de kısa sürünce (kendi yaptığınla kıyaslarsak) dayanıla bilir.Kızlar konu sahibinden özür dileyerek bişey sormak istiyorum.. lazer yaptırırken de ağrı oluyor mu? Sir ağdayla karşılaştıracak olursak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?