Merhaba kızlar, Kadıköy Nova Estetik Lazer de tüm vücudum yandı. Şubat ayında ilk seansımda yaktılar. Üstelik doktor kontrolünde bir merkez. (dr. Suzan Murat) İlk önce kabuk bağladı yaralar. Sonra kabuğun altından bembeyaz bir deri çıktı. üç ay oldu izler hala aynı. Daha önce böyle yanan var mı acaba? Geçti mi izleriniz? krem önerisi olan var mı?
Eki Görüntüle 2145010
cnm bende 1 hafta önce lazerden tüm bacakalrım yandı benek benek lekeler oluştu ve güzellişk salonunu dava ettim..sende hakkını ara
konuya dahil oldum ama ilk gidip hastaneden bir rapor alın sonra bir avukuta danışıp savcılığa gidin ilgileniyorlar zatenBenim de bacaklarımı yaktılar ne yazık kionce kırmızı benek benek lekeler olustu sonra kabuklandı, kabuklar dustugunde de bembeyaz deri geldi renk esitsizligi var simdi davayı nasıl actınız bilgi verirseniz cok sevinirim.
Teşekkür ederim cevabınız için..konuya dahil oldum ama ilk gidip hastaneden bir rapor alın sonra bir avukuta danışıp savcılığa gidin ilgileniyorlar zaten
Merhaba, ya koyu renk yada beyaz lekeler oluyormus.. şuan için benimkinde bir gelişme yok umarım sizinki geçer..Benimde bacagimi yaktilar ama benim ki sizinkinin aksine kapkaraydi...her dusta kese yapiyorum rengi giderek açılıyor ama hala siyah lekeler..benimki neden siyah acaba
Öyle mi bunu bilmiyordum...benim simsiyah olmustu suan hala oyle ama sanki giderek aciliyor gibi rengi bana gececek dedi lazeri yapan kişiMerhaba, ya koyu renk yada beyaz lekeler oluyormus.. şuan için benimkinde bir gelişme yok umarım sizinki geçer..
Oncelikle gecmis olsun benim yakin bir arkadasimin da kollari boyleydi.Kese yapmisti uzun zaman aldi ama duzeldi gunesten koruyun krem surmeden cikmayin.Biz sikayette bulunmustuk kurumu.Saglik bakanligi boyle konular hakkinda cok yardimci oluyo bilmenizde fayda var.Merhaba kızlar, Kadıköy Nova Estetik Lazer de tüm vücudum yandı. Şubat ayında ilk seansımda yaktılar. Üstelik doktor kontrolünde bir merkez. (dr. Suzan Murat) İlk önce kabuk bağladı yaralar. Sonra kabuğun altından bembeyaz bir deri çıktı. üç ay oldu izler hala aynı. Daha önce böyle yanan var mı acaba? Geçti mi izleriniz? krem önerisi olan var mı?
Eki Görüntüle 2145010
Merhaba kızlar, Kadıköy Nova Estetik Lazer de tüm vücudum yandı. Şubat ayında ilk seansımda yaktılar. Üstelik doktor kontrolünde bir merkez. (dr. Suzan Murat) İlk önce kabuk bağladı yaralar. Sonra kabuğun altından bembeyaz bir deri çıktı. üç ay oldu izler hala aynı. Daha önce böyle yanan var mı acaba? Geçti mi izleriniz? krem önerisi olan var mı?
slm canim ayni durumda benim suan ayni lekeler bendede kaldi 5hafta gecti ama bir deyisiklik yokMerhaba kızlar, Kadıköy Nova Estetik Lazer de tüm vücudum yandı. Şubat ayında ilk seansımda yaktılar. Üstelik doktor kontrolünde bir merkez. (dr. Suzan Murat) İlk önce kabuk bağladı yaralar. Sonra kabuğun altından bembeyaz bir deri çıktı. üç ay oldu izler hala aynı. Daha önce böyle yanan var mı acaba? Geçti mi izleriniz? krem önerisi olan var mı?
Eki Görüntüle 2145010
Eki Görüntüle 2145010
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?