Lazer Epilasyon Lazer yanığı sonrası beyaz lekeler

Selam canım ne kadar sürdü arkadaşının kollarındaki izlerin geçmesi ?

Oncelikle gecmis olsun benim yakin bir arkadasimin da kollari boyleydi.Kese yapmisti uzun zaman aldi ama duzeldi gunesten koruyun krem surmeden cikmayin.Biz sikayette bulunmustuk kurumu.Saglik bakanligi boyle konular hakkinda cok yardimci oluyo bilmenizde fayda var.

Merhaba izlerin ne durumda acaba bende de aynısı oldu ve çook üzgünüm hiç geçmeyecekmiş diyorlar 😭

Merhaba, benim de bacaklarımı alex epilasyon sırasında yaktılar. Önce kızarıktı sonrasında kabuk bagladı, kabuklar düstü fakat altından bembeyaz deri geldi. Renk esitsizligi olustu, gecer mi bu izler renk esitleniyor mu sonradan? Simdi yaz da geldi gunesten korumak mı gerekir yoksa az az guneslendikce mi esitlenir bilmiyorum :KK43: pigment ölmesi gibi bi durum olabilir mi kalıcı bi durum olmasında korkuyorum :KK43:

slm canim benimde 4 ay gibi bi süre oldu tam gecmedi tenim acilildikca renk farki gitcek diye bekliyorum.. kac tane ciltdoktoruna gözüktüm 1seneye kadar sürermis.
karnimdaki izler gecti sayilir cok az belli oluyo ama bacaklar daha sürcek gibi. kafaya takma malesef sabredip zamana birakcaksin elden baska bisey gelmiyo.

sanki vitiligoya donmus gibi cnm hücrelerinin melanin uretimi etkilemis gibi duruyor sana tavsiyem iyi bi dermatologa git

madecasol diye bi krem var duzenli kullanmanızı önerebilirim,ameliyat ve yanık izleri icin her gece yatmadan surun

Merhaba lazer sonrası beyaz lekeleriniz geçti mi? Aynısı benim başıma da geldi de 2 ay oldu düzelme yok

Merhaba lazer sonrası beyaz lekeleriniz geçti mi? Benim de oldu aynı şey 2 aydır düzelme yok. Öneriniz var mı düzeliyor mu😔

Merhaba lazer sonrası beyaz lekeleriniz geçti mi? Benim de aynısı başıma geldi de. Ne yapabilirim geçecek mi 😔

Merhaba, benim de lazer sonrası beyaz lekelerim oldu. Sizinkiler ne durumda geçti mi düzelme var mı? Ne yapılabilir? Moralim acayip bozuldu geçmez laflarını duyunca. Doktorum da umutsuz konuştu😔

X