• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer ve yara

perigunlugu

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
6.379
10.803
298
Merhabalar,

Ben yaklaşık 4 aydır yüz bölgesine soğuk hava üflemeli lazere gidiyorum. Ama geçen gün dudak üstü bölgesini yaparken normalden fazla acı hissettim. Daha sonrada dudak kenarımda yara oldu şuan çatlamış gibi görünüyor kıpkırmızı ve ara ara kabuk bağlıyor. Lazerden dolayı olabilir mi acaba daha önce böyle bişi yaşayan var mı ? ne yapmam gerekiyor

Yanmiştir tatlim maglesef:( alevera bitkin varsa yanigin uzerine sür cok iyi gelecektir gecmis olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yanmiştir tatlim maglesef:( alevera bitkin varsa yanigin uzerine sür cok iyi gelecektir gecmis olsun

Çok teşekkür ederim... Koltuk altına da gidiyorum 15 günde bir ama hiç olmamıştı. O yüzden biraz şaşırdım emin olamadım. Hemen deneyeceğim çok teşekkür ederim :46:

Lazerin böyle yanik tehlikesi var maglesef , aman tatlim aklima gelmisken söyleyeyim yüzünü gunesten sakın güneş cok tehlikeli lazer yaptiranlar icin simsiyah karara bilir mutlaka yüksek faktörlü güneş kremi kulan bunlari sana söylemislerdir yapan kisiler ama genede söylemek istedim :) alevera bitkisine yaniklar icin bir mucize bak sürdükten 15 dk sonra bile farki göreceksin inşallah hatda sürmeden resmini cek birde sonra cek:)👍

Lazerin böyle yanik tehlikesi var maglesef , aman tatlim aklima gelmisken söyleyeyim yüzünü gunesten sakın güneş cok tehlikeli lazer yaptiranlar icin simsiyah karara bilir mutlaka yüksek faktörlü güneş kremi kulan bunlari sana söylemislerdir yapan kisiler ama genede söylemek istedim :) alevera bitkisine yaniklar icin bir mucize bak sürdükten 15 dk sonra bile farki göreceksin inşallah hatda sürmeden resmini cek birde sonra cek:)👍

Aaa evet haklısın bencede resmini çekeyim ve sürdükten sonrada bakarım yine...
Evet doktorlar söylemişti 50 faktör güneş kremi kullanıyorum hep yüzüme.. Uzun zamandır kullanmamıştım ihmal ettim ama şimdi güneş iyice kendini gösterdi kullanmam gerek

Arkadaşlar ben bizzat kendim lazer epilasyon yapıyorum bazen bu tür kabuklanmalar olabiliyor bu uygulanan ayarının yüksek olmasına yada atılan atışlar 2 kere üst üste geldiğinde oluşur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim... Koltuk altına da gidiyorum 15 günde bir ama hiç olmamıştı. O yüzden biraz şaşırdım emin olamadım. Hemen deneyeceğim çok teşekkür ederim :46:

15 günde bir çok kısa aralıklı değil mi :O
Normalde seanslar 2 ayda bir oluyor şaşırdım

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben ceneme lazer epılasyon yaptırmayı dusunuyorum sızce en ıyısı hangısı bılgı verebılırmısınız ben dıode yaptırmayı dusunuyorum yaptıran arkadaslar varsa bılgı verebılırlermı bu arada cenemdekı tuy degıl sıyah kıl seklınde....

İlk 3 ay 15 günde bir olmuştu kontrolleri olmuştu yani artık ayda bir

Benim de kontrollerim oluyor da mesela lazere gidiyorum 15 gün sonra kontrolü sonra bir daha ilk lazerden iki ay sonra

Yani benim bildiğim bedene minimum zararı için böyle farklı yerlere gidenler de bu şekilde demişti seninki gibi bir düzeni ilk defa duyuyorum

Acaba akımı düşük mü veriyorlar bu kadar sık normal mi yani

ben ceneme lazer epılasyon yaptırmayı dusunuyorum sızce en ıyısı hangısı bılgı verebılırmısınız ben dıode yaptırmayı dusunuyorum yaptıran arkadaslar varsa bılgı verebılırlermı bu arada cenemdekı tuy degıl sıyah kıl seklınde....

Alexde,diod da güzel alexde tıraşlamadan yapma imkanınız var,ama diodda islemler tarışlanarak yapılıyor

Benim de kontrollerim oluyor da mesela lazere gidiyorum 15 gün sonra kontrolü sonra bir daha ilk lazerden iki ay sonra

Yani benim bildiğim bedene minimum zararı için böyle farklı yerlere gidenler de bu şekilde demişti seninki gibi bir düzeni ilk defa duyuyorum

Acaba akımı düşük mü veriyorlar bu kadar sık normal mi yani

Aslında bendeki de kontrol olarak geçiyor. Yani diyelim ki bugün seansa gidiyorum yapıyor. 15 gün sonra tekrar gidiyorum kontrole çıkanlar varsa onlara lazer uyguluyor yine. Ama bu yüzüm için geçerli değil yalnızca koltuk altında böyle. İlk 3 ay bu şekilde devam ettik. Artık 15 günde bir kontrole gerek kalmadığına karar verdiler o yüzden ayda 1 yapmaya başladılar. Yüzüm ama ilk gittiğim günden beri hep ayda bir oldu hatta bi kere 1,5 aya bile çıktı.

Arkadaşlar ben bizzat kendim lazer epilasyon yapıyorum bazen bu tür kabuklanmalar olabiliyor bu uygulanan ayarının yüksek olmasına yada atılan atışlar 2 kere üst üste geldiğinde oluşur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Muhtemelen ayarı yüksektir çünkü bu defa çok daha fazla acı olmuştu.

Alexde,diod da güzel alexde tıraşlamadan yapma imkanınız var,ama diodda islemler tarışlanarak yapılıyor[/QUOTben alexın yuzde daha da fazla arttırdıgını okudum herkes aynı seyı soyluyor onun ıcın dıodu ıstedım dr da zaten onu onerdı alexı yapmıyolarmıs ılk seansıma hazıranda gıdıcem dedıgım gıbı kalın ve sert cenemdekıler cabuk sonuc alırım ıns:18:

Back