• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer ve Tatil... Nasıl Korunurum..Güneşten Diyenler.. Buraya

Brave Capricorn

Şöyle yapsaydım böyle olmayacaktı diye bir şey yok
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
4.118
2.653
448
Mrb arkadaşlar.. başlıktanda anlaşılabileceği gibi.... tatile çıkıcam deniz kum güneş

zemuszemus... eee peki ben lazerde yaptırıyorum.... nasıl olacak nasıl korunucam..:bbo:

Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar... hadi buraya napıca biz vereliniortak

ben bikini bölgesi için gidiyorum lazere.
güneşlenirken üstüme havlukoymak zorunda kaldım.
ve etekli mayo giydim.
bu yaz böyle idare etcem napim.

Bikini olsa yine iyi komple gidiyorum ben. yüz ve kol hariç...

Güneşlenmicem mecburen yasakkelime

Ama yinede dolaşırken.. denize girip çıktıkca istemedn yanıcam

Napıcamı şaşırdım.... gittiğim merkeze sordum korunucan dediler

oooooooooo
senin işin zor.
sen mecbur gölgede oturman lazım
denize girip çıkarken de dikkat et.
şapka tak uzun kollu tunik giy olurmu?

:gitme: şu hale bak.. tatile git.. güneşten kaç... uzun şeyler giy ayy bu neeCADIARZU

Artık katlanıcaz... güneşlenmeyi pas gectimm.. feragat ediyorum..:çok üzgünüm:

Bende yüz bölgeme yaptırıyorum zaten günde 2 defa koruyucu kullanıyorum.Tatili sorarsan bu yaz denizi çok sevdiğim halde denize gitmedim ve gitmeyide düşünmüyorum.Memlekete gidicem bu yıl ama yine güneş kremini bol bol kullanıcam.Artık katlanıcaz bu yıl

Sadece iki kişimi yorumladı yaninaniknanik

Hani diyorum güneşlenipte .. zararını gören varmı...

Esmerleşipte lazer gec görüyormu kılları... zor oluyormu tatil sonrası seanslar..
:enbuyukkk:

bana kalırsa hiç bulaşma..güneşten korun demelerinin nedeni iz kalabilir diye..ben geçen sene bacaklarını yaptırıken kapri ile dolaşırken bile tedirgin oluyordum..tam kıllardan kurtuldum derken birde onların izi ve lekesi ile uğraşmama valla...sende dikkatli ol bence 5 günlük tatail için 5 aylık tedavi görme

Back
X