Lazer Epilasyon lazer uygulama sonrası dökülmeye niyetli kıllar için ne yapılabilir öneri.

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
diode başladım. tüyler dökülüyor ama elimle hafif dökülünce cıkıyor ama tek tek uğraşmak cok yorucu.
acaba ne yapabilirim hep birlikte dökülmesi için . kese diye birşey okudum nasıl yani kabak lifimi o mahveder? yardımcı olabilirmisiniz.

ben de lazere gidiyorum lifin iyi geldiğini duydum, ben yapmadım şimdiye kadar ama hiçbi zararının oldugunu düşünmüyorum, sonucta dogal lif :)

pekala tüyleriniz nasıl dökülüyor ellemi koparıyorsunz tek tek.

elle kopartmıyoruz, lazerden sonraki 7-12 gün arasında (bu süreç seans sayısına göre değişebiliyor) azcık uzayıp kendileri olduğu yere düşüyor, yıkandıkça banyoda epey kopuyor pıt pıt diye, birşey giyip çıkartırken sürtünmeden dolayı dökülüyor, elle ellesen zaten elinde kalır o derece çekecek kadar kuvvet uygulamaya gerek yok arkadaşım .

Öncelikle merhaba, bende batık olduğu için lazere başlamıştım ancak aynı sizin dediğiniz gibi bütün tüyler dökülmüyordu kalanları bende tek tek çekiyordum. Kabak lifi zaten batıklara iyi geldiği için lazer yaptırdığım yere sordum, kullanmakta bir sakınca olmadığını söylediler. Size de tavsiye ederim, artık elimle koparmıyorum, her banyoda lifliyorum :)

on gün içinde kendiliğinden dökülüyor zaten ama eğer sabırsızlanırsanız kabak lifi kullanabilirsiniz. ıslanınca yumuşuyor zaten bir zararının olacağını düşünmüyorum. ben ipek lif bile kullanıyorum lazer sonrası ama ilk 3 gün değil. ilk bir kaç gün hassas oluyor cildim, sonrasında keseliyorum, dökülme hızlanıyor

ya arkadaşlar benimde bugün 1 hafta oldu komple lazer yaptıralı.
dün hamama gittim kese falan ama hiç bir değişim yok hala. yaptıran herkes 10güne kalmayacak bekle diyor ama cuma tatile gidicem o yüzden hemen dökülmesi lazım bunların.
yaptırdığım yeri aradım telaşlanmayın dökülecek daha 1 hafta oldu 1-2 güne dökülecek diyorlar ama bu halde tatile gidemem eğer dökülmezse.

Merhaba bende batik lekeleri için başladım lazere
iki seans gittim dökülme oldu baya
renk zamanla acilcak sanirim
sizinkinde bir değişiklik oldu mu

Merhaba bende batik lekeleri için başladım lazere
iki seans gittim dökülme oldu baya
renk zamanla acilcak sanirim
sizinkinde bir değişiklik oldu mu

Oldu tabii ki, benimde 4 seansım oldu. Başladığımda kararma vardı o çok rahatsız ediyordu zaten, ancak şimdi baya bir açıldı rengi başladığım zamanki gibi değil kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…