Lazer sürecinde tüyleri jilete vurmak doğru mu?

mimiuew

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
16
5
18
18 yaşındayım. Bütün vücut lazer yaptırdım 1,5 ay önce. İlk seansimdi. İlk seanstan önce guzellik merkezindeki abla tüyleri jilete vurmami söyledi. Yani koltukaltı ve özel bölgeyi sadece. Bu gayet normal çünkü ilk seanstan önce ne kadar çok tüy çıkarsa o kadar iyi sonuç alırdım. Bugün ablaya 2. Seans öncesinde de jilete vurmama gerek var mı dedim evet dedi. İyi de her seans öncesi jilete vurursam o zaman lazer yapmamın ne anlamı var? Lazer azaltıyor ama bir yandan jilet cogaltmaz mi? Bu normal mi? Lazer yaptıran varsa söyleyebilir mi?

18 yaşındayım. Bütün vücut lazer yaptırdım 1,5 ay önce. İlk seansimdi. İlk seanstan önce guzellik merkezindeki abla tüyleri jilete vurmami söyledi. Yani koltukaltı ve özel bölgeyi sadece. Bu gayet normal çünkü ilk seanstan önce ne kadar çok tüy çıkarsa o kadar iyi sonuç alırdım. Bugün ablaya 2. Seans öncesinde de jilete vurmama gerek var mı dedim evet dedi. İyi de her seans öncesi jilete vurursam o zaman lazer yapmamın ne anlamı var? Lazer azaltıyor ama bir yandan jilet cogaltmaz mi? Bu normal mi? Lazer yaptıran varsa söyleyebilir mi?
Bana ilk gittinde jiletle diğeri seanslarda erkeklerin traş makinadı varya onla al dediler aslında oda jilet gibi aynı hesaba denk geliyor

Jilet tüyleri çoğaltmıyor. Lazerden iki gün önce jilet yapıp gidersen iki gün sonra tam lazerlik kıvamda oluyor. Jilet yapmazsan ya da numaralı kesen erkek tıraş makineleriyle almazsan o lazer ışını tüy köküne gitmez.

İlk seanstan önce jilet vurmanın sebebi de çok tüy çıksın da iyi sonuç alalım değil lazer ışını köke ulaşsın diye

X