Lazer Epilasyon Lazer sonrası nemlendirici tavsiyesi

Bende öyle biliyorum mutlaka nemlendiriyorum cildimi cünkü gerçekten kurudugunu hissediyorum. Bu lazer sonrası kizarikliklara da hala alışamadım panikliyorum hemen keske hiç olmasalar

Uzun uzundu çizgiler ama damar gibiydi
Evet yanık olmasında o zaman çok zor iyileşiyor.. :/
Aynen yanık olmasın ben baya kızariyorum çünkü çok yüksek çalışıyorlar korkuyorum yancam birgun diye bana kalsa hep düşük olsun istiyorum ama olmuyor yine kizardim baya kizarikliklar normal diyorlar ben sanki bana özel biseymis gibi hissediyorum çünkü çoğu kişi aynı gün 2 saat sonra hiç kızarıklık kalmadı diyor benim 2 3 gün kipkirmizi

Her seferinde arttırıyorlar insan bi ürküyor :) düşük tutsalar işe yaramayacak doğal olarak

Her seferinde arttırıyorlar insan bi ürküyor :) düşük tutsalar işe yaramayacak doğal olarak
Bana 20 yapacaklarmış bir sonraki seansta zaten en yükseği bu daha yukseltebilecekleri birşey kalmadi neyseki daha çok var sonraki seansıma şimdiden o acıyı düşünmek istemiyorum aşırı acıyor çünkü canım
Size kac joul ile çalışıyorlar bana acı biraz dereceye göre artiyormus gibi geldi mesela kolda düşük çalışıyorlar ve genitalde oralarda cok acı hissetmiyorum

Benim gördüğüm 16dı yanlış hatırlamıyorsam

Seçimini yaptınmı bilmiyorum ama nivea nın su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum ben. Öneririm kıl köklerini beslememesi açısından öneriyle başladım memnunum cildim kuru zaten.Kozmetik ürünü evet ama doktor tavsiyesiyle başlamıştım yakın bi ablam sayesinde.

Tesekkurler icerigini inceleyip bakarim mutlaka. Bende su bazli nemlendiricileri tercih ediyorum genelde

cnm kullandığım öneririm. Lazer sonrası gerçek bir konfor isteyenlere doragold lazer epilasyon sonrası cilt bakım losyonu krem tavsiye edebilirim. Nemlendirme ve lazer sonrası kızarıklık, acı, yanma, ciltte hassasiyet gibi durumlar için muhteşem bir ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…