- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
-
- Konu Sahibi Mavisaclikadin
Bende öyle biliyorum mutlaka nemlendiriyorum cildimi cünkü gerçekten kurudugunu hissediyorum. Bu lazer sonrası kizarikliklara da hala alışamadım panikliyorum hemen keske hiç olmasalarArkadaşlar ayrıca nemlendiricinin kıl kökünü beslediği yalanı tam bir hurafe. Ben günde 3 kez bacaklarıma nemlendirici sürüyorum. 2 ayda gayet eser miktarda çıktı tüyler. Lütfen bu tarz kulaktan dolma şeylere inanmayın. Cildi nemlemdirmek üstelik lazerden sonra elzemdir.
Aynen yanık olmasın ben baya kızariyorum çünkü çok yüksek çalışıyorlar korkuyorum yancam birgun diye bana kalsa hep düşük olsun istiyorum ama olmuyorUzun uzundu çizgiler ama damar gibiydi
Evet yanık olmasında o zaman çok zor iyileşiyor.. :/
Her seferinde arttırıyorlar insan bi ürküyor :) düşük tutsalar işe yaramayacak doğal olarakAynen yanık olmasın ben baya kızariyorum çünkü çok yüksek çalışıyorlar korkuyorum yancam birgun diye bana kalsa hep düşük olsun istiyorum ama olmuyoryine kizardim baya kizarikliklar normal diyorlar ben sanki bana özel biseymis gibi hissediyorum çünkü çoğu kişi aynı gün 2 saat sonra hiç kızarıklık kalmadı diyor benim 2 3 gün kipkirmizi
Bana 20 yapacaklarmış bir sonraki seansta zaten en yükseği bu daha yukseltebilecekleri birşey kalmadiHer seferinde arttırıyorlar insan bi ürküyor :) düşük tutsalar işe yaramayacak doğal olarak
Benim gördüğüm 16dı yanlış hatırlamıyorsamBana 20 yapacaklarmış bir sonraki seansta zaten en yükseği bu daha yukseltebilecekleri birşey kalmadineyseki daha çok var sonraki seansıma şimdiden o acıyı düşünmek istemiyorum aşırı acıyor çünkü canım
Size kac joul ile çalışıyorlar bana acı biraz dereceye göre artiyormus gibi geldi mesela kolda düşük çalışıyorlar ve genitalde oralarda cok acı hissetmiyorum
16 ideal gibi fazlası cok aciyor gercektenBenim gördüğüm 16dı yanlış hatırlamıyorsam
Bende öyle biliyorum mutlaka nemlendiriyorum cildimi cünkü gerçekten kurudugunu hissediyorum. Bu lazer sonrası kizarikliklara da hala alışamadım panikliyorum hemen keske hiç olmasalar
Öyle yapıyorum bende bepanthol silverdin madecassol ne bulursam sürüyorum birde hametan deneyeyim bari :)Benim de ilk 3-4 gün faciaydı. Bol bol Bepanthol ve Hametan sürün geçiyor.
Seçimini yaptınmı bilmiyorum ama nivea nın su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum ben. Öneririm kıl köklerini beslememesi açısından öneriyle başladım memnunum cildim kuru zaten.Kozmetik ürünü evet ama doktor tavsiyesiyle başlamıştım yakın bi ablam sayesinde.Merhaba kızlar. Lazer epilasyon seansları sonrası hepimizin bildiği gibi cilt hassaslasiyor ve kuruyor. Bu süreçte tavsiye edebileceginiz nemlendirici kremler var mi neler kullanıyorsunuz. Ben epilasyon yaptırdığım klinikte önerilen kremi aldim ama fiyatı 100 tl ve çok büyük değil bu yüzden daha uygun fiyatlı muadillerini arıyorum. Bepanthol vücut losyonu nasıl kullanan var mi acaba? Veya başka önerileriniz varsa ona da açığım. Parfümlü kozmetik amaçlı uretilen kremlere pek guvenemiyorum malum cilt epilasyon sonrası hassaslasiyor benim cildim de aşırı hassas malesef. Yardimlarinizi bekliyorum
Tesekkurler icerigini inceleyip bakarim mutlaka. Bende su bazli nemlendiricileri tercih ediyorum geneldeSeçimini yaptınmı bilmiyorum ama nivea nın su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum ben. Öneririm kıl köklerini beslememesi açısından öneriyle başladım memnunum cildim kuru zaten.Kozmetik ürünü evet ama doktor tavsiyesiyle başlamıştım yakın bi ablam sayesinde.