- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.386
-
- Konu Sahibi Mavisaclikadin
Tekrar merhaba :) tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim morluklar icin ben ozel bi krem almadim nemlendirmen yeterli dediler bol bol nemlendirici krem sürdüm ama onlar çok maliyetli oldugu icin uzun vadede daha uygun birseyler arayisina girdim. Excipial lipo dediginiz kremi internette bende çok duydum egzema kremiymis aslinda ama nemlendiri olarak da kullanilabiliyormus. Bebe yağı kil köklerini besler dediler onu kullanmaya cekindim ama kantaron yağı suan cok mantikli geldi acaba sari kantaron yağı mi kullaniyorsunuz yoksa kirmizi kantaron yağı miCanım tekrar merhaba az önceki morluklar konusunada yazmıştım :) İlk başta sana önerebileceğim eczanelerde satılan MADECASSOL ve FİTO krem. Bunlar hücre yenileyici o sarartı konusunda bol bol sürmüştüm. Bunun dışında bebe yağı da iyidir ama ben kantaron yağı sürüyorum... Yine eczanelerde satılan EXCİPİAL LİPO kremde iyi geliyor.
Tesekkurler bende deneyeyim en kisa zamanda :)Canım inan farketmez sarı veya kırmızı olması. Benimki kırmızı kantaron yağı. Evet lipoda dediğin gibi ama yağlı bir losyon ve çok iyi nemlendiriyor. Banada bebe yağını tavsiye ettiler bana kokusu ağır geliyordu kantaron hem daha faydalı diye kullandım. :)
Aaa çok ilginç banada mutlaka nemlendir dedi oradaki doktorBen seanstan 2 hafta geçmeden önce krem sürmüyorum, kuruluktan kaşıntı olmuyorsa krem tavsiye etmediler kökleri besleyeceği için
Her yer farklı şey tavsiye ediyor, yine ilk bir kaç gün nemlendirmemek bana daha iyi geliyor sanki gözenekler açık gibi hissediyorum :)Aaa çok ilginç banada mutlaka nemlendir dedi oradaki doktor
Benim vücudum baya hassaslasiyor lazerden sonra kizarikliklar falan oluyor o yüzden 4 5 gun mutlaka nemlendiriyorum. Ama her nemlendiricinin kullanılabileceğini bende sanmıyorum su bazli olması ve parfüm icermemesine dikkat ediyorum. Sizin cildiniz demekki daha dayanıklı benimkine göre ben krem surmesem yerimde duramam muhtemelenHer yer farklı şey tavsiye ediyor, yine ilk bir kaç gün nemlendirmemek bana daha iyi geliyor sanki gözenekler açık gibi hissediyorum :)
Benim vücudum baya hassaslasiyor lazerden sonra kizarikliklar falan oluyor o yüzden 4 5 gun mutlaka nemlendiriyorum. Ama her nemlendiricinin kullanılabileceğini bende sanmıyorum su bazli olması ve parfüm icermemesine dikkat ediyorum. Sizin cildiniz demekki daha dayanıklı benimkine göre ben krem surmesem yerimde duramam muhtemelen
Şanslısınız o halde benim vücudum kıpkırmızı oldu ilk seansimda daha sonra da kirmiziliklar morluga dönüştü öyle hassas bir cilt düşünün nemlendirmesem olabilecekleri düşünemiyorumBenim alerjik bir cildim var aslında lazerden sonra kuruyor baya ama kaşıntı kızarıklık yaşamadığım için kuruluk hissedince suyla nemlendiriyorum ilk bir ay ya da gülsuyu ile
Bi geçen seansta garip bi şekilde kızardım damar çatlağı mı kağıt kesiği mi desem öyle garip kızarıklıklar olmuştu iki gün içinde geçince üstünde durmadım, her ciltte farklı reaksiyonlar verebiliyor tabi yine dikkat etmek lazımŞanslısınız o halde benim vücudum kıpkırmızı oldu ilk seansimda daha sonra da kirmiziliklar morluga dönüştü öyle hassas bir cilt düşünün nemlendirmesem olabilecekleri düşünemiyorum
Kizarikliklar eğer ince çizgi gibi olduysa o kılın kendi izi diye biliyorum biraz uzun olduğu zaman yapistigi icin tende iz yapabiliyormus ama dediğiniz gibi kendiliğinden geçtiği için onlar çok önemli değil gibi. Yanık olmasın yeterki tenimizde: )Bi geçen seansta garip bi şekilde kızardım damar çatlağı mı kağıt kesiği mi desem öyle garip kızarıklıklar olmuştu iki gün içinde geçince üstünde durmadım, her ciltte farklı reaksiyonlar verebiliyor tabi yine dikkat etmek lazım
Uzun uzundu çizgiler ama damar gibiydiKizarikliklar eğer ince çizgi gibi olduysa o kılın kendi izi diye biliyorum biraz uzun olduğu zaman yapistigi icin tende iz yapabiliyormus ama dediğiniz gibi kendiliğinden geçtiği için onlar çok önemli değil gibi. Yanık olmasın yeterki tenimizde: )
Hematen kremi bende duymuştum acaba bepanthol gibi mi oda yani özelliği sadece nemlendirici olması mi yoksa madecassol gibi yaniklara vve lekelenmelere yönelik bir krem miHametan
Medicasol
Bunları kullandırdılar bana
Bepanthol da aslında yanık kremi değil miHematen kremi bende duymuştum acaba bepanthol gibi mi oda yani özelliği sadece nemlendirici olması mi yoksa madecassol gibi yaniklara vve lekelenmelere yönelik bir krem mi
Haklısınız mantık aynı çok doğru :)Bepanthol da aslında yanık kremi değil mi
Hepsi aynı amaca hizmet ediyor agrıyı dindirmek iz kalmamasını saglamak falan :)