Lazer Epilasyon Lazer sonrası nemlendirici tavsiyesi

Mavisaclikadin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2018
4.123
5.386
Merhaba kızlar. Lazer epilasyon seansları sonrası hepimizin bildiği gibi cilt hassaslasiyor ve kuruyor. Bu süreçte tavsiye edebileceginiz nemlendirici kremler var mi neler kullanıyorsunuz. Ben epilasyon yaptırdığım klinikte önerilen kremi aldim ama fiyatı 100 tl ve çok büyük değil bu yüzden daha uygun fiyatlı muadillerini arıyorum. Bepanthol vücut losyonu nasıl kullanan var mi acaba? Veya başka önerileriniz varsa ona da açığım. Parfümlü kozmetik amaçlı uretilen kremlere pek guvenemiyorum malum cilt epilasyon sonrası hassaslasiyor benim cildim de aşırı hassas malesef. Yardimlarinizi bekliyorum

Canım tekrar merhaba az önceki morluklar konusunada yazmıştım :) İlk başta sana önerebileceğim eczanelerde satılan MADECASSOL ve FİTO krem. Bunlar hücre yenileyici o sarartı konusunda bol bol sürmüştüm. Bunun dışında bebe yağı da iyidir ama ben kantaron yağı sürüyorum... Yine eczanelerde satılan EXCİPİAL LİPO kremde iyi geliyor.

Tekrar merhaba :) tavsiyeleriniz icin teşekkür ederim morluklar icin ben ozel bi krem almadim nemlendirmen yeterli dediler bol bol nemlendirici krem sürdüm ama onlar çok maliyetli oldugu icin uzun vadede daha uygun birseyler arayisina girdim. Excipial lipo dediginiz kremi internette bende çok duydum egzema kremiymis aslinda ama nemlendiri olarak da kullanilabiliyormus. Bebe yağı kil köklerini besler dediler onu kullanmaya cekindim ama kantaron yağı suan cok mantikli geldi acaba sari kantaron yağı mi kullaniyorsunuz yoksa kirmizi kantaron yağı mi

Canım inan farketmez sarı veya kırmızı olması. Benimki kırmızı kantaron yağı. Evet lipoda dediğin gibi ama yağlı bir losyon ve çok iyi nemlendiriyor. Banada bebe yağını tavsiye ettiler bana kokusu ağır geliyordu kantaron hem daha faydalı diye kullandım. :)

Tesekkurler bende deneyeyim en kisa zamanda :)

Ben seanstan 2 hafta geçmeden önce krem sürmüyorum, kuruluktan kaşıntı olmuyorsa krem tavsiye etmediler kökleri besleyeceği için

Her yer farklı şey tavsiye ediyor, yine ilk bir kaç gün nemlendirmemek bana daha iyi geliyor sanki gözenekler açık gibi hissediyorum :)
Benim vücudum baya hassaslasiyor lazerden sonra kizarikliklar falan oluyor o yüzden 4 5 gun mutlaka nemlendiriyorum. Ama her nemlendiricinin kullanılabileceğini bende sanmıyorum su bazli olması ve parfüm icermemesine dikkat ediyorum. Sizin cildiniz demekki daha dayanıklı benimkine göre ben krem surmesem yerimde duramam muhtemelen

Benim alerjik bir cildim var aslında lazerden sonra kuruyor baya ama kaşıntı kızarıklık yaşamadığım için kuruluk hissedince suyla nemlendiriyorum ilk bir ay ya da gülsuyu ile

Benim alerjik bir cildim var aslında lazerden sonra kuruyor baya ama kaşıntı kızarıklık yaşamadığım için kuruluk hissedince suyla nemlendiriyorum ilk bir ay ya da gülsuyu ile
Şanslısınız o halde benim vücudum kıpkırmızı oldu ilk seansimda daha sonra da kirmiziliklar morluga dönüştü öyle hassas bir cilt düşünün nemlendirmesem olabilecekleri düşünemiyorum

Şanslısınız o halde benim vücudum kıpkırmızı oldu ilk seansimda daha sonra da kirmiziliklar morluga dönüştü öyle hassas bir cilt düşünün nemlendirmesem olabilecekleri düşünemiyorum
Bi geçen seansta garip bi şekilde kızardım damar çatlağı mı kağıt kesiği mi desem öyle garip kızarıklıklar olmuştu iki gün içinde geçince üstünde durmadım, her ciltte farklı reaksiyonlar verebiliyor tabi yine dikkat etmek lazım

Kizarikliklar eğer ince çizgi gibi olduysa o kılın kendi izi diye biliyorum biraz uzun olduğu zaman yapistigi icin tende iz yapabiliyormus ama dediğiniz gibi kendiliğinden geçtiği için onlar çok önemli değil gibi. Yanık olmasın yeterki tenimizde: )

Uzun uzundu çizgiler ama damar gibiydi
Evet yanık olmasında o zaman çok zor iyileşiyor.. :/

Hematen kremi bende duymuştum acaba bepanthol gibi mi oda yani özelliği sadece nemlendirici olması mi yoksa madecassol gibi yaniklara vve lekelenmelere yönelik bir krem mi
Bepanthol da aslında yanık kremi değil mi
Hepsi aynı amaca hizmet ediyor agrıyı dindirmek iz kalmamasını saglamak falan :)

Excipial Lipo yu sadece ayak, dirsek gibi kalın derili bölgelere kullanın vücuda değil. İçinde üre var cildinizi inceltir.

Arkadaşlar ayrıca nemlendiricinin kıl kökünü beslediği yalanı tam bir hurafe. Ben günde 3 kez bacaklarıma nemlendirici sürüyorum. 2 ayda gayet eser miktarda çıktı tüyler. Lütfen bu tarz kulaktan dolma şeylere inanmayın. Cildi nemlemdirmek üstelik lazerden sonra elzemdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…