Lazer Epilasyon Lazer seansıma ne zaman gitmeliyim

Karanfilkokusu34

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
157
185
23
30
Merhaba hanımlar, 6 seanslık lazer pakedim var 3 seansıma gittim, 10 gün sonra 4. Seansım var seans araları 45 gün. İnanılmaz derecede uzun ve sık tüylerim vardı ilk kez bu kadar az tüylerim çıktı çok az ve seyrek, çok zor görünüyor, şimdi 10 gün sonraki seansımı ertelesem mi gitsem mi bilemedim, ertelemek için önceden aramam lazım o yüzden şimdi karar vereyim dedim. seansım yansın istemiyorum, toplam 45 günlük süreç 55-60 güne çıksa problem olur mu? Gittiğim merkeze söylesem kendileri benim keyfime bırakıyor, o yüzden tecrübeli hanımlardan yorum bekliyorum..

Neden problem olsun tüylerinin çıkmasını beklemek doğru olan zaten

Pandemiden dolayı ben fe 6 ay ara vermiştim
yeni gittim.
Biraz seans aralarını uzattın,bi şey olmaz.

Ben 2 ay süre ile aralıklı olarak gidiyorum . Ve zamanı uzatmanın iyi birşey oldugunuda hiç duymadım. Neden ertelemek istiyorsunuz?

Bu arada memnun kaldınız mı lazerden.
Hangi makine ile yapıldı.
Hangi şehirde yaptiriyorsunuz

Reactions: 000
Ben 2 ay süre ile aralıklı olarak gidiyorum . Ve zamanı uzatmanın iyi birşey oldugunuda hiç duymadım. Neden ertelemek istiyorsunuz?
Merhaba forumda aktif değilim yeni gördüm mesajınızı. Tüylerim çıkmadığı için gitmek istemiyordum ama yarına randevu aldım, yarın 8 hafta olacak çünkü ama tüylerim hala çıkmadı. Ben de uzatmak iyi değildir diye gideyim ama nasıl yapacaklar bilmiyorum hiç görünmüyor

Bu arada memnun kaldınız mı lazerden.
Hangi makine ile yapıldı.
Hangi şehirde yaptiriyorsunuz
İlk 2 seans memnun değildim açıkçası olduğu gibi çıkıyordu ama 3. Seansta inanılmaz fark etti 8 hafta oldu ama hala çıkmadı. Umarım böyle devam eder Alexandite cihaz istanbulda yaptırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…