lazer seansı gelene kadar tüylü mü duruluyor?:)

pureblue

Kavanoz dipli dünya...!
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
1.392
32
683
kızlar lazer yaptıröayı düşünüyırum da kafama takılan şu ki , bir seans bitip diğeri geleene kadar hiç dokunamıyo muyuz tüylere?uzadıkça dökülmeyenleri napcaz? öyle durulur mu yahuu bekar olsk neyse... kafama takıldı bu nokta. sadce seansa gitmeden 5 gün önce jiletle temizlencek den,liyor da o zamana kadar ne olcak bi fikri olan tecrübesi oln var mı.. teşekkrler

zaten ilk seanstan sonra öyle cok cıkmıyor ki.benm doktorum kesinlikle jilet yok dedi cnm eger cok rahatsız olursan sadece kes dedi.eee sen evliysen biraz daha zor olabilir :)

Son düzenleme:
seanstan sonra tüyler dökülüyor zaten.çıktıktan sonra zorda kalırsan sadece bir kere jiletleme yapabilrisin demişti bana

Aşırı derecede rahatsız edecek kadar çıkmıyor kıllar.Yani kesersin olmadı.Ama ben seans aralarında hiç jilet kullanmadım,gitmeden önce jilet atıyorum o kadar

inşallah dediğiniz gibi olur ve rahatsız edilecek kadar çok kalmaz, dökülür hepsi :) sağolun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…