Vah vah vah vahhhhhh agdaya verdigim paralara, jiletlere verdigim paralara, bilmem ne yaglarina verdigim paralara, batikmis, kasintiymis diye cektigim cilere...
Akliniz varsa lazer yaptirin. 1 ay once ilk seans yaptirdim ve bugun halen kildan eser yok. Kalkip paket almayin eger beyaz tenliyseniz cunku 2-3 seans'da hemen gidi veriyorlar. Kucuk tuyler falan kaliyor onlar icinde yeni lazer sistemleri cikti.
Arkadaslar, inanin bugune yaptirmadigim icin okadar pismanim ki. Hepinize lazeri siddetle tavsiye ediyorum. Ben Kadikoy'de bir kac yer arastirip en sonun harika bir yerde oldum.
Annem dudak ustunu yaptirdi ve halen kildan eser yok!
Ben bikini koltuk alti ve bacak. kildan eser yok!
Bu arada lazere gidecegim ilk gun yanima havlu, krem, yedek ic camasir, bol pantolon, bol t shirt aldim hani lazerden sonra yanar ve yurumekte zorluk cekersem diye. Yuruyerek girdim iceri ve yuruyerek ciktim yani! Aci falan hic bir sey olmadi ki benim kadar pimpirikli kimse olamaz. Kadin sordu bu bavul ne diye, anlattim boyle boyle zorlanirsam diye yedek kiyafet falan filan getirdim. Oyleki taksi cagirmak icin hazirliklarimi bile yapmistim. Yani tam komedi :) Kadin gulmekten catladi. Ben rezil oldum :)