• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer oldum ve sonu harika

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ataköyde galleriada dr.m..... diye güzellik merkezi var orada yaptırdım
seansları 750 tl komple bacaklar özel bölge ve koltukaltı
acı tabiki var ilk seanstaki acıyı hala unutamıyorum
ama sonra bahsettiğim emla kremi keşfettim ve kullandım

Lazerin yaş sınırı var mı? Lazer epilasyon yaptırmak isteyen birinin en az kaç yaşında olması gerekiyor

lazer epilasyon batık lekelerini yok ediyormu birde seanslar çok uzun sürüyormu sadece genital bölge için soruyorum

bende koltukaltıma yaptırdım 3 kere yaptırdım ve inanılmayacak kadar az cıkıyo..ben 50 tl ile basladım 3.de 40 ödedim..ama benim canım çok fazla acıyo zor dayanıyorum..ikide bi yarıda kestiriyorum lütfen biraz durun diye..bacaklarımıda istiyorum ama çok pahalı oluyo ya öğrenci insanız şurda =)) siz bikini bölgesini nası yaptırdınız ya aslında en rahatı o da ben çok utanıyorum..hayatta yapamam kendim bakamıyorum bide kıllı kıllı cxcx hayatta olmaz ya =)

yaaa kızlar genital bölgeye yapılan lazer acıtıyormu yaa burda niye kimse sorulara cvp vermiyorrrr

bence çok acıtıyodur hiç yaptırmadım ama koltukaltımı yaptırırken çok canım yandı..sanki kızgın demiri değdirip çekiyolar..bilmiyorum ben mi çok tatlı canlıyım ama genital bölgeyi düşünemiyorum..genede utanmasam yaptırırdım büyük rahatlık gerçekten..

bende keske daha once yaptırsaydım dıyenlerdenım:) koltuk altıma ve bacaklarıma yaptıdım 4 seansta tamamen bıttı artık tuy dıye bı sorunum yokk cok mutluyum gercekten acıkcası bıraz acıyor ama buna degıyor :)tabı ıyı bı yerde yaptırmak cok onemlı arkadaslar

Kızlar acıyor ama dayanılmıycak kadar acımıyor alt taraf acıyo emlayla hallediyosunuz agda gibi makineyle alınıyomuş gibi acıyo sonunda rahatlık olunca acı aklınıza gelmiyo bence korkmayın we yaptırın sewgileropuyorumnanaktan

bende keske daha once yaptırsaydım dıyenlerdenım:) koltuk altıma ve bacaklarıma yaptıdım 4 seansta tamamen bıttı artık tuy dıye bı sorunum yokk cok mutluyum gercekten acıkcası bıraz acıyor ama buna degıyor :)tabı ıyı bı yerde yaptırmak cok onemlı arkadaslar

bişey sorcam tamamen bitti derken hiç mi cıkmıy0 :S

kızlar bu emla kremi lazer öncesimi sonrasımı kullanıyorsunuz?öncesinde kullanılıoyorsa lazere bi etkisi varmı acaba onu soran oldumu hiç?

kızlar bu emla kremi lazer öncesimi sonrasımı kullanıyorsunuz?öncesinde kullanılıoyorsa lazere bi etkisi varmı acaba onu soran oldumu hiç?

Canım lazer öncesi kullanılıyo uyuşturuyo o bölgeyi acı hissetmiyosun lazere bi etkisi yok kıl köküyle kremin bi alakası yok kullan emla kremi işe yaraıyor sewgileropuyorumnanaktan

acıkcası emla krem ben de hiç işe yaramamıstı.o kadar da beklemiştim:(

lazerde kullanılan alet çok önemli.demek ki beehoneyde cok etkili bir alet kullanılmıs...

Canım lazer öncesi kullanılıyo uyuşturuyo o bölgeyi acı hissetmiyosun lazere bi etkisi yok kıl köküyle kremin bi alakası yok kullan emla kremi işe yaraıyor sewgileropuyorumnanaktan

cnm bende genital ve yüz için emla kullanıyorum...doktorum emla kullanırsan 1-2 seasn uzar dediiii..ben dayanamadıgım için mecbur kullanıyorum...diger bölgelerime kullanmıyorum...

Vah vah vah vahhhhhh agdaya verdigim paralara, jiletlere verdigim paralara, bilmem ne yaglarina verdigim paralara, batikmis, kasintiymis diye cektigim cilere...

Akliniz varsa lazer yaptirin. 1 ay once ilk seans yaptirdim ve bugun halen kildan eser yok. Kalkip paket almayin eger beyaz tenliyseniz cunku 2-3 seans'da hemen gidi veriyorlar. Kucuk tuyler falan kaliyor onlar icinde yeni lazer sistemleri cikti.

Arkadaslar, inanin bugune yaptirmadigim icin okadar pismanim ki. Hepinize lazeri siddetle tavsiye ediyorum. Ben Kadikoy'de bir kac yer arastirip en sonun harika bir yerde oldum.

Annem dudak ustunu yaptirdi ve halen kildan eser yok!

Ben bikini koltuk alti ve bacak. kildan eser yok!

Bu arada lazere gidecegim ilk gun yanima havlu, krem, yedek ic camasir, bol pantolon, bol t shirt aldim hani lazerden sonra yanar ve yurumekte zorluk cekersem diye. Yuruyerek girdim iceri ve yuruyerek ciktim yani! Aci falan hic bir sey olmadi ki benim kadar pimpirikli kimse olamaz. Kadin sordu bu bavul ne diye, anlattim boyle boyle zorlanirsam diye yedek kiyafet falan filan getirdim. Oyleki taksi cagirmak icin hazirliklarimi bile yapmistim. Yani tam komedi :) Kadin gulmekten catladi. Ben rezil oldum :)

bende anadolu yakasında oturuyorum ve acilen lazer epilasyoncu arıyorum özelime yerin adını yada adresini yazarmısınız lütfen

Vah vah vah vahhhhhh agdaya verdigim paralara, jiletlere verdigim paralara, bilmem ne yaglarina verdigim paralara, batikmis, kasintiymis diye cektigim cilere...

Akliniz varsa lazer yaptirin. 1 ay once ilk seans yaptirdim ve bugun halen kildan eser yok. Kalkip paket almayin eger beyaz tenliyseniz cunku 2-3 seans'da hemen gidi veriyorlar. Kucuk tuyler falan kaliyor onlar icinde yeni lazer sistemleri cikti.

Arkadaslar, inanin bugune yaptirmadigim icin okadar pismanim ki. Hepinize lazeri siddetle tavsiye ediyorum. Ben Kadikoy'de bir kac yer arastirip en sonun harika bir yerde oldum.

Bu arada lazere gidecegim ilk gun yanima havlu, krem, yedek ic camasir, bol pantolon, bol t shirt aldim hani lazerden sonra yanar ve yurumekte zorluk cekersem diye. Yuruyerek girdim iceri ve yuruyerek ciktim yani! Aci falan hic bir sey olmadi ki benim kadar pimpirikli kimse olamaz. Kadin sordu bu bavul ne diye, anlattim boyle boyle zorlanirsam diye yedek kiyafet falan filan getirdim. Oyleki taksi cagirmak icin hazirliklarimi bile yapmistim. Yani tam komedi :) Kadin gulmekten catladi. Ben rezil oldum :)

arkadaşım suan durumun nedir ilk postunda oldukça memnundun gelişmeler neler?:)

msj atmanı bekliyorum yardımcı olursan çok memnun olurum

Ankara'da olupta lazer ile tüy sorunumu tamemen çözdüm diyenler (özellikle yüz ve kol için) lütfen paylaşımda bulunabilir mi?

arkadaşlar yüzüme lazere gidmeye başladım.bugün 6.gün ama hiç bir dökülme olmadı baya da çıktı kalın kalın sizce operasyon olmadı mı.çok morALİM bozuldu.dökülür mü sizce.

Back