Lazer Epilasyon Lazer oldum ve sonu harika

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
koltuk altında 3 tane kaldı demen çok hoş cnm ya,he mutlu sana bırak onlarda hatıra kalsın....

merhaba kızlar ben de bugün tüm genital ve koltuk altıma yaptırdım,ama tüylerim yanık bi şekilde duruyo hala onlar zamanla dökülecekmi,orada sormayı akıl edemedim de

merhaba kızlar ben de bugün tüm genital ve koltuk altıma yaptırdım,ama tüylerim yanık bi şekilde duruyo hala onlar zamanla dökülecekmi,orada sormayı akıl edemedim de

yozgatta lazer epilasyon yapan biyer varmı...:1shok:

Merhaba canım 10 gün içinde dökülüyorlar genitalindeki kıllar camaşıtına takılır koltukaltı we genital sürtünmeden dolayı 10 günde dökülür dökülmesse kontrol seansına gitmeden kese yaparsın dökülen dökülür dökülmeyene yeniden atış yapıyolar zaten

sewgilera.s.

nasıl yani her seans arası kontlo atışımı oluyo bnm öle biş yok arada çıkanlar oluyo dökülmeyen çıkarsa sen jiletlle ksalt diyolar yani ayda bir gidiyorum ben toplm 10 sean olcak sadece bikere 2. seansımda kontrol atışı yaptılar bidaha olmadı normalmi bu şimdi ya merak ettim sizinde böylemi
:1shok:

Canım 1.seansta olsa 5.seansta olsa kontrol seaansın war 1. seansın oldu döküldü dökülmeyenleri 15 gün sonra tekrar yapıyolar çünkü atış yaptıkları aletin başı yuwarlak we kılların üzerine geliyo görmüyo bazı kılları işte o kıllara atış yapıyolar 15 gün sonra parada almıyolar adı üstünde kontrol seansı gittiğin yere sor we kontrollere git tabi hangi makine kullanıyorlar bilmiyorum yapınca hepsi dökülüyomu dökülmeyen warsa gitmen lazım sewgiler a.s.

canım bende lazere gidiyorum ama ben paket actırılması taraftarıyım cunku ınsanlar baslangıcta yanılıyolar ben 1.5 senedır gıdıyorum .tamamen bıtmedı kıllar ınceldı seyreldı ve cıkma surelerı uzadı bır ıkı seansta bıtmıyo enaz 7-8 seansta bıtıyo ve bu artıyo azaladabılıyo kısıden kısıye degısıyo .acı vs konusunda bende aynen katılıyorum cok buyuk bır rahatlık .ben paket actırdım cok azaldı tuyler ama tamamen bıtmedı devam edıyorum hala .yanı anlatmak ıstedıgım bıttı sanılıyo cunku bır sure kıl cıkmıyo ama bıtmıyo sadece kılların cıkma suresı uzuyo .sorusu olanlara yardımcı olabılırım bıldıgı kadarıyla .sevgiler

arkadaşlar merhaba.siteye yeni üye oldum ama evvelinde bir hayli incelemiş bir çok bilgi edinmiştim.benims orum lazer yaptıran arkadaşlara,genital bölgeme çok fazla kıl sorunum olmamasına rağmen lazer yaptırmak istiyorum çünkü çok fazla batık oluyor bendebir türlü kurtulamıyorum yara bereden ve çok üzülüyorum.gün geçtikçe de artıyor.lazerin bunun en iyi çözümü olduğunu okudumm bir çok yerden,yaptıran arkadaşlarda böye bir sorunu olup düzelenler varmı?hemen yarın gidip başlıca lazere çünkü:///

Canım batıkların korkulu rüyası diyebiliriz lazere kıl kökleri ölünce batıkta olmuyo doğal olarak ben agda yapıyodum batık oluyodu bacaklarımdada genitaldede şimdi öyle bir sorunum yok bence hemen başla derim lazere çok memnun kalıcaksın emin ol tawsiye ediyorum
sewgilera.s.

teşk arkadşım bilgilendirdiin için bana uygulanan nano light ıpl cihaz ve kampanya ücreti bana dedikleri şuydu iki sean yapıldı artık ayda 1 gel arada çıkan olursa sen kısalt dedi..bende şaşırdım şimdi kontrole için geldim atış yaptırcam desem kadın ilgilenrmi sence yoo parayı alana kadrdı şimdi pek sanmam.:çok üzgünüm:

Canım o makineyi bilmiyorum tamamı dökülüyosa eğer gerek kalmıyodur kontrol seansına gidince sor ordakilere kontrol seansı warsa git

Lazer yaptırdıktan sonra 10 15 gün içinde hepsi dökülüyomu kalanlar warsa onlarada yapmaları lazım bence tatlım sewgilera.s.

yani lazer den bi kaç sene sonra kıllar tekrar mı çıkıyor.. oyle yazmış biri arka sayfalarda....

yani lazer den bi kaç sene sonra kıllar tekrar mı çıkıyor.. oyle yazmış biri arka sayfalarda....

Canım benim gitttiğim merkezdeki dr ölen kıl kökü birdaha çıkmaz dedi 6-7 sene önce yaptırmış lazer hala çıkmamaış kılları demekki çıkmıymuş yaptırdığın merkez makine önemli olan iyi bir yer oldumu sorun yok bence.

canım bende ilk seans yaptırdığımda aman bitti bi daha cıkmayacak diye sevinmiştim çünkü 2 buçuk ay kaymak gibiydi.
e bende tüy yok diye 2. seansı almadım.
ama sonra tekrar eskisi gibi çıktı bikaç ay içinde şimdi başka bi yere başladım.
5 seans aldım bu ay 6. seansa gidecem.
hala tüy var hani.
seans yaklaşınca çıkmaya başlıyolar; bikaç ay daha beklesen gitmesen baya çıkacak yani yine(
bakalım ben tamamen biteceğinden pek ümitli değilim.
evet azaldı, inceldi, kıl dönmeleri filan kalmadı gibi bişey bacaklarımda ama bitmedi de tüyler..
10 seans paket olarak gidiyorum işte ben.
bitsin sonucu da yazarım canım..

merhaba özgür girl... merak ettım nereye gıdıyosun lazer epılasyon ıcın.. bana ozelden msj yollar mısın?Ayrıca gayet memnunsun değil mi,hiç bi şikayetin yok gittiğin yerden?Msjını bekliycem,şimdiden teşekkür ederim.

gecen sene eylülde basladım
koltukaltı 2 seansta
bacaklarım 3 seansta bitti
özel bölge 3 seansta bitecekti ama 2 seansı geciktirdiğim için uzadı
zamnında gitmek cok önemli
kıllar cıkmadı diye gidilmezse haftası doluyor ve kıl kökleri direncini tekrar kazanıyor sanki hiç lazer yaptırmamıssınız gibi oluyor 2 kere basa döndüm yani
en fazla 6 haftada bir gidilmeli
cok memnunum tüm kıllardan kurtuldum
yaz dönemi yapılmıyor genelde
bacaklarınıza yaptırır ve günese cıkarsanız lekeler olusur
epilasyonda en sanslı olanlar
kuvvetli kıllara sahip olanlar birde ten rengi acıksa cok cabuk biter
benim lazeri yüksek ısıda yaptılar
genelde 12-14 birimde yapılıyormus
bana 18-20 de yaptılar cabuk bitsin diye
(daha fazla para almak için düşük birim ve fazla seans yapıyormus bazı yerler)
birim yükseldikce acı daha da artıyor
acıyı da emla krem sayesinde anlamıyorsunuz bile
tavsiye ederim
kılsız olmak coooook rahat hihoyyyt

canım nerde vede seans başına ne kadar ücret ödedin... bu işlem yapılırken acı duyuyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…