merhaba kızlar ben de bugün tüm genital ve koltuk altıma yaptırdım,ama tüylerim yanık bi şekilde duruyo hala onlar zamanla dökülecekmi,orada sormayı akıl edemedim de
merhaba kızlar ben de bugün tüm genital ve koltuk altıma yaptırdım,ama tüylerim yanık bi şekilde duruyo hala onlar zamanla dökülecekmi,orada sormayı akıl edemedim de
akıllı dursalar brakırımda uuupuzun uzuyolar onlarda.mecbur halçare düşüncem artıkkoltuk altında 3 tane kaldı demen çok hoş cnm ya,he mutlu sana bırak onlarda hatıra kalsın....
nasıl yani her seans arası kontlo atışımı oluyo bnm öle biş yok arada çıkanlar oluyo dökülmeyen çıkarsa sen jiletlle ksalt diyolar yani ayda bir gidiyorum ben toplm 10 sean olcak sadece bikere 2. seansımda kontrol atışı yaptılar bidaha olmadı normalmi bu şimdi ya merak ettim sizinde böylemiMerhaba canım 10 gün içinde dökülüyorlar genitalindeki kıllar camaşıtına takılır koltukaltı we genital sürtünmeden dolayı 10 günde dökülür dökülmesse kontrol seansına gitmeden kese yaparsın dökülen dökülür dökülmeyene yeniden atış yapıyolar zaten
sewgilera.s.
nasıl yani her seans arası kontlo atışımı oluyo bnm öle biş yok arada çıkanlar oluyo dökülmeyen çıkarsa sen jiletlle ksalt diyolar yani ayda bir gidiyorum ben toplm 10 sean olcak sadece bikere 2. seansımda kontrol atışı yaptılar bidaha olmadı normalmi bu şimdi ya merak ettim sizinde böylemi
:1shok:
arkadaşlar merhaba.siteye yeni üye oldum ama evvelinde bir hayli incelemiş bir çok bilgi edinmiştim.benims orum lazer yaptıran arkadaşlara,genital bölgeme çok fazla kıl sorunum olmamasına rağmen lazer yaptırmak istiyorum çünkü çok fazla batık oluyor bendebir türlü kurtulamıyorum yara bereden ve çok üzülüyorum.gün geçtikçe de artıyor.lazerin bunun en iyi çözümü olduğunu okudumm bir çok yerden,yaptıran arkadaşlarda böye bir sorunu olup düzelenler varmı?hemen yarın gidip başlıca lazere çünkü:///
teşk arkadşım bilgilendirdiin için bana uygulanan nano light ıpl cihaz ve kampanya ücreti bana dedikleri şuydu iki sean yapıldı artık ayda 1 gel arada çıkan olursa sen kısalt dedi..bende şaşırdım şimdi kontrole için geldim atış yaptırcam desem kadın ilgilenrmi sence yoo parayı alana kadrdı şimdi pek sanmam.:çok üzgünüm:Canım 1.seansta olsa 5.seansta olsa kontrol seaansın war 1. seansın oldu döküldü dökülmeyenleri 15 gün sonra tekrar yapıyolar çünkü atış yaptıkları aletin başı yuwarlak we kılların üzerine geliyo görmüyo bazı kılları işte o kıllara atış yapıyolar 15 gün sonra parada almıyolar adı üstünde kontrol seansı gittiğin yere sor we kontrollere git tabi hangi makine kullanıyorlar bilmiyorum yapınca hepsi dökülüyomu dökülmeyen warsa gitmen lazım sewgiler a.s.
teşk arkadşım bilgilendirdiin için bana uygulanan nano light ıpl cihaz ve kampanya ücreti bana dedikleri şuydu iki sean yapıldı artık ayda 1 gel arada çıkan olursa sen kısalt dedi..bende şaşırdım şimdi kontrole için geldim atış yaptırcam desem kadın ilgilenrmi sence yoo parayı alana kadrdı şimdi pek sanmam.:çok üzgünüm:
yani lazer den bi kaç sene sonra kıllar tekrar mı çıkıyor.. oyle yazmış biri arka sayfalarda....
gecen sene eylülde basladım
koltukaltı 2 seansta
bacaklarım 3 seansta bitti
özel bölge 3 seansta bitecekti ama 2 seansı geciktirdiğim için uzadı
zamnında gitmek cok önemli
kıllar cıkmadı diye gidilmezse haftası doluyor ve kıl kökleri direncini tekrar kazanıyor sanki hiç lazer yaptırmamıssınız gibi oluyor 2 kere basa döndüm yani
en fazla 6 haftada bir gidilmeli
cok memnunum tüm kıllardan kurtuldum
yaz dönemi yapılmıyor genelde
bacaklarınıza yaptırır ve günese cıkarsanız lekeler olusur
epilasyonda en sanslı olanlar
kuvvetli kıllara sahip olanlar birde ten rengi acıksa cok cabuk biter
benim lazeri yüksek ısıda yaptılar
genelde 12-14 birimde yapılıyormus
bana 18-20 de yaptılar cabuk bitsin diye
(daha fazla para almak için düşük birim ve fazla seans yapıyormus bazı yerler)
birim yükseldikce acı daha da artıyor
acıyı da emla krem sayesinde anlamıyorsunuz bile
tavsiye ederim
kılsız olmak coooook rahat hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?