• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Lazer oldum ve sonu harika

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
Vah vah vah vahhhhhh agdaya verdigim paralara, jiletlere verdigim paralara, bilmem ne yaglarina verdigim paralara, batikmis, kasintiymis diye cektigim cilere...

Akliniz varsa lazer yaptirin. 1 ay once ilk seans yaptirdim ve bugun halen kildan eser yok. Kalkip paket almayin eger beyaz tenliyseniz cunku 2-3 seans'da hemen gidi veriyorlar. Kucuk tuyler falan kaliyor onlar icinde yeni lazer sistemleri cikti.

Arkadaslar, inanin bugune yaptirmadigim icin okadar pismanim ki. Hepinize lazeri siddetle tavsiye ediyorum. Ben Kadikoy'de bir kac yer arastirip en sonun harika bir yerde oldum.

Annem dudak ustunu yaptirdi ve halen kildan eser yok!

Ben bikini koltuk alti ve bacak. kildan eser yok!

Bu arada lazere gidecegim ilk gun yanima havlu, krem, yedek ic camasir, bol pantolon, bol t shirt aldim hani lazerden sonra yanar ve yurumekte zorluk cekersem diye. Yuruyerek girdim iceri ve yuruyerek ciktim yani! Aci falan hic bir sey olmadi ki benim kadar pimpirikli kimse olamaz. Kadin sordu bu bavul ne diye, anlattim boyle boyle zorlanirsam diye yedek kiyafet falan filan getirdim. Oyleki taksi cagirmak icin hazirliklarimi bile yapmistim. Yani tam komedi :) Kadin gulmekten catladi. Ben rezil oldum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Vah vah vah vahhhhhh agdaya verdigim paralara, jiletlere verdigim paralara, bilmem ne yaglarina verdigim paralara, batikmis, kasintiymis diye cektigim cilere...

Akliniz varsa lazer yaptirin. 1 ay once ilk seans yaptirdim ve bugun halen kildan eser yok. Kalkip paket almayin eger beyaz tenliyseniz cunku 2-3 seans'da hemen gidi veriyorlar. Kucuk tuyler falan kaliyor onlar icinde yeni lazer sistemleri cikti.

Arkadaslar, inanin bugune yaptirmadigim icin okadar pismanim ki. Hepinize lazeri siddetle tavsiye ediyorum. Ben Kadikoy'de bir kac yer arastirip en sonun harika bir yerde oldum.

Annem dudak ustunu yaptirdi ve halen kildan eser yok!

Ben bikini koltuk alti ve bacak. kildan eser yok!

Bu arada lazere gidecegim ilk gun yanima havlu, krem, yedek ic camasir, bol pantolon, bol t shirt aldim hani lazerden sonra yanar ve yurumekte zorluk cekersem diye. Yuruyerek girdim iceri ve yuruyerek ciktim yani! Aci falan hic bir sey olmadi ki benim kadar pimpirikli kimse olamaz. Kadin sordu bu bavul ne diye, anlattim boyle boyle zorlanirsam diye yedek kiyafet falan filan getirdim. Oyleki taksi cagirmak icin hazirliklarimi bile yapmistim. Yani tam komedi :) Kadin gulmekten catladi. Ben rezil oldum :)

selam..ben kadıköydeyim..ben de araştırıyorum..hangi lazer epilasyoncu lütfen yazar mısın...bu kadar memnun kalanı daha önce duymamıştım...lütfen ismini versene...bide nereleri kaça yaptırdın...bitene kadar mı fiyat verdiler?

ya ne yalan söğlim şu lazerden bitane memnun olan görmedim..
hep başta iyi iyi diyorlar sonrada amann uzak dur boşa para veriyorsun ..
çok kafam karştı benimde..

Canım tüm lazer yazılarını okumuş olsaydın hemen başlardın sende ewet lazer bi harika süper bişi ama iki ay sonra çıkıyo 2. seansına kadar rahatsın ne agda ne jilet nede acı süper bende çok memnunum we azalma oldu kıllardan kurtulucam sende kurtularsun inş aksatma seanslarını gitmeden 20 gün önce falan jilet yap kıllar sertleşsin canım sewgilera.s.

ya ne yalan söğlim şu lazerden bitane memnun olan görmedim..
hep başta iyi iyi diyorlar sonrada amann uzak dur boşa para veriyorsun ..
çok kafam karştı benimde..

Canım çoğu kadınlar memnun iyibir lazer merkezi bulursan sende memnun kalırsın boşa para wermeesin hem ben çok memnunum we tawsiye ediyorum bence yaptır güzelbir merkez bul gidenler memnunsa sende memnun kalırsın sewgilera.s.

valla al benden de o kadar.. benim ilk seans yapılalı 2 ayı geçti, randevum vardı erteledim bu hafta perşembeye gideceğim , genitalde yeni yeni çıkmaya başladı ama koltuk altımda kıldan eser yok delikafadulden öyle bir rahatım ki.. neden onca yıl bu sıkıntıları çekmişim anlamıyorum.. lazer gerçekten çok güzel birşey.. alt bacak yaptırmak istiyorum bunlar bitsin.. o derece rahatladım ki valla bacağımı almaya bile üşeniyorum sırnaşık şey

Arkadaşlar seans fiyatlarını yazarsanız memnun olurum...

ben pisman degilim ve pisman olanlarin ruh halinden supheliyim cunku lazer jilet ve agdadan sonra inanilmaz muhtesem bir sey. memnun degilim diyenler herhalde agda dukkani falan isletiyorlar. yazik bunca zaman agdaya odedigim paralara yani!

benim 1.5 ay oldu ve inanilmaz az cikti, 1-2 hafta sonra tekrar ikinci sean icin gitcem. ben toplam seans basina komple hersey icin 230 ytl odedim. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX kesinlikle ve kesinlikle tavsiye ederim arkadaslar. coook gec kalmisim, keske daha once baslasaydim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende böyle demiştim hatta kk da..sırnaşık şeysırnaşık şey

Daha dur canım onlar nasıl çıkacaklar.. sen dur hele bi....sırnaşık şey

Daha bu ilk seans-tatlicadiarzu-

birisi iyi birisi kötü diyor. yaptıranların çoğu birkaç yıl sonra tüylerin geri döndüğünü söylüyor. yine de iyi bir merkez bulursam yaptırıcam ben.

bir seansta tüy bitti de demmek lazım reklam gibi geldi bana

arkadaşlar bende gittim lazere ama benim 1 haftada çıkıyodu geri 5 ay boyunca gittim hiç bi azalma olmadı tam olarak nasıl uyguluyolar anlatırmısınız kılları jiletle kazıyarakmı acaba

bencede hayatım daha ilk seansın bi zaman geçsin üzerinden şimdi anlaşılmaz tabide kesin bitip bitmediğini zamanla anlarsın..inşallah tüylerini son görüşün olur:))
benimde arkadaşım yüzüne ve boynuna kulak altına yaptırıyor.ama sanırsam 5 yıl oldu gideli hala da ara seanslara gidiyor...düşün artık gerisini...tam bitmedi ama tabi ilk halinden eser yok tertemiz..ama kişiye göre değişiyor..ama en temizi bencede lazer en azından acısız ve kılları yaktıkça memnun oluyosunuz:))
tepeden tırnağa tertemiz bir vucut olur inşallah herkeste:)

kızlar ben memleketımde yaptırıyrum koltuk altı 50 genital 90 tum bacak 500 cok mu para verıyorum acaba 2 yılım doldu hala gıdıyorum

bende yaptrıdm koltuk altıma hiç menun kalmadım iğneli yaptırmayı düşünyrm

arkadaş inşllh menun kalır
bence lazerdense iğneli kesin çözüm iğneli yaptıranları gördüm

kızlar antalyada lazer yaptıran ve memnun olan varmı yaaa.bende yaptırmayı düşünüyorum genital bölgeme

igneli cok acitiyor hayatda dayanamam ben o aciya. sen nasil o aciya tahammul ediyorsun hayret. ayrica o verilen krem yesil receteli bir krem olmali ama igneli epilasyondakiler seker gibi dagitiyor.

annem yaptırdı iğneli bıyıklarına iğnenın izleri kalıyor siya siya.. akne gibi duruyorlar

bende komple lazer yaptırıyorum.kampanyalı toplam 1250 ytl (10 taksit) ödedim
valla isterse 10 sene sürsün giderim.seans aralarındaki rahatlık insana yetiyor.bebek teni gibi oluyorsun.ve acı... yok.
k.altımda 3 tane kaldı.sanırım onlara son çare iğneli yaptırırm.
çünkü ben bi dönem çene bölgeme iğneli yaptırdım çokçok memnun kaldım.

Back