- 19 Şubat 2015
- 222
- 147
- 49
-
- Konu Sahibi Elitemutlu
cok tesekkur ederim arkadasim siz yaptirdiniz mi?Slm cnm Vaser liposuction'ı da ben açıklayayım, ultrasonik dalgalarla yağ parçalama işlemi yapar ve bu sırada diğer dokulara zarar vermez. Ayrıca diğer yöntemlere göre çok daha etkili olduğunu duydum :)
Yaptırmadım ama biara çok araştırdım, iyi plastik cerrahlar kullanıyor. Demek ki iyi bi yöntem :)C
cok tesekkur ederim arkadasim siz yaptirdiniz mi?
Cok tesekkur ederim verdigin yanit icin, evet resimlerini gordum zaten cok guzelmissin ve hic ihtiyacin yokmus AMA tabii simdi daha da guzel olmussun.Canim benim bir sene olmadı ama okuduklarimdan yaşadıklarımdan paylaşayım. Klasik lipo yazdigin gibi sanırım. Lazer ise lazerle eritilip çekiliyor ve eritilip ama çekilemeyen yağlar sonra idrar yoluyla atiliyor. Vaser ise dalgalarla eritilip çekiliyor. Çekilemeyen yağlar yine orda kalip yag oluyor, vücuda çok fazla darbe vermediği deniliyor. Lazer ve vaserde cildi sıkılaştırdığı söyleniyor. Şu an onun bi faydası oluğumu bilemiyorum henüz ikibuçuk ay oldu.
Ben vaser lipo oldum. Bölgelerim çok fazla değildi, sadece hafif çıkıntılarım vardı. Toplam 1,6 litre alindi. Iki bölgeden (simit/bel, basen/dış bacak). Memnunum ama selülitlerede faydasi olurdu diye düşünmüştüm ama olmadı. Ayrı işlem varmış selülitlere onu araştiriyorum.
Ameliyattan ne kadar sonra ucaga bindiniz? Aslinda Ben cok uzun yillar once liposuction yaptirmistim ve cok da memnun kalmistim AMA Cok ateslenmistim ve cok Canim acimisti, bu dedigim tabii 21 yil onceydi simdi teknoloji ilerledi, insallah cesaret I toplayip yaptiririm, Ben istanbul da oturmuyorum bu yuzden ameliyat sonrasi yine uzun bir yolculuk yapmam gerekecekAğrıları şöyle tarif edebilirim. Ilk uyandığımda baya bi ağrı vardı. Ben ama çok hareket ettim yani yurtdışından geldiğim için Istanbulu gezmek istediğim için, amelyattan çıktığımın ertesi günü bi çıktım o çıkış. 4 gün yürü yürü yürü..... hareket ettikçe iyiydim ama oturduğum zaman zor kalkıyordum, yürüdükçe yine açılıyordum ve 5 gün ağrı kesici kullandım. 2-3 hafta ağrılar sanki bi yerini fena çarparsin morarirya, öyle ağrılar vardı. Sonra geçti, sert sıkınca acıyordu ondan sonra. Şimdi ikibuçuk ay sonra normalde hiç ağrim yok ama yapilan bölgelerin kemiklerine bastırınca biraz sızlama var. Bu işlem baya uzun süre sancılı geçiyor ama sonundaki mutluluk herşeye değiyor.
Ve olan bölgelere bağlı bi uyuşukluk yaşanıyor. Bacaklarda 10 gün sonra geçti mesela ama simit ve bel birbucuk iki ay sürüyor.
Korsede bir ay takılması gerekiyor. Sıkıntılı bi olay ama ödemleri atmak ve dokunun yine cilde kaynaması için önemli.
Bu arada ödemler bende iki hafta kadar sürdü. Kilo aldim diyebilirsin. Ben mesela 4 kilo fazla oldum bi ara ama o iki haftadan sonra yine eski kiloma düştüm.
Çok fark yok aramizda bende 36 yım.Ameliyattan ne kadar sonra ucaga bindiniz? Aslinda Ben cok uzun yillar once liposuction yaptirmistim ve cok da memnun kalmistim AMA Cok ateslenmistim ve cok Canim acimisti, bu dedigim tabii 21 yil onceydi simdi teknoloji ilerledi, insallah cesaret I toplayip yaptiririm, Ben istanbul da oturmuyorum bu yuzden ameliyat sonrasi yine uzun bir yolculuk yapmam gerekecek
Seni gordum cok guzelsin cok gencsin, sen mutlaka daha kolay atlatmissindir Ben 40 yasimdayim.
Inanmiyorum, sen 36 degil 26 zor duruyorsun,vucudun bebek gibi masallah. Doktorun kimdi? Konuyu okudum okudum guner uysal diye aklimda kaldi AMA guner bey vefat etti sanirim o kisimlari kacirdim Ben. Ucak yolculugunuz kac saat surdu Ben de istanbulda 7 gun kalmayi planliyorum cunku kombine ameliyat dusunuyorum.Çok fark yok aramizda bende 36 yım.
Cuma amelyat oldum ve salı evime geri uçtum. Hatta meme amelyatım olmasaydı bir gün sonrada dönerdim. 4. gün meme kontrolüm olduğu için okadar kaldım. Hatta şimdi karnımı yaptırmayı düşünüyorum. Bu sefer 2-3 günlüğüne giderim en çok.
Ben yuzume endoskopik yaptirmak istiyorum,ayni anda gidi ve simitleri aldirmak istiyorum, 21 yil once yaptirdigim lipo karnima ve basenlerimeydi o yuzden oralarim hic kilo almadi AMA simitlerim dolduSorma, benim amelyatıma ikibuçuk hafta kala Güner bey vefat etti (Allah rahmet eylesin), çok üzücüydü.
Alınmış bilet ve refakatcim içinde yaptığım.masraflardan dolayı şansîmı zorladım ve o iki haftada yeni dr. arayışına çıktım. Olursa olur gibisine yani. Esteworld de Kamran beyle görüştüm. Içime sindi ve oldum. Karnımı yapmadı. Kendisinin emin ve güzel olmayacağını düşündüğü şeylere zorlamazsan yapmıyor. Bu yüzden belki lazer tekniği düşünüyorum ama Esteworld sadece vaser yapiyor.
Benim uçuşum sadece 3 saat sürdüğü için çok sıkıntı çekmedim.
Sen hangi kombini düşünüyorsun?
Bende bakiyorum Endoskopik yuz germeye, iyi bir doktor secmek lazim bir de sans lazim ,iyi doktorlarin da basarisiz ameliyatlari olabiliyor. Sen bence yuzune cok iyi bak,bakimini hic Ihmal etme , ohtpeptid3 diye br urun kullaniyor atkadasim yuzu muhtesem hic bir zaman ameliyat olmaz cunku yuzu genc kiz gibi kalmis AMA hep bakmis kendisine. Saglikli beslenmis,spor yapmis ve kremlerini,cilt bakimlarini hic Ihmal etmemis.Zamanın varsa iyi araştır cnm. Yazdığın iki dr.un burda birçok başarısını okudum. Endoskopik yüzgerme topiğinede arada bi göz atıyorum. Ilerde belki bende düşünebilirim. Hakkında hayırlısı olsun:)
Haklısın dr. konusunda. Her dr.un başarısız amelyatı olabiliyor. Inşallah iyi bi karar verirsin ve herşey gönlünce olur.Bende bakiyorum Endoskopik yuz germeye, iyi bir doktor secmek lazim bir de sans lazim ,iyi doktorlarin da basarisiz ameliyatlari olabiliyor. Sen bence yuzune cok iyi bak,bakimini hic Ihmal etme , ohtpeptid3 diye br urun kullaniyor atkadasim yuzu muhtesem hic bir zaman ameliyat olmaz cunku yuzu genc kiz gibi kalmis AMA hep bakmis kendisine. Saglikli beslenmis,spor yapmis ve kremlerini,cilt bakimlarini hic Ihmal etmemis.
Evet paylasacagim insallah bende mutlu sonuca ulasirim:) hala doktor konusunda karasizliklarim var.Az kalmış. Kararını verince paylaşırsın artık :)
Zaten amelyat kararı ayrı dert birde dr. seçimi daha ayrı bi dertEvet paylasacagim insallah bende mutlu sonuca ulasirim:) hala doktor konusunda karasizliklarim var.