lazer liposuction , vaser liposuction ve klasik liposucton arasindaki fark

Zaten amelyat kararı ayrı dert birde dr. seçimi daha ayrı bi dert
Kafanı çok karıştırtma bence, psikolojin bozulmasın. Yorumlara fazla kulak asma ama dr.larla görüşme yap bence.
Dr Ercan bey ve Erhan bey ile konustum fazla doktor arastirmak istemiyorum ikisinden birine yaptirmayi dusunuyorum, ameliyat kararini vermek yillarimi aldi, hayirlisi insallah .

Tek bölge 6 bin dedi yani bana 8 bin oluyor çarpık bacaklarım içinde agualift dolgu dedi onada 4 bin dedi toplam 12 peşin de indirim 10 bin oluyor sizce nasıl bu fiyat (((((((((( bana çok ((((((

Tek bölge 6 bin dedi yani bana 8 bin oluyor çarpık bacaklarım içinde agualift dolgu dedi onada 4 bin dedi toplam 12 peşin de indirim 10 bin oluyor sizce nasıl bu fiyat (((((((((( bana çok ((((((
Ercan bey lazer lipo yapmiyor mu? Ben henuz fiyat asamasina gelemedim sayilir Cunku Benim bel simitleri ile yuz kombine yapilacak,tek lipo fiyatlari hakkinda cok bilgim yok

en doğrusu tek narkoz tek süreç hastalığın yoksa doktorda onaylarsa olursun yani karın meme lipo bir seferde yapılıyor en doğru cevabı doktorun verir canım
Canim Ercan bey cok agir gelir , siz daha gec iyilesirsiniz dedi. Erhan bey bisey olmaz dedi. Bende tek narkoz tek ameliyat olmak istiyorum ama insallah agir gelmez

Canim Ercan bey cok agir gelir , siz daha gec iyilesirsiniz dedi. Erhan bey bisey olmaz dedi. Bende tek narkoz tek ameliyat olmak istiyorum ama insallah agir gelmez
E Elitemutlu bence kombin yap sakın bölme agırda gelse tek seferde kurtul 2 kez oldugunu düşün 2 kez agır gelcek tek seferinden hafif agrılı olsada 2 kere o stresi yaşamaktansa bi kerede kurtul

en doğrusu tek narkoz tek süreç hastalığın yoksa doktorda onaylarsa olursun yani karın meme lipo bir seferde yapılıyor en doğru cevabı doktorun verir canım
Canim hic bir hastaligim yok, alerjilerimi saymazsak yaraya yapistirilan banda bile alerjim var maalesef, alinmayan dikisler kendikendine kaynayan dikislere bile alejim var, bunu doktoruma soyleyecegim ki belki bana alerji ilaci kullandirmalari en dogrusu olacaktir cunku cok pis bir bunyem var, parfum,deodorant vs hepsi beni mahvediyor ve cok sukur ki astimim yok. sadece hassas bunyeliyim. Lemanman arkadasimiz bir sey yazmis yukarida, kafama takildi Ercan bey klasik lipo mu yapiyor yoks alazer lipo da yapiyor mu? adamcagizi zirt pirt rahatsiz edip degerli vaktini almak istemiyorum , lipo konusunda konusmustuk ama sormayi unuttum lazer mi klasik mi diye. Tesekkur ederim

E Elitemutlu bence kombin yap sakın bölme agırda gelse tek seferde kurtul 2 kez oldugunu düşün 2 kez agır gelcek tek seferinden hafif agrılı olsada 2 kere o stresi yaşamaktansa bi kerede kurtul
Canim ben de senin gibi dusunuyorum, Bir de zaten ben Istanbul da yasamiyorum, cocugum var onu birak git Istanbul a , sonra iyiles yeniden Istanbul a git ,bana cok zor geliyor. Ercan bey dedi ki bende para kazanmak isterim tabii ki ama sizin hemen iyilesmeniz acisindan ameliyatlari tek tek yapmak isterim dedi. offf iste hakikkatten zor bir kararmis, insallah bende sizler kadar mutlu olurum, her gece ruyalarimda goruyorum, ameliyata giriyorum ,cikiyorum vs :))) olsam da kurtulsam artik:)

söyle mutlka alerji durumunu ikisini de yapıyor ama canım

şuda var doktor görmeden birşey zor der yani karın var karın var, bölgedeki sorunlu yere bakacak ben kombine oldum genelde forumdada olan çok canım bakılır ona göre yol çizilir

şuda var doktor görmeden birşey zor der yani karın var karın var, bölgedeki sorunlu yere bakacak ben kombine oldum genelde forumdada olan çok canım bakılır ona göre yol çizilir
Evet Ercan bey henuz benim kac kilo oldugumu bile bilmiyor, cok haklisiniz yakindan gordugunde mutlaka daha iyi cevap verecektir. Gobegim yok, gobegimi 21 yil once klasik liposuction ile aldirmistim, bir daha hic olmadi gobegim benim ama simitlerim oldu gobek yerine
Cok tesekkur ederim Jelesec, cok yardimci oluyorsun, sagol,iyi ki varsin.

Ercan bey bence yanlış bi bilgi vermiş sana kombin yapınca daha mı cok kazanacagını söylüyor sana kombin amelyatta zaten fiyatı düşürmesi gerekiyor bu durumda para kazanmazki aynı parayı kazanır aşağı yukarı ha ama tek tek yaptıgındada sana kombin fiyatını geçerli kılacaksa o başka bişi o zaman iyilik yapmış oluyo

hayir soyel demek istedi, komibe olursa mesela iki ameliyat 18 tutuyor diyelim, tek olursa tek ameliyat 12 tutuyor diyelim yani ikinci ameliyat in ne zaman olacagi belli olmadigi icin,ilk ameliyati yapalim ,ikinciyi sonraya birakalim dedi, yani tabii ki iki ameliyat daha fazla tutacak ama ikinci ameliyati ne zaman olacagim belli degil, istanbuld a oturmuyorum ve belki de hic olmayacagim gibi anladim ben

canım görmeden hiç bir bilgi alışverişi net olmaz neyne neresi yapılacak o bile önemli parasını geç sağlık öncelik doktor ne kendi adını kariyerini nede hastasının sağlığını tehlikeye atar,bentoprak kombine anlaştı ama önce karın germe oldu 7.8.ay sanırım sonra yüz germe oldu ama fiyat anlaştığı kombine ameliayattan oldu

Anladim cok tesekkur ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…