• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

LAZER LİPOLİZDE EN İYİ DOKTOR..

vesta_34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
46
42
88
Sengili hanımlar, lazer lipolizle sırt bölgemdeki hafif yağlanma ve gevşeklikten kurtulabilir miyim? asıl sorunum kanat bölgemdeki gevşeme..bunu lazer lipolizle giderebilir miyim? birde bu konuda en iyi dr. kimdir? lütfen bilenler bilmeyenlere anlatsın:)) şimdiden tşk.ler..

Sengili hanımlar, lazer lipolizle sırt bölgemdeki hafif yağlanma ve gevşeklikten kurtulabilir miyim? asıl sorunum kanat bölgemdeki gevşeme..bunu lazer lipolizle giderebilir miyim? birde bu konuda en iyi dr. kimdir? lütfen bilenler bilmeyenlere anlatsın:)) şimdiden tşk.ler..
ayrıntılı bilgi için iyi bir araştırma şart :)

Canım ben yaklaşık 3,5 ay önce lazerlipo oldum basenlerimden,benim cildim de gevşekti biraz,oldukça iyi sonuç aldım,20 cm incelme oldu bu sürede,ama tabi senİn durumunu drun görüp değerlendirmesi lazım,çok kilolu kişilere yapılmıyor ve çok cilt fazlalığı varsa germe işlemleri gerekiyor genelde,bu konuda öne çıkan bir kaç dr var nette,bence onlarla bir görüş derim:)

Canım ben yaklaşık 3,5 ay önce lazerlipo oldum basenlerimden,benim cildim de gevşekti biraz,oldukça iyi sonuç aldım,20 cm incelme oldu bu sürede,ama tabi senİn durumunu drun görüp değerlendirmesi lazım,çok kilolu kişilere yapılmıyor ve çok cilt fazlalığı varsa germe işlemleri gerekiyor genelde,bu konuda öne çıkan bir kaç dr var nette,bence onlarla bir görüş derim:)
kime oldun peki Tayfun hoca mı , herkese öneriyorum da birilerinden de duyayım , genelleme yapmayayım dedim :)

kime oldun peki Tayfun hoca mı , herkese öneriyorum da birilerinden de duyayım , genelleme yapmayayım dedim :)
Ben Alper Tuncel'e oldum canım,daha önce kötü bir liposakşın deneyimim olmuştu,ama lazerlipodan ve Alper Bey'den çoook memnun kaldım

Evet estetikte kötü bir tecrübe insanı çok üzüyor,o yüzden burda iyi kötü deneyimlerimizi paylaşmamız çok önemli.

Ben kesinlikle Alper Tuncel derim,benim vücudumda harikalar yarattı,bence Alper Beyle görüşmeden lazerlipo olmayın:KK12:

Merhaba arkadaşlar bende basen ve kol bölgesine lazer lipoliz yaptırmak istiyorum. Alper tuncel bu konuda sanırım en iyisi ben ondan randevu aldım. Onunla görüşücem kısmetse kendisi hakkında çok olumlu yazılar duyuyorum buradaki gibi Tayfun beylede görüşmek isterim açıkcası bakalım inşallah hayırlısı olur benim için.

Kollarıma üç yil once lazer lipoliz yaptirdim. Evlendikten sonra cok kilo almama ragmen 16 kadar kollarim hala 16 kilo zayif halimden daha ince, duzgun ve sekilli. Ankarada Dr. Taner Bahar a olmuştum

Kollarıma üç yil once lazer lipoliz yaptirdim. Evlendikten sonra cok kilo almama ragmen 16 kadar kollarim hala 16 kilo zayif halimden daha ince, duzgun ve sekilli. Ankarada Dr. Taner Bahar a olmuştum
Lazerlipoliz çok etkili gerçekten,bende birkaç kilo aldım bu yaz ama daha dengeli alıyorum artık,önceden her aldığım gr basenime yapışıyordu sanki

Back