Lazer Lipolizde doğru adres Dr. Levent Taşçı

mucize5

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
7
3
41
Merhaba,
Küçüklügümden beri vücudumun üst kısmı ile alt kısmı arasında çok büyük orantısızlık söz konusu idi. Kalça, basen ve bacak bölgelerinden sıkıntılı olan biriydim. Sürekli spor ve diyet yaparak basen ve bacaklarımı inceltmeye çalıştım. Ancak ne kadar kilo verirsem de üst kısmım çok ince olduğundan dolayı hiçbir zaman istediğim neticeye ulaşamadım. Liposuction ve lazer lipoliz gibi işlemleri araştırmaya başladım. Benim için yeni umut kaynakları bunlar olmuştu. Yaptığım araştırmalar neticesinde Superplast'ın kurucularından olan Dr.Levent Taşçının isminin gerek internet sitelerinde gerek de sağlık dergilerinde hatrı sayılır şekilde pozitif yorumlanması ilk adımı atmamda olanak sagladı. Çok geçmeden randevu alarak kendisiyle tanıştım. İlk görüşmemde lazer lipoliz hakkındaki bilgileri çeşitli resim ve örneklerle detaylı bir şekilde anlattı.Kendisinin mesleğini cok sevmesi ve karşısındaki kişiyi ciddi bir şekilde kaile aldığını gördüm. Kafamdaki tüm olumlu olumsuz sorulara bıkmadan cevap verdi. Özellikle karşısındaki kişiyi ticari bir mal gibi görmemesi, hoşgörülü sevecen adeta bir doktordan çok hastalarına bir dost gibi yaklaşması benim çok fazla düşünmeden lazer lipoliz operasyonu günü almamı sağladı. Nisan 2014'te basen ve kalça bölgelerimden operasyon gerçekleşti. Operasyon günü sabah saat 7’de Superplasta gittim. Gerek doktorum Levent Taşçı gerekse asistanı Esra Hanım herzaman oldugu gibi güleryüzle karşıladılar.Beni odama aldılar. Ameliyat kıyafetlerimi giyindikten sonra doktorum önce bacaklarımın resmini çekti. Lazer lipoliz yapılacak yerleri kalemle çizerek beni bilgilendirdi. Daha sonra ameliyathaneye çıktık. Genel anestezi almadım. Operasyon esnasında stres verici bir konum yoktu. Hatta doktorum beni rahatlatmak için yer yer benimle konuşuyordu. İşlem yaklaşık olarak 1 saat sürdü. İşlem esnasında kesinlikle hiçbir şey hissetmedim. İşlemden sonra bacaklarımı sargılayıp bana bir korse giydirip beni odama aldılar. Kendimi çok iyi hissediyordum. 1 saat istirahat ve kahvaltıdan sonra doktorumla görüşerek yürüyerek eve gittim. 3 gün boyunca yıkanmadan bacaklarım sargılı ve korseli idi. Ama kesinlikle iş yapmama engel olmadı. 3 gün sonra sargılarımın açılması için tekrar Superplast'a gittim. Doktorum resimlerimi çekti ve 6 ay içerisindeki olması gereken tüm ihtimalleri izah etti. Bundan sonra ılk 2 kontrolüm 1 ay arayla ve son kontrolüm 3 ay sonra yapıldı.Operasyon gününden son kontrol gününe 5 ay geçmişti. Basen ve kalça bölgelerimde inanılmaz bir değişim oldu. Neredeyse iki beden küçülmüştüm. Yine altını çizmek isterim ki Dr. Levent Taşçının işinde fark yaratmasının ana nedeni bilgisi, iş disiplini, sorumluluk görevi dışında sevecen ve cana yakın bir doktor olup karşısındakine sonsuz bir güven vermesidir. Bu yaşadığım süreçte kendisinin söylediği herşey normal seyrinde gerçekleşmiştir. Kesinlikle aldatmaca veya abartı olmamıştır. Operasyondan o kadar olumlu bir cevap almıştım ki bu sefer bacağımın ön kısmı ve alt bacak bölgelerinden de bir fikir almak için tekrar Dr. Levet Taşçıya gittim ve yeni bir operasyon günü daha aldım. Kasım 2014'te aynı şartlar altında tekrar bir operasyon geçirdim. Operasyondan 3 gün sonra doktorum sargılarımı çıkardı. Ve yine bir Levent Taşçı kalasiği yaşadım. 3. günüm olmasına rağmen sonuç gözle görülebilir şekilde mükemmeldi. Artık bekleme zamanı. 3 ay sonra bütün ödemlerim gidecek. Yeni vücudumu sabırsızlıkla bekliyorum.
Siz sevgili okuyucular istediğiniz doktordan bilgi almak ve istediğiniz doktora operasyon yaptırmak en doğal hakkınız. Yukardaki satırları içtenlikle yazdım. Yazmayabilirdim de . Amacım burada insanlara yardımcı olmak, korkularını bir nebze olsun hafifletmekti. Sizler de lazer lipoliz yaptırmayı düşünüyorsanız Dr. Levent Taşçıyla fikir alışverişi yapmadan karar vermeyin derim.
Başta doktorum Levent Taşçıya, asistanı Esra Hanıma ve tüm Superplast çalışanlarına gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkürü bir borç bilirim.

R
Merhaba,
Küçüklügümden beri vücudumun üst kısmı ile alt kısmı arasında çok büyük orantısızlık söz konusu idi. Kalça, basen ve bacak bölgelerinden sıkıntılı olan biriydim. Sürekli spor ve diyet yaparak basen ve bacaklarımı inceltmeye çalıştım. Ancak ne kadar kilo verirsem de üst kısmım çok ince olduğundan dolayı hiçbir zaman istediğim neticeye ulaşamadım. Liposuction ve lazer lipoliz gibi işlemleri araştırmaya başladım. Benim için yeni umut kaynakları bunlar olmuştu. Yaptığım araştırmalar neticesinde Superplast'ın kurucularından olan Dr.Levent Taşçının isminin gerek internet sitelerinde gerek de sağlık dergilerinde hatrı sayılır şekilde pozitif yorumlanması ilk adımı atmamda olanak sagladı. Çok geçmeden randevu alarak kendisiyle tanıştım. İlk görüşmemde lazer lipoliz hakkındaki bilgileri çeşitli resim ve örneklerle detaylı bir şekilde anlattı.Kendisinin mesleğini cok sevmesi ve karşısındaki kişiyi ciddi bir şekilde kaile aldığını gördüm. Kafamdaki tüm olumlu olumsuz sorulara bıkmadan cevap verdi. Özellikle karşısındaki kişiyi ticari bir mal gibi görmemesi, hoşgörülü sevecen adeta bir doktordan çok hastalarına bir dost gibi yaklaşması benim çok fazla düşünmeden lazer lipoliz operasyonu günü almamı sağladı. Nisan 2014'te basen ve kalça bölgelerimden operasyon gerçekleşti. Operasyon günü sabah saat 7’de Superplasta gittim. Gerek doktorum Levent Taşçı gerekse asistanı Esra Hanım herzaman oldugu gibi güleryüzle karşıladılar.Beni odama aldılar. Ameliyat kıyafetlerimi giyindikten sonra doktorum önce bacaklarımın resmini çekti. Lazer lipoliz yapılacak yerleri kalemle çizerek beni bilgilendirdi. Daha sonra ameliyathaneye çıktık. Genel anestezi almadım. Operasyon esnasında stres verici bir konum yoktu. Hatta doktorum beni rahatlatmak için yer yer benimle konuşuyordu. İşlem yaklaşık olarak 1 saat sürdü. İşlem esnasında kesinlikle hiçbir şey hissetmedim. İşlemden sonra bacaklarımı sargılayıp bana bir korse giydirip beni odama aldılar. Kendimi çok iyi hissediyordum. 1 saat istirahat ve kahvaltıdan sonra doktorumla görüşerek yürüyerek eve gittim. 3 gün boyunca yıkanmadan bacaklarım sargılı ve korseli idi. Ama kesinlikle iş yapmama engel olmadı. 3 gün sonra sargılarımın açılması için tekrar Superplast'a gittim. Doktorum resimlerimi çekti ve 6 ay içerisindeki olması gereken tüm ihtimalleri izah etti. Bundan sonra ılk 2 kontrolüm 1 ay arayla ve son kontrolüm 3 ay sonra yapıldı.Operasyon gününden son kontrol gününe 5 ay geçmişti. Basen ve kalça bölgelerimde inanılmaz bir değişim oldu. Neredeyse iki beden küçülmüştüm. Yine altını çizmek isterim ki Dr. Levent Taşçının işinde fark yaratmasının ana nedeni bilgisi, iş disiplini, sorumluluk görevi dışında sevecen ve cana yakın bir doktor olup karşısındakine sonsuz bir güven vermesidir. Bu yaşadığım süreçte kendisinin söylediği herşey normal seyrinde gerçekleşmiştir. Kesinlikle aldaca veya abartı olmamıştır. Operasyondan o kadar olumlu bir cevap almıştım ki bu sefer bacağımın ön kısmı ve alt bacak bölgelerinden de bir fikir almak için tekrar Dr. Levet Taşçıya gittim ve yeni bir operasyon günü daha aldım. Kasım 2014'te aynı şartlar altında tekrar bir operasyon geçirdim. Operasyondan 3 gün sonra doktorum sargılarımı çıkardı. Ve yine bir Levent Taşçı kalasiği yaşadım. 3. günüm olmasına rağmen sonuç gözle görülebilir şekilde mükemmeldi. Artık bekleme zamanı. 3 ay sonra bütün ödemlerim gidecek. Yeni vücudumu sabırsızlıkla bekliyorum.
Siz sevgili okuyucular istediğiniz doktordan bilgi almak ve istediğiniz doktora operasyon yaptırmak en doğal hakkınız. Yukardaki satırları içtenlikle yazdım. Yazmayabilirdim de . Amacım burada insanlara yardımcı olmak, korkularını bir nebze olsun hafifletmekti. Sizler de lazer lipoliz yaptırmayı düşünüyorsanız Dr. Levent Taşçıyla fikir alışverişi yapmadan karar vermeyin derim.
Başta doktorum Levent Taşçıya, asistanı Esra Hanıma ve tüm Superplast çalışanlarına gösterdikleri yakın ilgiden dolayı teşekkürü bir borç bilirim.
Reklam kokuyor burasi :)

Fikrinize saygı duyduğumu belirtip amacım işini iyi yapan birine teşekkür etmek ve bu konuda hassas olan insanlara yol göstermekti. Sonuçta tercih sizin...

Reklam mi degil mi bilemiyecgim ama ben burda yazilan tam tamina aynisini yasadim!!
Ayrica Esra hanim gercekten dünya tatlisi bir Asistant!!!

Bence bu forumda böyle reklam yapılması gerçekten doğru değil. Özellikle sağlık gibi bir konuda. Yani ne bileyim elbise satarsın ayakkabı satarsın, reklam yap sorun değil. Ama insanların sağlığı söz konusu olunca ben şahsen sadece iyi araştırdığım bir doktora güvenirim. Arkadaşlarımın önerdiği vs...

Artık internette okuduklarıma güvenemez olmaya başladım. Doktorunuzdan memnun olabilirsiniz, ben de kendi doktorumdan memnunum yani, sorana söylerim operasyonumu kime yaptırdığımı falan ama bu belli ki doktorun kendi yaptırdığı bir reklam :/

Dr.Levent Taşçı'ya ameliyat için karar vermişken, forumda onunla ilgili yazılanları bir arayayım dedim ve gördüm ki yazılanlar hep aynı formatta. 'Üstü bedenimle al arasında fark vardı, 1 saat sürdü, şöyle sarmalandım, çok az ağrım oldu, morarmam çok az oldu, ertesi gün gezmeye, alışverişe vs gittim....falan filan. Şu an tamamen negatif duygular içindeyim Levent beye karşı. Resmen hepsi reklam ve mesaj atanların mesaj sayısı 4 falan. ilki övgüler, diğer üçü de eleştirilere laf etmeler şeklinde. Bence iyi bir doktorun reklama zaten ihtiyacı olmaz, bizim burada beklentimiz reklam değil, deneyimler. Ne oldu şimdi, belki çok iyi bir doktor ama buraya asistanları övgü mesajları yolladığı için hiç de iyi hissedemiyorum kendisi hakkında. Alper Tuncel'e yöneleceğim. Hakkımda hayırlısı olur inşallah.

Her işimi kusursuz bir şekilde yapmaya çalışan biriyim. Ortalıkta o kadar çok sahtekar var ki insanlar sürekli kuşku içinde yaşıyor. Bir eğitimci olduğum içindir ki yazdığım yazı en ince ayrıntısına kadar bilgi amaçlıdır. Benim yaşadıklarım birebir aynıdır. Bundan sonra yazacağım her yazı da bu şekilde olacaktır. Yaşadığım operasyonla alakalı her türlü bilgi ve belgeye sahibim. Hatane kayıtlarım mevcuttur.

Yorumlarımı okuyan kişiler!!! yapacağınız her harekkette özgürsünüz. Ben sadece bilgi aktarıyorum. Aktardığım bilgiler de tabi ki de en ince ayrıntısına kadar yazılmış bilgiler olmalıdır. Bu reklam olarak anlaşılıyorsa benim yapacak birşeyim yok. Uygulamak veya uygulamamak size kalmış...

Ne kadar yağ alındı? Ne kadar ödediniz? Cevaplarsanız çok memnun olurum :)

Merhaba,

7 ay aralikla 2 seans olarak operasyonum gerceklesti. Doktorum toplamda 5 litreye yakin yag aldi. Fiyati burdan soylemek ne kadar dogru bilemiyorum. Arzu ederseniz ozelden yazarim.

Merhaba,

7 ay aralikla 2 seans olarak operasyonum gerceklesti. Doktorum toplamda 5 litreye yakin yag aldi. Fiyati burdan soylemek ne kadar dogru bilemiyorum. Arzu ederseniz ozelden yazarim.
Merhaba Hanımefendi
Benimle de fiyat konusunda ozelden yazısabilir misiniz?Ayrıca doktordan randevu alındığında muayene için (ilk tanışma ve muayene ) ücret alınıyor mu?Tesekkur ederim

X