Lazer Lipoliz

Merhaba, aslında fark etmeniz lazımdı bu sürede. Fakat alınan yağ miktarı az ise ve çok ödem varsa beklemeniz lazım belki 1-2 hafta.
Selamlar şu an kendinizi nasıl hissediyorsunuz ? Süreklilik arzeden bir durum mu ? Sanırım iki sene oldu yaptıralı. Bugun nüket eroğlu ile randevum var ama sanırım iptal edeceğim. Gecen merkezlerine gittim ama pek ısınamadım. Herkes yapay gibiydi

Merhaba, çok geç kalmış bir cevap olsa da yazmak istedim. Affola.
Neredeyse 3.5 sene oldu, işlem yapılan bölgelerde herhangi bir sorun yaşamadım.
Bu süre içerisinde bir dönem epey kilo aldım. Aldığım kilolar fark edilir şekilde kollarıma, omuzlarıma, bacak ve kalçama yansıdı. Karın bölgemde midemde şişlik oldu ki doktorum kilo almam durumunda organ yağlanması olacağını söylemişti. Neyse ki gitti o kilolar da yine rahatladım.
Belim hala 38-40 beden. Ben en çok simitlerimden rahatsızdım, onlar gittiği anda zaten giydiğim her şeyi kendime yakıştırır olmuştum
İz konusunu çok merak eden olmuş. Minik kesi izleri çok dikkatli bakıldığında fark ediliyor. İyice soldu artık.
Bir de vücudumda dalgalanma olup olmadığı sorulmuş, açıkçası olsa fark ederdim. Tek gördüğüm gebelik çatlaklarım Bu dalgalanmalar klasik liposuction işleminde oluyormuş diye biliyorum.
Zorlu bir süreç yaşamıştım fakat hala kendime çok sağlam bir iyilik yaptığımı düşünüyorum. Yine olsa yine yapardım.
Sevgiler.

Merhaba bende 16 gün önce oldum evet ilk günlere göre karın bölgesinde ödemim şişliğim arttı evet o kaça göbek gitti ama sıfır bir göbek hala olmadı ilk bir kaç gün düzdü ama sonra şişti doğal mı sizce karın ve bel bölgesi 16 günde sadece 2,5 kilo gitti

Merhaba, yorumunu okudum epey de zaman olmuş umarım sorumu görürsünüz. Ben 3,5 ay önce karın bölgesinden lazer liposuction operasyonu geçirdim. Karnımda hala biraz dalgalanma, uyuşukluk var. Süreç normal mi? Zamanla düzelir mi? Sizin tecrübeniz nasıldı acaba? Teşekkür ederim.

Merhaba buruni bende doktor arıyorum jplazma için doktorunuzdan memnun kaldınızmı

Merhabalar bende dr Hüseyin gunere gitmeyi düşünüyorum siz memnun kaldınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…