Merhabalar!
4.günümde yanma türü ağrılarım oldu.
5.gün pansuman için hastaneye gittim. İlk pansumana göre daha az canım acıdı. Fakat aynada gördüklerim karşısında şok oldum. Sırtım üçgen olmuştu ve oldukça şekilliydi. Simitlerim gitmişti. Ödeme rağmen gördüğüm manzara beni çok mutlu etti. E tabii doktorumun "bu henüz şiş haliniz, daha da şekillenecek" demesinin etkisi tartışılmaz. İlk görüşmemizden bu yana doktorum Orhan Erbaş'ın ilgisi ve özeni hep kendimi özel ve güvende hissetmeme neden oldu. Her aradığımda ulaşabildim. Kesinlikle kendisiyle görüşmeden bir operasyona karar vermeyin derim.
6.günüm ve hala çok fazla ayakta kalmıyorum. Korseyi düzgün kullanmaya çalışıyorum. Oturmak yerine yatmayı tercih ediyorum. Ağrım oldukça azaldı. Kendi başıma yatıp kalkabiliyorum (biraz zorlandığım oluyor). Mide koruyucu, antibiyotik, ağrı kesici ve kas gevşeticiye devam. Günün en güzel anı ise operasyondan önceki gün denediğim elbiseyi giydim ve manzara beni çok etkiledi, biraz da şımarttı. İsteyenlere fotoyu özelden yollayabilirim. Ödemin inmeye başladığını farkediyorum. Morarmalarda henüz düzelme yok.
Memnun muyum? Evet. =)
Süreci detaylı bir şekilde yazıyorum ki merak eden, yaptırmak isteyenlere fikir versin.
Keyifli günler!