Merhaba, lazer lipoliz ideal kilodaysanız ama vücudunuzun bazı bölgelerinde fazlalıklar varsa mesela yan simitlerde hafif bir fazlalığınız var ve 500 gr dan fazla yağ alınmayacaksa bunu lazer lipoliz yöntemiyle giderebilirsiniz, local anestesiyle yapılabiliyor kısaca bu öğle arası işlem tanımına giriyor....Ama vücudunuzda yağlanma oranı fazla ve tek seferde birden fazla bölgenin yapılmasını isterseniz ve alınacak yağ oranı daha yüksekse o zaman lazer liposuction tanımına girer, bu sistemle yağlar lazerle parçalanıyor ve çok ince kanüllerle dışarı alınıyor, klasik liposuctionda ise yağ parçalama sistemi daha farklı, daha çok hırpalayıcı ve de kalın kanüller kullanılıyor ayrıca iyileşme süresi ve korse kullanım süresi çok daha uzun oluyor.Ya ben bilip bilmedigimk arastiriyorum hala ama allah askina biri suna aciklik getirsin. Lazer lipo ile lazer lipoliz ayni seyler degil!! Yanlis biliyorsamda aciklayin nolursunuz. Lazer lipo resmen anestezi altinda liposuction. Lazer lipoliz ise sedasyon ya da uyusturma ile bile oluyor. Korse kullanimindan tutun morluk iyileskmine kdar farkli anladigim kadariyla. Artik isimden cok yapilan islem sonrasi iyilesmesinden kim ne yaptirmis anliyorum. Yanlis isem de biri beni cevaplayarak duzeltsin lutfen. Aklim iyice corba oldu..liposuction bizzat oldum biliyorum lazersizdi sanirim ama iyilesme surecleri benzer...
Ya ben bilip bilmedigimk arastiriyorum hala ama allah askina biri suna aciklik getirsin. Lazer lipo ile lazer lipoliz ayni seyler degil!! Yanlis biliyorsamda aciklayin nolursunuz. Lazer lipo resmen anestezi altinda liposuction. Lazer lipoliz ise sedasyon ya da uyusturma ile bile oluyor. Korse kullanimindan tutun morluk iyileskmine kdar farkli anladigim kadariyla. Artik isimden cok yapilan islem sonrasi iyilesmesinden kim ne yaptirmis anliyorum. Yanlis isem de biri beni cevaplayarak duzeltsin lutfen. Aklim iyice corba oldu..liposuction bizzat oldum biliyorum lazersizdi sanirim ama iyilesme surecleri benzer...
Ya ben bilip bilmedigimk arastiriyorum hala ama allah askina biri suna aciklik getirsin. Lazer lipo ile lazer lipoliz ayni seyler degil!! Yanlis biliyorsamda aciklayin nolursunuz. Lazer lipo resmen anestezi altinda liposuction. Lazer lipoliz ise sedasyon ya da uyusturma ile bile oluyor. Korse kullanimindan tutun morluk iyileskmine kdar farkli anladigim kadariyla. Artik isimden cok yapilan islem sonrasi iyilesmesinden kim ne yaptirmis anliyorum. Yanlis isem de biri beni cevaplayarak duzeltsin lutfen. Aklim iyice corba oldu..liposuction bizzat oldum biliyorum lazersizdi sanirim ama iyilesme surecleri benzer...
Umarım yaptirmadiniz. Hiç bir şekilde onermiyorum.KIzlarrrrr :) var mı lazer lipoliz yaptıran aranızda? Merak ettiklerim var aslında görüştüğüm doktorlar var ama deneyim önemlidir malum :)
Ben de göbeğimdeki yağlardan kurtulmak istiyorum. Diyette yaptım. Biraz verdim diyeti bırakınca tekrar karnım büyüdü. Lazer lipoliz estetiği gerçekten işe yarıyorsa ciddi cidi düşünebilirim.
Slm arkadaşlar lazer lipo olmayı düşünüyorum ve uzun araştırmalar sonuçu dr alper tuncer de karar kıldım ayın 15 ne ameliyat gününe karar verdik hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?