Lazer Lipoliz Hikayem =)

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle. Endişelenmeyin cidden çok erken. Benim tamamen düzelme yeni oldu sayılır. İlk zamanlarda hızlı bi iyileşme süreci olmuştu sonra yavaşladı. Hissizlik devam eder bi süre daha. Ödemler için de beklemeniz gerek. İç organ yağlanmasında dr beni de uyarmıştı, karaciğer yağlanması var bende de. Dikkat edeceğiz artık yapacak bi şey yok :) regl zamanları yaklaştığında öyle bir ödem oluyor ki karnımda korkuyorum ama hemen geçiyor. Siz de paniklemeyin böyle bi durumda. Biraz daha sabredin, değecektir inşallah. Geçmiş olsun tekrar

Merhaba siz ameliyat oldunuz mu.?merak ettim nasıl geçti?neler yaptırdınız?doktorunuz kim?
11 mayısta hastaneye yattım öğlene kadar ameliyat saatini bekledim ameliyathaneye alındım 45 dakikada ameliyathanede bekledim drum geldi ve bir cihazın eksik olduğunu söyledi benim hayaller hüsran tabiii bi kaç gün sonraya erteleyelim dedi bende çıktım hastaneden o çıkış.devlet hastanesi tabii ne bekliyordum ki hala çok istiyorum ameliyatı ama nerde ve nasıl olurum bilmiyorum

Merhaba arkadaslar ..ben gecen hafta oldum..sırtım ve yan yaglarım(simitler) den yarın dikişler alınacak..her kafadan bir ses cıkıyor kimisi. 3 hafta kimisi 2 hafta kimisi 5 gün korse takacaksın diyor..yarın 8.günüm az once cinnet gecirip korseleri cıkardım valla bnden günah gitti .istanbul en sıcak haftasini yasarken korse giydim..lokal diye basladık tabi ben dayanamadım genel oldum.Estebel de oldum.Fiyat en uygun orda bence..Ameliyat sonrası agrısı hakkında sunu soyleyebilirim agrı kesicisiz dayanabildim.Ama lokale bile dayanamamısken??? Anlamadım acıkcası 4. Gün agrılar iyice azaldı.az once korseyi cıkardım morluklarda yok olmus bi yerde kırmızı serit olarak var ama.. Asıl merak ettigim 3 ay sonra nasıl olacam..kilo olarak cok zayıfım gorseniz belki kızarsınız ama o yag topacıkları bir türlü erimedi napim?

Bence korseninizi hemen geri takin kiyafet izleri yada cildinizde sarkma olursa kotu olur sizin icin benim basende bir iz kaldi cok kotu anca yag dolgusuyla gecer artik sicak micak dayanin artik bunu biliyorsunuz aslinda kirse en az bir ay takildigini bilmiyormuydunuz? Gecmis olsun

Cok canım sıkkın kolumun altında oyuk ve yumrular var ..yan yaglarımda asırı bir sertlik var sanki tabak koymussun gibi..10 gün oldu erken konusmak icin falan deyip telkin ediyorum kendimi ama cok canım sıkkın istwdigim sonuc bu degildi ..insallah kolum boyle kalmaz

Aslinda sizin kollara da lipo yapildiysa kollara kadar korse takmaniz gerekirdi bence daha erken korseninizi takin mutlaka daha kotu olmadan

Aslinda sizin kollara da lipo yapildiysa kollara kadar korse takmaniz gerekirdi bence daha erken korseninizi takin mutlaka daha kotu olmadan
Valla siz dedikten sonra hemen giydim ama artık etkisi olurmuki 8 günün üstüne 1 hafta giymemisim( insallah etkisi olur bndan sonrada isterse cehennem sıcakları olsun cıkarmadan 10 gün daha takacam

Valla siz dedikten sonra hemen giydim ama artık etkisi olurmuki 8 günün üstüne 1 hafta giymemisim( insallah etkisi olur bndan sonrada isterse cehennem sıcakları olsun cıkarmadan 10 gün daha takacam
Size aksama bacagimdaki izi gosterim de ondan sonra giyip giymemek size kalmis o iz bir senedir gitmedi

Ozi selam bende 3D laser lipoliz olacagım . Kime henuz karar veremedim arastırıyorum. Sizin opr. basarılı gecmis anladıgım kim yaptı /ve foto gorebilirmiyim mumunse tsk

Merhaba. Ben yeni üyeyim. Aynı başlıkta başka biryere de yazdım. Yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum. Karar verme ve araştırma sürecinde birilerinin yaşadıklarını öğrenmek benim için önemliydi. 2 gün önce lazer liposuction yaptırdım. Kilolu değilim ancak bölgesel fazlalıklarım çok yoğundu. Simit arka bacak bacak içlerİ yapıldı. Toplamda 2.6 kg yağ alınmış. Şu anda ödemiş çok yoğun olduğu için sonuçları anlayamadım. Dün kontrolde pansuman yapılırken doktorum görüntüden çok memnun kaldı. Ağrı kesici kullandığım için ağrım çok olmadı. Hareket ağrısı ve tutukluluk mevcut. Tansiyonum düşüyor ve halsizlik hissediyorum. Tuvalete gitmek de zor. Onu dışında iyiyim. Merak eden olursa süreç hakkında da bilgi veririm.

:) geçmiş olsun ve hatta hayırlı olsun. Kısa sürede toparlanırsınız inşallah.

:) geçmiş olsun ve hatta hayırlı olsun. Kısa sürede toparlanırsınız inşallah.
Teşekkür ederim. Şimdiden çok daha iyi hissediyorum . Ağrım yok. Halsizliğim var. 2 gündür yarım gün işe bile gidiyorum. Sonuçları merak etmeye başladım. Ödem çok fazla. Belime simit bağlanmış gibi hissediyorum.

Haftalık olarak sonucunu kaçıncı gün ne durumda olduğunu yazabilirsin merak ediyorum. benim 24. Gün hala istediğim gibi değil sonuç . Memnun değilim yani

Haftalık olarak sonucunu kaçıncı gün ne durumda olduğunu yazabilirsin merak ediyorum. benim 24. Gün hala istediğim gibi değil sonuç . Memnun değilim yani
Yazarım tabi ki. Şimdi tam 1 hafta oldu. Hareketlerim rahatladı tamamen. Ödem vücudumun altlarına indi da ve bacaklarımın altı da şişti ve morardı. Yerçekimine bağlı normalmiş. Henüz tartılmadım. Korseyle ameliyat öncesi gibi görünüyorum. Ameliyat öncesinden daha kalınım hala... Siz de bilgi verir misiniz ara ara.

Bugün 25. günüm eskisine nazaran daha içeyim ama hala yağların duruyor . korseylemı 21. Gün çıkarmamı söylemişti Dr. ama cikartmadim . hâlâ beklentiye ulaşamadım

Bugün 25. günüm eskisine nazaran daha içeyim ama hala yağların duruyor . korseylemı 21. Gün çıkarmamı söylemişti Dr. ama cikartmadim . hâlâ beklentiye ulaşamadım
Bana 21. günden sonra korseyi günde birkaç saat çıkarabileceğim Ama 2 aya kadar günün en az yarısında takmam gerektiği söylendi. hatta korse genişlerse cerrahi olmayan dar bir korse ile devam et ama kullan dediler. Benim 9. günüm olacak bugün. Hareketlerim rahat artık tamamen. Ama ameliyat öncesinden korseyle bile daha kiloluyum hala.

Elmalikurt merhabaaaalarrr.. öncelikle böyle bir başlık açtığın ve geçirdiğin süreci paylaştığın için çok teşekkürleeerrr, çok yardımcı oldun.
sana sormak istediğim bazı şeyler var yardımcı olabilirsen;
1)şuanki durumun nedir?
2)dalgalanma çukurlanma vs. gibi deri düzensizlikleri oldu mu?
3)bacak içlerinin durumu nedir? bacak derisi ince olduğu için pek tavsiye etmiyorlar, ne dersin, sonuç nasıl oluyor?
4)liposuction sonrasında anlattıgın kadarıyla sen baya bir diyet yapmıssın. peki diyet yapmayıp normal yemeye devam etsen yağlar geri gelir miydi?
5)göbek ve simitte çok yağlanması olan biriyim. bu operasyonu yaptırmamı tavsiye edermisin?
6)lipo deliklerinin izi geçti mi tamamen? rahatsız edici bir iz var mı?

Elmalikurt şimdiden çoookkk teşekkürleerrr

Merhabaa:)
Hemen başlayım cevaplamaya.
1- şuan kullandığım bi ilaç sebebiyle 5kilo almış durumdayım,görüntüm aynı, ara ara midemde şişlik oluyor.
2- dalgalanma sezaryen kesi yerimde var, orada çatlağım da çok olduğu için normal karşılıyorum, çünkü oldukça incelmiş ve yumuşamıştı o bölge, buna rağmen hiç sarkmam kalmadı.
3- bacaklarıma yaptırmadım. Karın, sırt, simit.
4- ağır diyetler hiç yapmadım. Düzenli beslenme desek daha doğru olur. Kilo konusu bkz 1.cevap :) işlem bölgelerinde genişlemem olmadı. Kol ve bacaktan aldım ben.
5- kesinlikle yaptırın. Ama iyi bi doktora. Çok rahatladım, bin şükür. Simitsiz jean ve elbise giymek şahane.
6- izlerim minicik, 8taneydi, 4'ü hala koyu renk olduğu için belli oluyor. Fakat rahatsız edici değil. Sonuç o izlere değiyor açıkçası :) geçmeyen olursa dövmeyle kapattırcam :)
7'de benden olsun, ödem çok oluyor, ödem attırıcı araştırmalarına hemen başlayın.
Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…