Lazer Lipoliz Hikayem =)

Günaydın! Şimdiden geçmiş olsun :)

Elmalikurt sonuçların gayet başarılı gorunuyor. Ve daha cok yeni ilerleyen süreçte dahada ıyi olacaktır bence. Ben 2,5 yıl önce tam karın germe oldum. Fakat ılk andan itibaren sonuçtan memnun kalmadım. Yağların yeterince alınmadığını düşünüyorum. En son doktorumda benimle hem fikir oldu, simdi yeniden lazer Lipo ve mini karin germe yapacak. Lipo olan yerlerde sarkma olurmu diye korkuyorum

3 ayı geçti artık, memnunum şükür :) sarkma olacağını sanmıyorum, cidden olsa bende olurdu, gördünüz yani halimi. Göbek deliği altında çatlaklarım vardı o bölge biraz yumuşak kaldı fakat yine de sarkma yok. İnşallah bu defa işleminiz başarılı olur

Canım büyük geçmiş olsun. Bende temmuzda Olacağım. Foto görebilirmiyim. Teşekkürler

Canım foto için teşekkürler, çok, çok büyük bir değişim olmuş. Yaza hazırsın. Mutluluklar. Benim boyum 1,75, kilom 73 temmuza kadar 65 olmak istiyorum umarım amaliyattan önce kilo vermem doğrudur. Ençok merak ettiğim konu bütün bu yağlar gidince ve karın daki fazla yağlar alınıp karın girilince kiloda azalma oluyormu? Çok sormama rağmen net bir cevap alamadım.

Rica ederim :) kilo konusunda dr yansıma olmayacak demişti ancak bende ilk haftalarda 3-4 kg farketti fakat benden 1 hafta sonra olan bir yakınımda hiç azalma olmadı. E tabi bu sürede ben ödem attırıcı içecekler tüketip, yediklerime az da olsa özen göstermiştim. Biraz kilo verip yaptırmak çok mantıklı, daha ince olursunuz :)

Ödem atıcı Çayı birkaç kişiden daha duydum. Planımda amaliyat için Türkiye'ye gelirken isviçreden getireceğim ödem çayımı. Çünkü normaldede yılın belli dönemlerinde üç haftalık bu Çay ile ödem detoksu yapıyorum. Canım mümkünse Kıyafet olmadanda karnının son halini görmek isterim. Seni takip ediyorum. Benim Göbek ve bacak fotolarıma bakabilirsin

Yeşil çay, kahve öncelikli tercihlerimdi. Sizin içtiğiniz çayı merak ettim. Bilgi verir misiniz? Sadece oradan temin edilen ve beğendiğim bi şey olursa sipariş vermek isterim :)

Yeşil çay, kahve öncelikli tercihlerimdi. Sizin içtiğiniz çayı merak ettim. Bilgi verir misiniz? Sadece oradan temin edilen ve beğendiğim bi şey olursa sipariş vermek isterim :)
Canım öncelikle tebrik ederim cesaret etmişsin yaptırmışsın paylaştıklarını okudukça kendim bu sıkıntıdan kurtulmuşum gibi seviyorum :) ayrıca herkese cevap verip yardımcı olmaya çalışman da ayrıca takdire şayan.. rica etsem bana da önce ki ve şu an ki fotolarını atar mısın araştırma aşamasındayım yıllarım gitti yağlarım simidim yüzünden bu imkanı kullanıp kurtulmak istiyorum artık ama çekincelerim var şu an 67 kiloyum zayıflamadan lazer liposakşın yaptırırsam ilerde kilo verdiğimde vucut hatlatım bozulur mu gibi dümdüz oyuntusuz bi vucut olur diye çekiniyorum birde genel anestezi korkum var tabi belki senin değişimin cesaretim olur :) şimdidrn Teşekkürler

:) selam. O kadar çok araştırma yapmıştım ki, en ince ayrıntıya kadar hiç yanıt bulamadığım için herkese cevap vermeye çalışıyorum. O yollardan geçtim ve ne kadar zor bir süreç biliyorum. Hayır hayır, oyuntusuz olmaz, sanmıyorum çünkü dr en ince ayrıntısına kadar hesaplıyor. Hatta benim sol tarafım daha sarkık ve fazla yağlıydı onu hesaba katarak yapmış ve orantı sorunu yok. Şuan kol ve bacak sıkıntısı yaşıyorum, onu da diyet ve sporla halletcem inşallah. Anesteziden ben de korkuyordum da başa gelen çekiliyor

Teşekkür ederim canım. İnsan tabi kendi o sıkıntının ne demek olduğunu bilince daha duyarlı oluyor. İyi ki yaptırmışsın sayende bende cesaret edersem yaptırmaya sonunda pişman olmayacağımı biliyorum birkaç günde bile öyle bi değişim olmuş ki ödeme rağmen. Şimdi tek sorun hangi doktor? Bende birde utangaçlık tarafı var bu yüzden bayan istiyorum araştırırken karşına çıktı mı bilmiyorum ama tuba erdoğan var bir diğer isim izmitte Nurgül altuntaş var ama sanki tuba hanım vu konularda daha çok tecrübesi var gibi

Ben kuzenim yaptırdığı için direk Orhan hocaya gittim, duyduğum isimler oldu fakat açıkçası engüvenilir doktor işi bilinendir diye düşündüm. Çizimler yapılırken utançtan ölecektim :) kontrollere gittiğimdeki rahatlığıma ben bile şaşırdım

Nerede yaptırdığı nı ve fiyatını da soylebilirmisin bende yanaklarima yaptırmayı düşünüyorum

Merhaba siz ameliyat oldunuz mu.?merak ettim nasıl geçti?neler yaptırdınız?doktorunuz kim?
merak ettım aradakı farkı

Merhaba bu aralar çokca araştırmaya başlamıştım ama su çıktı önüme. İdeal kilonun biraz üstündeki hastalara yapiliyormus.
Ben 171 cm 85 kg yum . Haliyle ideal kilomun çok çok ustundeyim bu yüzden bana uygun değil mi acaba diyordum. Ama sizde 164 cm 82 kg ile gecirmissiniz bu işlemi yani benim için de uygun olabilir mi bu işlem?

Merhaba, öyle bi zorunluluk yok. Fakat şu kastedilmiş olabilir. Öylelerinde sonuç daha başarılı. 5 ayı geçtik benim karnım da belim de şekillendi ve sabitlendi artık, 38 bedenim. Fakat göğüs ve popo 40 beden ama ideal kilomda olsaydım ya da yakın olsaydım ölçüler de aynı olacaktı. Şikayetçi miyim, yine de hayır :) yaptırın gitsin, değer bence.

Merhabalar, Bende 1 ay önce karın ve bel bölgesine radyo frekans liposuction yaptırdım. Tam 1 ay olmasına rağmen karnımdaki şişlikler tam anlamıyla inmedi. Doktorum yaparken düm düz bir karın beklemeyin. iç organ yağlanması ve vucüt tipiniz buna uygun değil demişti ama sanırım 1 ay sonunda çok az bir değişim hissediyorum. karın bölgem hala çok sert ve bazı bölgelerde hafif hissislik devam ediyorç Çok mu erken endişelenmek için? tam olarak ne zaman forma girerim. tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…