• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Lipoliz Hikayem =)

Merhabaa:)
Hemen başlayım cevaplamaya.
1- şuan kullandığım bi ilaç sebebiyle 5kilo almış durumdayım,görüntüm aynı, ara ara midemde şişlik oluyor.
2- dalgalanma sezaryen kesi yerimde var, orada çatlağım da çok olduğu için normal karşılıyorum, çünkü oldukça incelmiş ve yumuşamıştı o bölge, buna rağmen hiç sarkmam kalmadı.
3- bacaklarıma yaptırmadım. Karın, sırt, simit.
4- ağır diyetler hiç yapmadım. Düzenli beslenme desek daha doğru olur. Kilo konusu bkz 1.cevap :) işlem bölgelerinde genişlemem olmadı. Kol ve bacaktan aldım ben.
5- kesinlikle yaptırın. Ama iyi bi doktora. Çok rahatladım, bin şükür. Simitsiz jean ve elbise giymek şahane.
6- izlerim minicik, 8taneydi, 4'ü hala koyu renk olduğu için belli oluyor. Fakat rahatsız edici değil. Sonuç o izlere değiyor açıkçası :) geçmeyen olursa dövmeyle kapattırcam :)
7'de benden olsun, ödem çok oluyor, ödem attırıcı araştırmalarına hemen başlayın.
Sevgiler.
merhabalar tecrübelerinizi ne kaadr güzel paylaşmışsınız bende düşünüyorum karın bölgem için hem sarkma var ama en çok rahatsız eden yağlar bel kalın karıngermeyide çok düşündüm ama korkuyorum o yüzden lazerlipo düşünüyorum mümkünse öncesi sonrası resimlerinizi görebilirmiyim birde maliyet ne kadar bir fikrim olması açısından

merhaba, orhan erbaşa ben de ameliyat olmak istiyorum ama ben özellikle bacak inceltme yaptırmak istiyorum genelde karın bölgesi yapılmış, ayak bileği ve alt bacak inceltme için tavsiye edebileceğiniz spesigfik bir isim var mı ya da bu ameliyatı olup sonuçtan memnun kalan?

merhaba, orhan erbaşa ben de ameliyat olmak istiyorum ama ben özellikle bacak inceltme yaptırmak istiyorum genelde karın bölgesi yapılmış, ayak bileği ve alt bacak inceltme için tavsiye edebileceğiniz spesigfik bir isim var mı ya da bu ameliyatı olup sonuçtan memnun kalan?
Ben ust bacak ve basen yaptirdim orhan erbas a. Aslinda alt bacak da istedim yani tum bacak ama yapmadi. Sadece ustu yapti. Sonuc coook guzel oldu bayainceldi ust bacagim. Ama alt bacak yapmaz diye tahmin ediyorum, alt bacakta sorun olabiliyormus damar sisteminden dolayi. Ama sadece bilek yapar belki onu sormadim. Eger alt bacak yapan birini bulabirseniz bana da haber verin ;)

Ben ust bacak ve basen yaptirdim orhan erbas a. Aslinda alt bacak da istedim yani tum bacak ama yapmadi. Sadece ustu yapti. Sonuc coook guzel oldu bayainceldi ust bacagim. Ama alt bacak yapmaz diye tahmin ediyorum, alt bacakta sorun olabiliyormus damar sisteminden dolayi. Ama sadece bilek yapar belki onu sormadim. Eger alt bacak yapan birini bulabirseniz bana da haber verin :KK66:
çok teşekkür ederim yanıtınız için :) sonuçtan memnun kalmanıza çok sevindim :) 1.67 boya 64 kiloyum veremediğim ne yaparsam yapayım gitmeyen sabitlenmiş yağ kitleleri var bende, göbek iç bacak, kalın ayak bileği, diz kapağı üstümün yağlı ve şişik olması gibi şeyler maalesef.. özellikle bacak üstü dediğinizden merak ediyorum sizde de iç bacak sorunu var mıydı?

bu cuma randevum var benim orhan beyle, gidip görüşeceğim. alt bacak yani baldır denen o bölgeyi de soracağım dediğiniz gibiyse fena :( ben yine de eski sevgilimin bana bacaklarım yüzünden yaptıklarını anlatırsam belki acır da bi parça da olsa alt bacaklarıma müdahale eder diye ümit etmek istiyorum ehehehe :) (maalesef yerden yere vurulmuşluğum var bu bacak muhabbetinden dolayı - roberto karlos musun sen, kütük bacaklı vs diye )

akay hastanesinde randevum ve sanırım ameliyatta orda olacaktır? ben anestezi olayından da çok korkuyorum ama hadi hayırlısı :/

son olarak sakıncası olmaz ise fotoğraf paylaşma şansınız olur mu benimle ve fiyat açısından da bilgi verebilirseniz çok sevinirim :) tabi ki her hastada farklıdır ama en azından bi fiyat belirleyip ay başı maaşı alır almaz çok uzatmadan yaptırmayı umuyorum da

çok teşekkür ederim yanıtınız için :) sonuçtan memnun kalmanıza çok sevindim :) 1.67 boya 64 kiloyum veremediğim ne yaparsam yapayım gitmeyen sabitlenmiş yağ kitleleri var bende, göbek iç bacak, kalın ayak bileği, diz kapağı üstümün yağlı ve şişik olması gibi şeyler maalesef.. özellikle bacak üstü dediğinizden merak ediyorum sizde de iç bacak sorunu var mıydı?

bu cuma randevum var benim orhan beyle, gidip görüşeceğim. alt bacak yani baldır denen o bölgeyi de soracağım dediğiniz gibiyse fena :KK43: ben yine de eski sevgilimin bana bacaklarım yüzünden yaptıklarını anlatırsam belki acır da bi parça da olsa alt bacaklarıma müdahale eder diye ümit etmek istiyorum ehehehe :) (maalesef yerden yere vurulmuşluğum var bu bacak muhabbetinden dolayı - roberto karlos musun sen, kütük bacaklı vs diye )

akay hastanesinde randevum ve sanırım ameliyatta orda olacaktır? ben anestezi olayından da çok korkuyorum ama hadi hayırlısı :/

son olarak sakıncası olmaz ise fotoğraf paylaşma şansınız olur mu benimle ve fiyat açısından da bilgi verebilirseniz çok sevinirim :) tabi ki her hastada farklıdır ama en azından bi fiyat belirleyip ay başı maaşı alır almaz çok uzatmadan yaptırmayı umuyorum da

Merhaba. Benim de basenlerim çok büyük değildi ama yine de inanılmaz güzel oldu. 172 cm 73kg idim. Simdi ise pantolonlarda falan bombeli değil düz duruyor öncen baktığımda. Üst bacaklarım da çok güzel inceldi. Gerçi hala çok ödemliyim, daha da incelecek diyor doktorum. Fiyat olarak 9000-10000civarı. Tam fiyat söyleyemiyorum çünkü ben aynı ameliyatta baska bir oparasyonLAR da yaptırdım. Büyük bir ameliyattı yani benimki. Hepsini toplu ödediğim için yaklaşık fiyat söyledim. Size tek islem olacagi icin farkli fiyat verilebilir.
Orhan hocanin yaptigi smart lipoda sonuçları hemen görüyorsunuz öyle bir avantajı var. Mesela ben ameliyattan çıktığımda daha hastanedeyken farkı bariz şekilde görmüştüm. Bi gorusun bakalim alt bacak icin ne dicek :) eger yaparim derse ben de gidip yaptirrim valla hemen. Benim de baldirlarim kalin. Ama cok da dert etmiyorum. Hatta bu haliyle cok begenen erkekler de var. mesela bazilari da cirpi bacak sevmiyor ;) bence kotu oldugunu dusundugunuz yere degil guzel yerlerinize odaklanin ;)
Haaa bi de akay hastanesi 4 taksit yapiyor aklinizda olsun ;) cok buyuk kolaylik oluyor. Anestezi icinse sunu soyliyim, hicbisey hissetmiceksiniz. Zaten daha odada sakinlestirici yapiyorlar. Sonrasi hayal meyal.

Merhaba. Benim de basenlerim çok büyük değildi ama yine de inanılmaz güzel oldu. 172 cm 73kg idim. Simdi ise pantolonlarda falan bombeli değil düz duruyor öncen baktığımda. Üst bacaklarım da çok güzel inceldi. Gerçi hala çok ödemliyim, daha da incelecek diyor doktorum. Fiyat olarak 9000-10000civarı. Tam fiyat söyleyemiyorum çünkü ben aynı ameliyatta baska bir oparasyonLAR da yaptırdım. Büyük bir ameliyattı yani benimki. Hepsini toplu ödediğim için yaklaşık fiyat söyledim. Size tek islem olacagi icin farkli fiyat verilebilir.
Orhan hocanin yaptigi smart lipoda sonuçları hemen görüyorsunuz öyle bir avantajı var. Mesela ben ameliyattan çıktığımda daha hastanedeyken farkı bariz şekilde görmüştüm. Bi gorusun bakalim alt bacak icin ne dicek :) eger yaparim derse ben de gidip yaptirrim valla hemen. Benim de baldirlarim kalin. Ama cok da dert etmiyorum. Hatta bu haliyle cok begenen erkekler de var. mesela bazilari da cirpi bacak sevmiyor :KK66: bence kotu oldugunu dusundugunuz yere degil guzel yerlerinize odaklanin :KK66:
Haaa bi de akay hastanesi 4 taksit yapiyor aklinizda olsun :KK66: cok buyuk kolaylik oluyor. Anestezi icinse sunu soyliyim, hicbisey hissetmiceksiniz. Zaten daha odada sakinlestirici yapiyorlar. Sonrasi hayal meyal.

süpermiş beklediğim daha yüksek fiyatlardı açıkçası ve taksit olayı da güzel :KK73: ben full bacak (ayak bileği, diz kapağı tombikliği, iç bacak ne varsa), göbek bölgesi ve popo istiyorum bakalım. sadece üst bacak yapılınca zaten benim alt bacakla üst bacak eşitlenir zira üst bacağım çok aşırı değil o incelse bu sefer kalın alt bacakla bir gözükür bence :) o zaman kütük bacak olurum gerçekten de ahaahha. inşallah alt bacağı da yaparsa haber veririm size de. bu arada alt bacağım kaslı değil benim baya yağlı ve ne yapsam gitmiyor belki sizin bacaklar daha kaslı ise tercih etmemiş de olabilir :/
sonuçtan memnun olmanız süper bir şey gerçekten. anladığım kadarıyla daha taze yaptırdınız bu işlemleri, son olarak toplamda kaç kilo yağ alındığını (ameliyatta) ve geçen süre zarfında kaç kilo kayıp olduğunu da paylaşabilir misiniz rica etsem? :KK68:

en önemli sorumu unutmuşum aslında :/ korse giyme ve ödemlerin bitmesi ne kadar sürüyor nisanda yaptıracağım için haziran sonuna kadar sürer sanırım :/

en önemli sorumu unutmuşum aslında :/ korse giyme ve ödemlerin bitmesi ne kadar sürüyor nisanda yaptıracağım için haziran sonuna kadar sürer sanırım :/
süpermiş beklediğim daha yüksek fiyatlardı açıkçası ve taksit olayı da güzel :KK73: ben full bacak (ayak bileği, diz kapağı tombikliği, iç bacak ne varsa), göbek bölgesi ve popo istiyorum bakalım. sadece üst bacak yapılınca zaten benim alt bacakla üst bacak eşitlenir zira üst bacağım çok aşırı değil o incelse bu sefer kalın alt bacakla bir gözükür bence :) o zaman kütük bacak olurum gerçekten de ahaahha. inşallah alt bacağı da yaparsa haber veririm size de. bu arada alt bacağım kaslı değil benim baya yağlı ve ne yapsam gitmiyor belki sizin bacaklar daha kaslı ise tercih etmemiş de olabilir :/
sonuçtan memnun olmanız süper bir şey gerçekten. anladığım kadarıyla daha taze yaptırdınız bu işlemleri, son olarak toplamda kaç kilo yağ alındığını (ameliyatta) ve geçen süre zarfında kaç kilo kayıp olduğunu da paylaşabilir misiniz rica etsem? :KK68:

Merhabalar. Giremedim foruma yoğundum biraz. Görüştünüz mü merak ettim. Görüştüyseniz ne dedi? Benim üst bacak ve basenden 3,5 kilo alındı. Bir ay doldu. Baya incecik oldum. Yediklerime de dikkat ediyorum açıkcası şu an kilo almamak için. Ameliyata girdiğim kilodan 4 kilo kadar eksiğim şu an.

Ödemlerin tamamen geçmesi 3 ayı buluyor. Hatta 6 ay da olabiliyor ama ödemden kastım kocaman ödemler değil. Yani çok aşırı ödem olmuyor zaten. Benim bir ay oldu baya iyi durumdayım şu an. Korse kullanmaya devam ediyorum. On gün sonda kontrolüm var sanırım korseli çıkarıcaz artık. Yani toplamda 40 gün kadar kullanmış olcam korseyi.

Merhabalar. Giremedim foruma yoğundum biraz. Görüştünüz mü merak ettim. Görüştüyseniz ne dedi? Benim üst bacak ve basenden 3,5 kilo alındı. Bir ay doldu. Baya incecik oldum. Yediklerime de dikkat ediyorum açıkcası şu an kilo almamak için. Ameliyata girdiğim kilodan 4 kilo kadar eksiğim şu an.
merhaba :) ben görüştüm hatta görüşmeden tam bir hafta sonra geçtiğimiz cuma ameliyatımı da oldum,
cuma sabah 9:30da alındım ameliyata 2 gibi kendime geldim anestezi altında hiç bir şey hatırlamadan oldu bitti her şey.

benden 5,5 kg yağ almış orhan hoca, hemşire ablalar pasuman esnasında karnımı çok beğendiler bacaklarım hala kalın gibi ve ona bir yorum yapmadılar ama fotoğraflarımı da çekerken gördüklerinden karnıma süper dediler dümdüz olmuş bak bak dediler ama ben bakmadım, ağrılarım bitmeden bakmayacağım kendime söz verdim,

bugün iş yerindeyim bel ağrım var ama devam ediyorum, yarın öğlen kontrol var. sabah lansol içmeyi unuttum aynı şekilde verdiği ağrı kesici ve antibiyotiği de unuttum ama bugünlük böyle oldu maalesef :(
benim üst bacak, diz kapağı, ayak bileği, bel, göbek yapıldı baya geniş bölge çalıştı aldığı kiloda fazlaydı, hocam istene n hasta tipisin dedi zira ben 20 kiloya yakın vermiştim ama artık kilo da yapsam gitmeyen çok sabit bölgesem sıkıntılarım vardı onları şekle sokcaz dedi ve umarım sonuç güzel olur,
bu arada pansuman yaparken hemşireler acı çekmemi garip buldu normalde hissiz olmam gerekirmiş sanırım sinirlerime çok zarar gelmemiş yağlar giderken,
4 tüp yağın 1 tüpünü yanıma aldım ibret olsun diye ama ameliyattan beri olanları söyliim:

pazar 1 dilim çizkek, 1 dilim fırında makarna, 1 ufak parça doritos yedim
bugün de lavaşla ciğer gömdüm resmen ve bi ince dilim portakallı pasta yedim.
yeşilçay maydanoz suyu içiyorum maydanoz kaynatmaya vaktim yok diye sıcak suda demliyorum maydonozu yeşil çayla beraber.
günde 1,5 lt su içiyorum.
korse ile sıkıntılıyım çünkü afedersniz ama küçük abdest sıkıntılı sanki korseye taşıyor gibi ıslanıyor korsem benim :(
büyük abdest gelicek gibi oldu bugün ama tutuyorum kendimi

siz de diyet yapıyor musunuz? nasıl gidiyor?

ödem söken ekstra ne vardır acaba bu konuda destek rica ediyorum :)
merhabaaaaa,
ben baya geç gördüm mesajınızı çünkü normalde siz bana cevap yazınca bana mail geliyordu ama bu sefer gelmedi, ben de bu yüzden girip bakmadım.
çok sevindim ameliyatı olmanıza. umarım şimdi iyisinizdir malum baya bir süre geçmiş üzerinden. ödem sökmek için maydanoz, türk kahvesi ve yeşil çay tavsiye ederim, zaten Orhan hoca da bunları önermiştir. onun dışında tek birşey var o da sabretmek ve zamanın geçmesini beklemek.
nasıl oldunuz durumunuz nedir, bilgi verirseniz çok sevinirim.
bana gelince benim karın bel sırt üç ay doldu. artık iyice iyileşti. hissizlikler yer yer var hala ama zamanla geçecek sanırım. basen bacak da iki ay doldu, açıkçası alt bölgelerden de çok memnunum ben. baya inceldim. spora başladım artık baya. giyemediğim tüm giysilerimi giyebiliyorum. biraz kilo da verebilsem süper olacak ama metabolizmam inanılmaz kilo tutuyor bu aralar.

merhabaaaaa,
ben baya geç gördüm mesajınızı çünkü normalde siz bana cevap yazınca bana mail geliyordu ama bu sefer gelmedi, ben de bu yüzden girip bakmadım.
çok sevindim ameliyatı olmanıza. umarım şimdi iyisinizdir malum baya bir süre geçmiş üzerinden. ödem sökmek için maydanoz, türk kahvesi ve yeşil çay tavsiye ederim, zaten Orhan hoca da bunları önermiştir. onun dışında tek birşey var o da sabretmek ve zamanın geçmesini beklemek.
nasıl oldunuz durumunuz nedir, bilgi verirseniz çok sevinirim.
bana gelince benim karın bel sırt üç ay doldu. artık iyice iyileşti. hissizlikler yer yer var hala ama zamanla geçecek sanırım. basen bacak da iki ay doldu, açıkçası alt bölgelerden de çok memnunum ben. baya inceldim. spora başladım artık baya. giyemediğim tüm giysilerimi giyebiliyorum. biraz kilo da verebilsem süper olacak ama metabolizmam inanılmaz kilo tutuyor bu aralar.
Merhaba :) benim de iyi gidiyor gibi 3 hafta bitti ctesi kontrole gittim ve 1 ay sonraya kontrol yazdi orhan hoca bana. Sonuctan kendisi memnun ama bende hala sislikler var ama daha da incelceksin sorun yapma dedi. Bacagim kalin yine diz kapagi ustu bolgem de sis ama hepsi odemmis bak dokununca buralar ice gocuyor yumusak bu sivi yani su dedi incelmeye devam edecekmis odemlerim duruyor yani hala haahahh. Bi de bana 6 hafta demisti basta ama cikarabilirsin dedi korseyi ama ben cikarmicam. Hocam korse daha ince gosteriyor iyi boyle dedim sen bilirsin dedi :) benim henuz fotom cekilmedi sanirim 1 ay sonraki kontrolde cekilir ya da be adicem artik cekin diye. Ilk ameliyat oncesi Fotolarim orhan hocada onlari istemeyi dusunuyorm yarin. Ctesi kontrole gittigimde aynada kendimi cekmistim onlarla karsilastircam :) fotlarini merak ediyorum istersen ben de sana son halimi atarim :)

Merhaba :) benim de iyi gidiyor gibi 3 hafta bitti ctesi kontrole gittim ve 1 ay sonraya kontrol yazdi orhan hoca bana. Sonuctan kendisi memnun ama bende hala sislikler var ama daha da incelceksin sorun yapma dedi. Bacagim kalin yine diz kapagi ustu bolgem de sis ama hepsi odemmis bak dokununca buralar ice gocuyor yumusak bu sivi yani su dedi incelmeye devam edecekmis odemlerim duruyor yani hala haahahh. Bi de bana 6 hafta demisti basta ama cikarabilirsin dedi korseyi ama ben cikarmicam. Hocam korse daha ince gosteriyor iyi boyle dedim sen bilirsin dedi :) benim henuz fotom cekilmedi sanirim 1 ay sonraki kontrolde cekilir ya da be adicem artik cekin diye. Ilk ameliyat oncesi Fotolarim orhan hocada onlari istemeyi dusunuyorm yarin. Ctesi kontrole gittigimde aynada kendimi cekmistim onlarla karsilastircam :) fotlarini merak ediyorum istersen ben de sana son halimi atarim :)
Memnun olmana cok sevindim canim orhan hoca gercekten basarili bu konuda. Ben de cok memnunum sonuctan. Manken gibi oldum ;) biraz fazla kilom kaldi onlari da verebilirsem hicbir sorun kalmayacak. Benim simdi sorunum delim izleri :) onlardan kurtulmak icin cabaliyorum cunku yazin cok zor olcak. Cok bolge oldugu icin deligim baya fazla. Insallah iyilesirler :( basen ve ust bacagim iki ayini doldurdu. Baya inceldi artik. Orhan hocanin dedigi gibi incelme bir sure devam ediyor. Odemlerin gitmesi cok uzun suruyor. Hatta benim bile hala tam gitmedi odemlerim, sizin icin daha cok erken. Odem denen sey vucuttan gercekten cok uzun surede atiliyor :(
Fotograf cekmedi orhan hoca bende aneliyattan sonra. Oncesinde cekmisti. Onlari alin hemsirelerden mutlaka. Ben de istedim aldim flash a attik. Gobek ffotom var da basen fotosu hic cektiremedim ameliyat sonrasinda. Cektirince gonderiyim size. Cok guzel oldu sonuc.

merhaba :) ben görüştüm hatta görüşmeden tam bir hafta sonra geçtiğimiz cuma ameliyatımı da oldum,
cuma sabah 9:30da alındım ameliyata 2 gibi kendime geldim anestezi altında hiç bir şey hatırlamadan oldu bitti her şey.

benden 5,5 kg yağ almış orhan hoca, hemşire ablalar pasuman esnasında karnımı çok beğendiler bacaklarım hala kalın gibi ve ona bir yorum yapmadılar ama fotoğraflarımı da çekerken gördüklerinden karnıma süper dediler dümdüz olmuş bak bak dediler ama ben bakmadım, ağrılarım bitmeden bakmayacağım kendime söz verdim,

bugün iş yerindeyim bel ağrım var ama devam ediyorum, yarın öğlen kontrol var. sabah lansol içmeyi unuttum aynı şekilde verdiği ağrı kesici ve antibiyotiği de unuttum ama bugünlük böyle oldu maalesef :KK43:
benim üst bacak, diz kapağı, ayak bileği, bel, göbek yapıldı baya geniş bölge çalıştı aldığı kiloda fazlaydı, hocam istene n hasta tipisin dedi zira ben 20 kiloya yakın vermiştim ama artık kilo da yapsam gitmeyen çok sabit bölgesem sıkıntılarım vardı onları şekle sokcaz dedi ve umarım sonuç güzel olur,
bu arada pansuman yaparken hemşireler acı çekmemi garip buldu normalde hissiz olmam gerekirmiş sanırım sinirlerime çok zarar gelmemiş yağlar giderken,
4 tüp yağın 1 tüpünü yanıma aldım ibret olsun diye ama ameliyattan beri olanları söyliim:

pazar 1 dilim çizkek, 1 dilim fırında makarna, 1 ufak parça doritos yedim
bugün de lavaşla ciğer gömdüm resmen ve bi ince dilim portakallı pasta yedim.
yeşilçay maydanoz suyu içiyorum maydanoz kaynatmaya vaktim yok diye sıcak suda demliyorum maydonozu yeşil çayla beraber.
günde 1,5 lt su içiyorum.
korse ile sıkıntılıyım çünkü afedersniz ama küçük abdest sıkıntılı sanki korseye taşıyor gibi ıslanıyor korsem benim :KK43:
büyük abdest gelicek gibi oldu bugün ama tutuyorum kendimi

siz de diyet yapıyor musunuz? nasıl gidiyor?
merhaba.sizin tarif ettiğiniz sorunlar maalesef bende de var kalça basen ve bacak sorunum var. bu ameliyatınızın ortalama ücreti ne kadar sakıncası yoksa öğrenebilir miyim ?

:) hoşgeldiniz. Geç oldu, pek giremiyorum. Hangi konuda yardıma ihtiyacınız var?
Canım 24 Mayıs'ta lazer lipoliz oldum ama hala düzelemedim vücudum da işlem gören bölgeler özellikle karın simit bel bölgem çok kötü taş gibi ve bu beni çok zorluyor edilemiyorum kalkamıyorum yürürken zorluyor ne zaman geçecek bu sertlikler ve ne yapmam lazım bir de sanki hiç yaptırmamışım gibi göbeğim hala duruyor doktorum normal dedi ama sizin de böyle oldumu göbek alınmamış gibi ne zaman şeklini almaya başlar ve şeklini almaya başlayıncamı göbek gitmeye başlayacak teşekkür ederim

Canım 24 Mayıs'ta lazer lipoliz oldum ama hala düzelemedim vücudum da işlem gören bölgeler özellikle karın simit bel bölgem çok kötü taş gibi ve bu beni çok zorluyor edilemiyorum kalkamıyorum yürürken zorluyor ne zaman geçecek bu sertlikler ve ne yapmam lazım bir de sanki hiç yaptırmamışım gibi göbeğim hala duruyor doktorum normal dedi ama sizin de böyle oldumu göbek alınmamış gibi ne zaman şeklini almaya başlar ve şeklini almaya başlayıncamı göbek gitmeye başlayacak teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun.doktorunuz kim acaba?

Back