merhaba :) ben görüştüm hatta görüşmeden tam bir hafta sonra geçtiğimiz cuma ameliyatımı da oldum,
cuma sabah 9:30da alındım ameliyata 2 gibi kendime geldim anestezi altında hiç bir şey hatırlamadan oldu bitti her şey.
benden 5,5 kg yağ almış orhan hoca, hemşire ablalar pasuman esnasında karnımı çok beğendiler bacaklarım hala kalın gibi ve ona bir yorum yapmadılar ama fotoğraflarımı da çekerken gördüklerinden karnıma süper dediler dümdüz olmuş bak bak dediler ama ben bakmadım, ağrılarım bitmeden bakmayacağım kendime söz verdim,
bugün iş yerindeyim bel ağrım var ama devam ediyorum, yarın öğlen kontrol var. sabah lansol içmeyi unuttum aynı şekilde verdiği ağrı kesici ve antibiyotiği de unuttum ama bugünlük böyle oldu maalesef
benim üst bacak, diz kapağı, ayak bileği, bel, göbek yapıldı baya geniş bölge çalıştı aldığı kiloda fazlaydı, hocam istene n hasta tipisin dedi zira ben 20 kiloya yakın vermiştim ama artık kilo da yapsam gitmeyen çok sabit bölgesem sıkıntılarım vardı onları şekle sokcaz dedi ve umarım sonuç güzel olur,
bu arada pansuman yaparken hemşireler acı çekmemi garip buldu normalde hissiz olmam gerekirmiş sanırım sinirlerime çok zarar gelmemiş yağlar giderken,
4 tüp yağın 1 tüpünü yanıma aldım ibret olsun diye ama ameliyattan beri olanları söyliim:
pazar 1 dilim çizkek, 1 dilim fırında makarna, 1 ufak parça doritos yedim
bugün de lavaşla ciğer gömdüm resmen ve bi ince dilim portakallı pasta yedim.
yeşilçay maydanoz suyu içiyorum maydanoz kaynatmaya vaktim yok diye sıcak suda demliyorum maydonozu yeşil çayla beraber.
günde 1,5 lt su içiyorum.
korse ile sıkıntılıyım çünkü afedersniz ama küçük abdest sıkıntılı sanki korseye taşıyor gibi ıslanıyor korsem benim
büyük abdest gelicek gibi oldu bugün ama tutuyorum kendimi
siz de diyet yapıyor musunuz? nasıl gidiyor?