Lazer iptal ettirmek istiyorum bilenler cevap

xxberx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2022
2
2
22
merhaba. Lazer için 8 seans için 1900 TL ücreti olan bir güzellik merkezine başladım. 950 TL ön ödeme yaptım. 4 seans gittim. Artık gitmek istemiyorum, çalışanlardan ve ortamdan kesinlikle memnun kalmadım. Herhangi bir sözleşme imzalamadım. Bir sorun olur mu? Yaşayan var mı? Yani yarısını ödedim yarım hizmet aldım.

Merhaba , sözleşme dediğimiz unsur sözle de kurulabilir telefon ile de veya taraflarca yazılı da olabilir , eğerki bu yönde fiyat alacağınız hizmet süresini gösterir bir yazışmanız var ise bu sözleşme kurulduğunu gösterir. Yani alacağınız hizmetler detaylandırılmış ise , mesaj yolu whatsapp mail de olabilir bu yönde ise , sözleşme kurulmuş sayılır , kişi sizi dava etme hakkına sahiptir.Sözleşmeden cayma süresi 15 gündür. siz 4 ay demişsiniz.
Eğer yukarıda belirttiğim tüm bu durumlar yok ise , o zaman iptal edebilirsiniz. Yani ödemezseniz de olur.

İş yeri sahibine durumunuzu uygunca a latırsanız artık devam edemiyceğinizi söylerseniz anlıycaktır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…